Или Вы покупаете ненужные вещи тоже?

І, думаю, що таких як я на форумі багато (в т.ч. і щодо ножів, яких, ніби завжди замало, а, насправді, часто забагато

)
Чи, думаєте, що топікстартер тут показує ті речі, які купив, тому, що вони йому необхідні?
Чи, може, мені оті крампони (
Leo Lexx, дякую за підказку) були потрібні? Ні. Але вони лежали такі блискучі, що просилися в руки, взяв, покрутив в руках, а як спитав ціну, то вже і не роздумував, заплатив і кинув рюкзак.
Інструмент, знаєте, часто сам проситься в руки. А якщо він ще й коштує недорого, то чому б його не придбати, навіть, якщо це вже десяті плоскогубці чи якісь там ножиці? Хоча, останнім часом став себе стримувати.
Хоча як себе стримати коли, для прикладу, бачиш такий м"яч серед барахла (зроблено в Японії)? Купив, не стримався (40 грн всього), думав, може має брак, ніпель не тримає чи ще щось - ні, м"яч в порядку. Але за місяць часу я ще жодного разу ним не грав (рука травмована та й останній раз це було років 10 тому назад). Але просто приємно, що він в мене є, тим паче в такій патріотичній палітрі.