яким чином прибирали пори? чим фініш шо кота яйця? 
великі пори залито циакрином, їх було десь 5 штук, далі - масло, шліфовка, масло, шліфовка, і так поки не буде поверхні без пор, марудно досить, і все одно фініш не зовісім вдався, можна було б ще краще. Використовував тікове масло.
На піхвах чому окантовку теж світло-коричневою ниткою не зробив, здається так було б краще
?
мабуть що так дійснь було б краще, коли робив піхви, то хотілось зробити піхви в тон руківя, але трохи фарба підвела, і паралельний шов хотів якось виділити, тому і не робив окантовку світлою ниткою..
Знову тильник, вид зверху, необосновано масивний. Тобі ж Цинік вже показував де має бути підмізинцева талія.
так, пригаюю, в попередній темі цинік таке писав, і можливо, так було б краще, але то є баченням циніка, а я робив так, як сам бачив, тому саме така форма і залишилась.
Форму змальовуєте внаглу, так хоть назву самі придумайте 
Ви що, серйозно мене в плагіаті звинувачуєте?

Не варто, схожий стрій клинка і руківя придумано не мною і не Вами, і вже неодноразово використовувався різними майстрами в різний час. А щодо конкретно цього ножа, та і щодо усіх попередніх - я роблю ескізи з "нуля", від клинка і до чехла, і по цьому ескізу роблю ніж. Мавпувати чужі роботи - це ставити себе в певні рамки, навіщо мені це ?