Автор Тема: Кухня  (Прочитано 4520 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Розташування: Киев
  • Евгений 098-861-59-70
Re: Кухня
« Reply #25 : 08 Березня 2016, 23:56:25 »
як Ди90 може бути гірша за У9? а М390 за N360?
Ви, часом, не бритви тестували? бо для бритв такий результат і має бути
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline vobler

• Эксперт
  • Розташування: г Сумы
  • Время создает нас
« Reply #26 : 09 Березня 2016, 00:01:14 »
 :) на м390 еще никто так не говорил, может попутали , или в чем недостатки? 

Offline Стас

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Харьков
  • Hasta la victoria siempre!
« Reply #27 : 09 Березня 2016, 01:13:23 »
Понаблюдаем. Вроде все Выразились   

Offline Hameleon

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Черкаси
  • (093) 162-05-83 Сергій
« Reply #28 : 09 Березня 2016, 01:37:27 »
Цікаві форми, другий найбільше сподобався.

Offline Arma

• Бывалый
  • Розташування: Чернігів
  • Володимир
« Reply #29 : 09 Березня 2016, 01:41:58 »
як Ди90 може бути гірша за У9? а М390 за N360?
давайте с последнего - 360 не ржавеет вообще, М390 при некоторых условиях, 360 обрабатывается как деревяшка , следовательно стоимость ножа будет меньше - лент меньше надо и времени, точится то же азотка чем угодно и до большей остроты, единственное преимущество если канаты тоннами на кухне резать, тогда 390-ю надо брать - стойкость выше, но канаты я не ем и не режу {sm}
 По первой части будет примерно то же - выше стойкость и цена, все остальное в пользу У9, ржавеет кстати У-ка "приятнее" , по верху без глубоких точек.

Если ты подберёшь голодную собаку и сделаешь её жизнь сытой - она никогда не укусит тебя...
 В этом принципиальная разница между собакой и человеком!

Offline Uliss

• Шлях, що може бути пройдено - не істинний шлях
  • Эксперт
  • Розташування: Глобине
  • Анархіст, соціопат, мізантроп
« Reply #30 : 09 Березня 2016, 07:59:47 »
За съедобность канатов респект - лучше и не скажешь. {_11} {con}
Иногда свет чернее тьмы. И даже ангелы в ужасе сторонятся его…

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #31 : 09 Березня 2016, 09:25:52 »
Те, що одному категорично "ТАК", іншому категорично "ФУ". Продовжуємо сперечатися про смаки? Ну-ну, удачі всім в дуже благодарній справі. Розкажете потім про висновки :)

З приводу кованини. На оригіналі є, я теж захотів зробити.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Alex-sk

• Бывалый
  • Розташування: Киев.
« Reply #32 : 09 Березня 2016, 10:41:23 »
кто шибко умный, возьмите себе на кухню и потестите... я тестил, знаю о чём говорю..
Железка на самом деле шикарная, но на уровне углеродки по ржавучести.
Пробовал, и первичку и вторичку, спорить действительно глупо с тем что ее надо вытирать.
Просто вставлю свои наблюдения: у меня ржавеет чуть быстрее, например, Р6М5. Но как из нее вкус железа всосать в продукты  я просто не представляю.
Продовжуємо сперечатися про смаки?
Напрашивается уже некий ФАК с таблицей "ржавеет от взгляда", ржавеет от лимона за 10 минут", "темнеет от лимона за ночь".

Offline Student

• Бывалый
  • Розташування: Ромни
« Reply #33 : 09 Березня 2016, 10:52:22 »
Мені ножики сподобались 8-) На більшому мабуть варто було трошки сильніше піднять рк, плавно, майже від середини клинка. Менший мені уявляється ще меншим. Але таке замовлення, тут нічого не сказать.
З приводу чорної стальки на кухні {sm} Колись подарував дружбанчику ніж з У12А. Кухонних мотивів там нема зовсім, скоріше малий туристичний. Ось уже років 3 і в хвіст і в гриву на кухні трудиться. Я його періодично гострю, і ржавим ніколи не бачив, і ніразу не перетравлював  різнотонові плями в градаціях від сірого до чорного, але не ржавчина і близько.
Клинки з ДИ90МП не тільки мають право на життя в кухонних умовах, але ї будуть радувать власника, ІМХО 8-)
"Аллах наточить"

Offline Стас

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Харьков
  • Hasta la victoria siempre!
« Reply #34 : 09 Березня 2016, 10:53:26 »
У меня топорики для рубки мяса из углеродки. На выходные на люля отбивается не менее десяти кг мяса, а бывало и пятьдесят. Никто и никогда не жаловался на запах железа в продуктах. Неужели это так сложно? Поработал, вымыл, протер, смазал салом, снял слегка салфеткой жир и повесил.

Offline VSk

• Эксперт
« Reply #35 : 09 Березня 2016, 11:24:58 »
И если мне кто-то расскажет, что ДИ 90 Мп шикарная железка для кухни - дам в глаз.
Угу.... попробуй. Бабам в руки не давать и убирать в стол до стакана водки, проблема решена. Зато пленку на мясе снимать лучше не придумаешь.
Одна унция фактов говорит больше, чем тонна рассуждений. Мартин Ванби
Самая большая тюрьма, в которой живут люди, - это боязнь того, что подумают другие. Дэвид Айк.

Offline Uliss

• Шлях, що може бути пройдено - не істинний шлях
  • Эксперт
  • Розташування: Глобине
  • Анархіст, соціопат, мізантроп
« Reply #36 : 09 Березня 2016, 13:26:30 »
У меня на кухне большой жиловочный, средний забеловочный(оба из У-шки), средний Опинель №12 карбон и мелкий Опинель №8(оба тоже импортная У-шка). Как-то никаких проблем не было ни разу, да, темные, ну и хрен ли? Посмотреться можно и в зеркало, а ножи для работы. ;)
Иногда свет чернее тьмы. И даже ангелы в ужасе сторонятся его…

Offline Lopar

• Активный участник
« Reply #37 : 09 Березня 2016, 14:08:41 »
Дуже добре  {_11}
По сталі Ди90МП - а чим вона така погана на кухні (окрім ціни)???
Маю таку, ніж універсал по овочам (чистка, нарізка), по фруктам. Порізав/почистив, помив, витер і за більше ніж рік - ніякої ржавчини чи потемніння... Зате як ніж ріже  (_22)
Але як вона (сталь) може ржавіти, як треба нелюбити ніж щоб довести до стану - поржавів.  () (_23)

Offline Niko

• Активный участник
  • Розташування: Рівне
« Reply #38 : 10 Березня 2016, 12:51:59 »
Шановне товариство, сперечатися не варто, люди беруть ножі де клинок із пластмаси і раді тому. Замовник захотів саме цю сталь, значить виходить із своїх бажань і можливостей. Це як знаєте колись сів до одного в мерседес, а там свинюшня - в іншого в таврії чистота та комфорт. Щодо виконання майстрами даних ножів, то мені дуже сподобалися хотів би мати у себе на кухні такі.
все буде добре для кожного з нас...