Відкритий лист Адміністрації форуму НОЖиК!
Шановний Ігоре Григоровичу, шановні модератори!
Дуже прошу вас зберегти мій особистий час, якого катастрофічно не вистачає на виготовлення ножів, бо більшість часу, замість майстерні, зайнятий читанням тем на Форумі. Це пояснюється тим, що яку б тему, цікаву особисто мені, я б не відкрив, всюду пише Новак. Політика - Новак, армія - Новак, гіпсокартон - Новак, клей - Новак, деревина - Новак; навіть про ножі товариш Новак пише. (Всі теми та вислови тут:
http://www.knife.com.ua/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=18610).
Прошу звернути увагу, що учасники форуму починають доводити неправоту висловів Новака, в результаті маємо десять сторінок флуду та флейму в темі, що мене цікавить, забираючи масу особистого часу.
Прошу Вас, Ігоре Григоровичу, та вас, панове модератори, сумлінніше виконувати ваші обов"язки на Форумі та посилити контроль за вкидами товариша Новака і внести наступні зміни до програмного забезпечення форуму:
1. При вході на Форум товариша Новака, 20 мм кеглем чевоного кольору з"являється напис: "Обережно, Новак на форумі!";
2. В темах, де викладав свої думки Новак, червоним шрифтом автоматично висвічуватиметься повідомлення: "З 1 по 10 і з 135 по 141 сторінки пости Новака та коментарі до постів т.Новака".
Такими заходами Ви значно збільшите продуктивність учасників форуму по виготовленню ножів, підготовці матеріалів та інструментів до продажу, що істотно збільшить надходження коштів до фонду Форуму.
З повагою, VSk
P.S.

С Днем разведчика!