Вітаю щановне панство!

Ось, вирішив показати чергове рукоблуддя на кухонну тему

Все доволі просто. Комплект майже ідентичний попередньому. В минулий раз були зауваження щодо форми і комплектації ножиків, але теперішній замовник так проникся незвичними (чи нестандартними

) формами, що ні під яким соусом змін вносити не захотів. Що ж, врешті мені і самому подобаються такі неправильні ножики

На всіх - N690 з кріо від
Инструментальщика. Твердість я підзабув

, десь під 60 по враженням.
Мікарта від
Hornet, піни -
СВАТ.
Усі зведені в 0/0,1. Підвів вручну десь по 15 градусів на сторону. Фаски майже не видно. Це доволі ризиковано, але якщо до такого зведення ставитись відповідально - воно приносить тільки задоволення

Назви ножиків у знаючих людей можуть викликати приступ паніки, тож прошу не сприймати суперсерйозно

Що ж, далі слайди:
Группенфото

І трошки деталей
Шеф. Загальна довжина 365. Клинок 230*45*3,5. Клин по обуху. Монтаж комбінований.
Універсал. Загальна довжина 269. Клинок 139*34*2,2. Клин по обуху
Овочевий. Загальна довжина 187. Клинок 85*20*2,2. Клин по обуху
Яхз. Скорочено від я, вибачте, хуй знає

(бо справді не знав як його класифікувати). Так я його підписав на кресленнях. З такою назвою ми його пробували в проектах. Один з найзручніших і найулюбленіших ножиків. Запросто можна робити окремо від кухні.
Загальна довжина 236. Клинок 116*39*3. Клин по обуху
"Філейник". В лапках, бо насправді він не супер пупер філейник. Попередній взагалі як радянська лінійка гнувся.
А цей трошки важче. Не знаю, чи причина в ледь іншій термічці, чи в товщині по обуху, який, може чуть товщий за попередній, але

. Цей момент з замовником обговорено - питань і зауважень не виникло.
Загальна довжина 333. Клинок 185*17*2,2. Клин по обуху. Монтаж комбінований.

Ну, і трошки рандомних однакових фото. Дуже важко було фотографувати - вони всі блискучі, тож може те, що не видно на одному фото, можна розгледіти на іншому. Якщо виникне бажання, звісно

Усім дякую за увагу