Автор Тема: Як купляєте ножі в США? (підкажіть)  (Прочитано 2257 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Роман13

• Новичок
Хто останнім часом купляв ножі в США, через які сервіси замовляєте? Ніколи сам ще не замовляв того трохи стрьомно, а тут контего 1801 на кнайфворкс по 140 $ дуууже спокуслива пропозиція????

Offline alexdron

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: US, San Jose, CA
Re: Як купляєте ножі в США? (підкажіть)
« Reply #1 : 29 Жовтня 2019, 21:50:17 »
Попробуйте через Meest.us
Заводишь что то вроде почтового ящика с американским адресом на который можно отправить все что хочешь, c Amazon или Ebay или еще откуда. Там формируется посылка и доставляется на Украину а дальше или НП или их курьером.
Я покупал мелочевку на Амазоне с доставкой на Мист адрес в NY и последующим трансфером во Львов, заплатил за все меньше $10. Разтаможка входит, они берут свои брокерские если цена товара достаточно большая (кажется после 200 но точно не помню). И очень быстро все пришло, за неделю.

Вот в обратную сторону пока ничего подобного нет, тот же Мист берет значительно дороже.

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
« Reply #2 : 30 Жовтня 2019, 10:26:49 »
Отмечусь в теме.
Полезная информация, alexdron, спасибо! {tnx}
Вопрос: при таком "ящике" на Meest.us при покупке на Amazon/Ebay считается, что доставка по США?
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline Romko

• Активный участник
  • Розташування: м.Львів
« Reply #3 : 30 Жовтня 2019, 11:38:40 »
Аналогічний сервіс - Ukraine Express. Можна замовляти не тільки з штатів, а й з Європи. Користуюсь в основному для замовлення запчастин з розборок, іноді в рази дешевше, ніж в нас на olx, і вибір величезний.
Цитувати
Доставка літаком з США
    7.50 USD за кг;
    для посилок вагою до одного кілограма - мінімальна вартість доставки $10;
    для посилок вагою один кілограм і більше - мінімальна вартість доставки $14;
    тариф на доставку товарів, які класифікуються як небезпечний вантаж - 12.50 USD за кг.

Доставка морем з США
    3.80 USD за кг;
    мінімальна вартість доставки - $16.

Доставка Експрес-море з США
    4.80 USD за кг;
    мінімальна вартість доставки - $16.
    якщо час від моменту відправлення контейнера до отримання його на склад в Україні перевищує 28 днів, вартість буде перерахована по тарифу звичайної морської доставки.

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Розташування: Киев
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #4 : 30 Жовтня 2019, 11:52:10 »
А чи можна на цих сервісах просити наклейки та інвойси прибрати, та самому задекларувати?
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline alexdron

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: US, San Jose, CA
« Reply #5 : 30 Жовтня 2019, 17:53:21 »
Вопрос: при таком "ящике" на Meest.us при покупке на Amazon/Ebay считается, что доставка по США?
Да - в этом вся идея. У меня например Amazon Prime и доставка в пределах штатов большинства товара бесплатно. Я указываю как адрес свой ящик где-то в NY. На сайте Мист регистрирую ожидаемый товар, по получению формирую виртуальную посылку из нескольких таких доставок. Отмечаю стоимость и тип товара, заполняю декларацию, адрес в Украине - и все, пошла. Я знаю что этим сервисом очень многие ИТишники во Львове пользуются. С Ebay наверно немного сложнее - я думаю надо создавать нового юзера, с адресом в Мист ящике, тогда потеряется ваша история, рейтинг и т.д. Не уверен что можно поменять страну для существующего - но я просто не пробовал.

Offline bulat22

• Участник
  • *
  • Розташування: Київ
« Reply #6 : 31 Жовтня 2019, 11:50:40 »
Я користуюсь NPshopping вже приблизно рік.

При користуванні NPshopping для eBay не потрібно створювати новий профіль. Просто у своєму профілі eBay необхідно додати іще одну адресу доставки і перед замовленням активувати її яу основну.
Я користуюсь додатком eBay для планшету, принаймні у ньому ця операція займає лічені хвилини.

Тільки бажано розраховувати щоб доставка товару на склад у США не припадала на вихідні (у вихідні дні склад не працює), інакше доставляють тільки з другої спроби.
Якщо замовляти з «Amazon», при замовленні можно вказати, що доставка потрібна тільки у робочий час.

І іще: якщо на сайті Нової Пошти вказати занижену вартість, існує ризик приблем із митницею.
Американські продавці ЗАВЖДИ вкладають у посилку інвойс і просити їх вказати занижену вартість - марна справа, із цими питаннями у них без жартів.
А наша митниця, у свою чергу вибірково відкриває та перевіряє посилки.
До мене іноді приходять посилки, які було вскрито та потім заклеєно скотчем із написом «Митниця».
Добре що і в мене із зазначенням вартості теж усе без жартів  :)

Offline Роман13

• Новичок
« Reply #7 : 02 Листопада 2019, 13:12:07 »
Ну сервісів багато, але через деякі сервіси по відгуках можуть мати проблеми з доставкою саме ножів, наскільки я розумію то літаком неможна ножі відправляти, і ще один нюанси доставка товарів від 100 до 150$, наскільки я розумію то для фізичних осіб розмитнення починається з 100$, а для юридичних з 150$, тому виникає ще один нюанс, а саме чи сервіс оформляє на себе посилку

Ви не читаєте попереджень модераторів, чи прочитавши ігноруєте їх? Даремно...
Три дні на роздуми  bnd
« Останнє редагування: 02 Листопада 2019, 19:05:06 від Nehai »

Offline used

• Участник
  • *
  • Розташування: рівне, україна
« Reply #8 : 05 Листопада 2019, 09:05:13 »
ЗАВЖДИ вкладають у посилку інвойс
багато раз замовляв взуття з сша в жодній посилці інвойсу не було.    які санкції  передбачені для фіз особи при заниженні вартості в митній декларації? 

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Розташування: Киев
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #9 : 05 Листопада 2019, 09:30:41 »
Митниця може вказати ціни згідно своїх даних, тобто вони можуть перевірити вказану інформацію та змінити суму, якщо забажають.
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album