Вітаю, шановне товариство! До вашої уваги чергова робота. На цей раз відійшов від звичних мені летючих гадів або аскетичного мінімалізму

.
Ніж наповнений символізмом. Кожен знак обговорювався із замовником, щоб раптом, як різати ковбасу, не пішов дощ або ще щось гірше

. Замовник - великий прихильник слов’янського і західноєвропейського язичництва, тому всі символи і руни - несуть певний сенс.
Отже:
Велес — бог мистецтва, краси, музики, багатства людської душі, її щастя та любові. Опікун всього живого. Покровитель волхвів, ясновидців, віщунів. Своїм богом Велеса називають також люди різних ремесел та промислів. За посиланнями на західноєвропейську літературу - бог дикої природи. Мацкалі пишуть, що Велес є "дрєвнєрусськім язічєськім бажєством", але за часів язичництва - вони ще по болотах квакали, так що дурити нас не треба.

На зворотній стороні -
Вегвізир, також відомий як рунічний компас. Представлене значення знаку такою фразою: «Той, хто знак цей при собі носить, не заблукає ні в шторм, ні в негоду, навіть якщо шлях невідомий».
Ну, і кожна з рун - має певне значення.
Тепер, власне, про ніж.
Матеріали надано замовником. Клинок фултанг - ламінат від Ростислав Дозло. Розміри - 249*32*4. Лезо - 121мм.
На руків’ї - шишка в полімері. Гидотний матеріал. Довелось добре потанцювати з бубном, щоб витягнути з неї щось нормальне.
Піни, я так розумію, від СВАТа.
Піхви - шкіра РВ.
Приємного перегляду

Якщо цікаво - чуть пізніше дам посилання на відос невеличкий.
Ну, і бонусом - палітра хімії, яка теоретично застосовується в тих, чи інших випадках. Я по шкірі не художник, то ж як котеня пробую різні фарби, буквально тикаючись в них носом

.