Так то фіночка як фіночка, тіке шо без металевого больстера) В такому вигляді як оце зібрав підігнати посадку клинка в дерево дещо легше, ніж в металл - дерево і в обробці легше, і дрібні щілинки просто закриваються пилюкою з цього дерева з клеєм. З чорним деревом це працює чітко, з іншими - не факт
Трохи експериментів було і з піхвами - шкіру я взяв тоншу ніж раніше для таких брав і для жорсткості з внутрішньої сторони піхов шкіра (ще на стадії заготовок) просочена розведеним у воді ПВА. Знаю ,просочують так шкіру повністю, шкіра тоді стає прям дерев'яна, але мені такий метод не підходить. А так розчином оброблена тіке внутрішня сторона - шкіра і жорсткості помітно отримала, і лицьова поверхня лишилась такою ж як і була. От. Наче понятно пояснив

Отже...
Клинок - 90х21х3,7/3мм, ромб, сталь N690 60HRc,ТО Фріца, зведений в нуль
Руків'я - 112мм, стабілізовані кап лоху і граб, проставки з мельхіору і фібри, монтаж наскрізний на епоксидку і розклеп
Піхви - шкіра РД 2,4мм і 1,2мм, нерж заклепки, хімія - воски і т.д.

Вже як ніж повністю готовий був шото мені от схотілося додатково зробити ще й можливість підвішувати ніж на ґудзику підходящому - хвилина роботи і діло зроблене!

Дуже зручно виявилось вішати ножа на ґудзики регулювання об'єму талії штанів від британської уніформи - вони як раз побоках занходяться