Автор Тема: Жертва кохання  (Прочитано 2224 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
Re: Жертва кохання
« Reply #25 : 10 Листопада 2021, 01:12:21 »
Лет 15 назад было, может и больше.
У нас  петух был, который своих признавал, а вот на чужих бросался когда с осени до весны куры бродили по огороду.
Дальний родственник пошел в огород, в туалет типа сортир, и по дороге на него попробовал налететь представитель куриного племени, тот огрел его первой попавшейся под руку палкой, даже перепугался что убил, но петух поднявшись как ни в чем не бывало ретировался.
А теперь самое смешное, это я сам видел, приехав через какое то время тот же родственник пошел в огород, проходя мимо не обращающего на него ни малейшего внимания петуха изрек - Ты глянь какая умная птица, раз огрел и помнит теперь, пошел дальше к сортиру, оглядываясь на всякий случай на петуха, тот ноль внимания, только он подошел к сортиру и отвлекся на открывание двери петух произвел резкий старт с места и атаку по цели с молниеносным отступлением после нее, по всем правилам тактики    :D

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #26 : 10 Листопада 2021, 12:26:02 »
 Так, між іншим.
  Півень, разом з козлом, символи Кельна. Півні, як і подобає, всюди на шпилях. А статуї козла по вулицях, площах і дворах. Ну і, як без нього, на рекламі місцевого пива.
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline Shveik

• Бывалый
  • Розташування: Глобинський район - Міжгір'я
  • Memento mori
    • Memento mori
« Reply #27 : 10 Листопада 2021, 20:23:28 »
Вичухувався я більше тижня. Нижче спини був шикарний синець. Спав на животі і мріяв про помсту.
Це ти ще легко відбувся. Сусід розповідав що десь вони пиячили і коли розходились то зустріли діда що пас овець. Ну один із компанії по п'яному приколу, став рачки перед бараном типу побуцатись з ним. Якраз через кілька хвилин там випадково проїздили менти і мало не забрали діда за те що так жорстоко побив громадянина. Насилу довели ментам що їх камрад пав жервою барана  :) .
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Lingua Latina non penis canina.

Offline влад-ч

• Эксперт
  • 063 71-68-263
« Reply #28 : 11 Листопада 2021, 00:22:50 »
їх камрад пав жервою барана  :) .
Правильніше - баран пав жертвою іншого барана.

Offline Kirill66

• Активный участник
  • Розташування: Донецк-Краматорск
  • Слушать и слышать вещи разные.
« Reply #29 : 11 Листопада 2021, 00:31:07 »
Півень, разом з козлом, символи Кельна.
Якщо не помиляюся, то півень також символ м.Рігі.
"Трубка табака, выкуренная натощак в сырое и дождливое утро, составит быстрое и единственное лекарство от всех болезней".
"Наставления к сохранению здоровья".Англия.1613год.

Англичане говорят,приоритеты могут меняться от характера жены, породистости коня и качества трубки

Offline влад-ч

• Эксперт
  • 063 71-68-263
« Reply #30 : 11 Листопада 2021, 01:35:52 »
Петух один из основных символов Франции, а то Рига с Кельном.

Offline Shveik

• Бывалый
  • Memento mori
    • Memento mori
« Reply #31 : 11 Листопада 2021, 18:41:54 »
баран пав жертвою іншого барана.
{_11}

Пару годин тому, я також знову мало не став жертвою цапа  :D . Цього разу я нахилився піднімати його налигач, щоб припнути, а він ззаду з розгону... . Але було вже трохи темно і цап проскочив між ніг. Мало не зніс мені хазяйство  ))) . А якби не промахнувся то летів би я далеко іще і на купу гілля. Мабуть ну нах його спускати з налигача. Хай стоїть припнутий, а то ще покалічить кого.
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #32 : 11 Листопада 2021, 19:13:28 »
 Ця тварюка, чи не перша приручена людиною. Тому вже добре перейняла людську підступність і хитрість :D Та й інші риси, притаманні вищим приматам.
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline Buzzer

• Бывалый
  • Розташування: Kiev
« Reply #33 : 12 Листопада 2021, 08:46:19 »
Да, панове, умієте ви знайти пригоди на свою дупу! {))} {))} {))}
Смердять, лупцюють, а ви їх ще й годуєте. {_08}

Offline John

• Старожил
  • Розташування: Заставки Красилів Хмельницький
  • люблю любити
« Reply #34 : 12 Листопада 2021, 09:00:00 »

Стокгольмський ?
Не потрібно побоюватися кінця свого життя, потрібно боятися того, що воно так ніколи і не почнеться.

Offline Igor-ok

• Бывалый
  • Розташування: Киевская область.
« Reply #35 : 12 Листопада 2021, 13:38:45 »
Вы там осторожно, а то потом переломы лечить..
И это, зачем 3 года держать? Они за 3 года как бизон вырастают (коз держал много лет и "в теме")..
http://www.hobbithouseinc.com/personal/woodpics/
галерея пород древесины.

Offline Buzzer

• Бывалый
  • Розташування: Kiev
« Reply #36 : 12 Листопада 2021, 13:47:00 »

Стокгольмський ?
Та ні, то трохи інше. А тут більше на мазохізм схоже. {))}

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  • Розташування: Кременчук
« Reply #37 : 12 Листопада 2021, 16:04:06 »
зачем 3 года держать?

В наших краях держуть для парування кіз і на цапові таким чином заробляють. До хорошого цапа возять кіз із навколишніх сіл. У мами на козенят стояла черга.
In me omnis spes mihi est

Offline Shveik

• Бывалый
  • Memento mori
    • Memento mori
« Reply #38 : 12 Листопада 2021, 20:09:11 »
Вы там осторожно, а то потом переломы лечить..
Да уже научило. Я даже собирался на следующий день ехать делать снимок, но попустило. Теперь все под контролем, на коротком поводке, в другой руке дрын.
До хорошого цапа возять кіз із навколишніх сіл
Саме так. Не знаю наскільки мій цап хороший, скоріш просто нема вибору. Літні люди з цапами уже не справляються (я начебто себе до стариків ще не приписую, але із здоровим уже важкувато) молодим воно не треба. От і залишилось у селі у нас 2-3 цапи.
на цапові таким чином заробляють.
Також вірно. В цьому сезоні мій цап заробив уже більше 2-х тис грн. Воно начебто і гроші невеликі, але надбавка відчутна.
И это, зачем 3 года держать?
Это крайний срок. Он уже и спаривает хоть и хорошо, но долго. В конце сезона на мясо сдам. На следующий год есть молодой. Уже проверен, рабочий.
Да, панове, умієте ви знайти пригоди на свою дупу!
Вони нас самі знаходять  :D

Offline mark

• Активный участник
  • Розташування: Київ
« Reply #39 : 14 Листопада 2021, 09:12:41 »
цап заробив уже більше 2-х тис грн
А що тре робити? В силу останніх подій цікавить підробіток на сезон.
0731235656 - Марк

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  • Розташування: Кременчук
« Reply #40 : 14 Листопада 2021, 10:01:52 »
 {_08}
In me omnis spes mihi est

Offline gogakot

• Бывалый
  • Розташування: Днепропетровск
« Reply #41 : 14 Листопада 2021, 10:48:42 »
Що я вам скажу - "підробіток на сезон". В середині 1980-х років жив у нас у Дніпрі білий персидській кіт на ім'я Ківі. Його хазяйка підробляла заробляла на Ківі. Тоді у місті була пошесть на білих кішок. До Ківі привозили кандидатку і він робив. Розклад будв такий - 1 день знайомство, 2 день - чпок, 3 день - контрольний чпок, 4 день відпочинок. Потім знову. Хазяйка Ківі, звали її між нами "Ківіха", брала за послуги 1 біле кошеня і продавала. До неї була черга як тих, хто на "чпок", так і тих, хто за кошеням.
Цін не скажу, не пам'ятаю, але "Ківіха" рочків за 5 заробила на Ківі 1 кімнатний кооператив та гараж поблизу.
Потім Ківі здох. Не витримав такого шаленого графіку "чпоків". {^shock}

Offline Shveik

• Бывалый
  • Memento mori
    • Memento mori
« Reply #42 : 14 Листопада 2021, 19:46:00 »
Для цапа підробіток саме на сезон. В крайньому разі кілька разів вдавалось спарувати козу у грудні. Приводили навесні, цап не звертає на неї уваги. А от кролиць, у зв'язку з болячками, зручно парувати ранньою осінню, тоді кроленята міцніші і за зиму виростають. А влітку якої тільки холєри на них нема. Цього літа у мене з десяток кролів здохло від спеки. Інсульт.

Offline Big Ben

• Активный участник
  • Розташування: Генічеськ-Борзна
« Reply #43 : 16 Листопада 2021, 21:24:16 »
підробіток саме на сезон.
Дам усім цаповодам безкоштовну консультацію. Кози та вівці мають виражену сезонність статевої охоти, на відміну від корів, свиней та кролів. Від половини серпня та до кінця листопада ваш цап зможе задовольнити 40- 60 особин козячої та овечої статі(тобто, самиць) без особливих зусиль, можно й більше, але тоді потурбуйтесь про особливий раціон для вашого плідника. Чому кажу й про овець, бо цап, якого часто утримують при овечій отарі, може успішно спаровуватись з вівцями, відбувається запліднення, проте у віці 1,5- 2 місяці ембріон розсмоктується та вівця залишається яловою на цей рік, тому пильнуйте та видаляйте цапа з отари під час парувальної компанії. Також можете підзаробити навесні, бо молоді, наголошую, молоді кізоньки, які не встигли спаруватися восени, прийдуть в охоту в березні й можуть і повинні бути спаровані.

Offline VSk

• Эксперт
  • Розташування: Киев
« Reply #44 : 17 Листопада 2021, 09:39:56 »
Лекция в сельхозинституте. Профессор:
— Один здоровый бык-производитель должен иметь в день до двенадцати совокуплений…
Женский голос из первого ряда:
— Простите, профессор, сколько?
— До двенадцати.
— Повторите, пожалуйста, для последнего ряда!
Мужской голос из последнего ряда:
— Скажите, профессор, речь идет о совокуплениях с одной коровой или с двенадцатью?
— С двенадцатью, конечно…
— Спасибо, повторите, пожалуйста, для первого ряда…
Одна унция фактов говорит больше, чем тонна рассуждений. Мартин Ванби
Самая большая тюрьма, в которой живут люди, - это боязнь того, что подумают другие. Дэвид Айк.