Новий Рік не за горами. І хоч в цьому році наша традиційна тема подарунків трошки запізнилась, але нехай буде як завжди.
Отже умови:
1. В даній темі всі, хто хоче виставляє подарунки, які він може подарувати. Без попереднього списку учасників. Бажано з фото!
2. Подарунки можуть розбирати всі, хто хоче, не важливо чи виставляв свої. Може в когось і не лишилось нічого з-за клятих московитів... 
3. Подарунки виставляються від даного часу і до 24:00 31 січня 2023.
4. Початкова дата розбирання подарунків з початком 02 січня, в 0:00. Кінцевої дати нема, тема актуальна, поки є подарунки.
5. Після вибору подарунку дарувальник (той що дарує) відправляє обдарованому (той що отримує подарунок) будь-яким зручним способом. Про терміни домовлятись між собою. Упаковка за рахунок дарувальника, оплата доставки за рахунок отримуючої сторони.Тема
Новорічні подарунки під ялинку 2022 , в тій же темі є посилання на аналогічні теми минулих років. Це для прикладу "Як було раніше".
Поїхали!

1. Два стаббрусочки:
- стабілізований кап клену 125*43*34 мм. Роботи Сергія SVS, колись давно я в нього купував.
- стабілізований амурський бархат 130*40*32 мм. Моєї роботи. Стабілізований слабенько. Це дерево взагалі стабілізується дуже важко, роблений пару років тому, тоді я толково таку деревину ще стабілізувати не вмів. Без претензій, будь ласка

2. Комплект:
- ґумовий рол діаметром 34 мм, довжиною 215 мм. Ґума тверда, може піти на ручку до чогось;
- ебонітовий рол діаметром 16 мм, довжиною 192 мм;
- шприц 10 мл з рідким шеллаком.

3. Пилезахисна маска Grad.

4. Коробка паперово-масляних конденсаторів типу МГБО. В основному на 4 мкФ, 160 В, але здається є і інші. Для конденсаторного підключення е/двигунів. Чимала, кілограми 3 є точно. Ділити не буду, будь ласка всю коробку в одні руки.

5. Чотири електролітичних конденсатори К50-3Ф. 500 мкФ, 450 В. Робочі.

6. Три коробочки з під радянських індивідуальних аптечок. Коробочки пусті! Використати можна багато для чого...

7. Повітряний фільтр для Москвича-2141. Новий. Колись купував собі для циклону, та так і не використав.

8. Повітропровід гнучкий алюмінієвий, діаметр 80 мм, довжина 3 м. Новий. Також купував колись для циклону...