Отже вчора спілкувався з головою правління свого гаражного кооперативу.
Другий поверх зробити можна

. Написав заяву, її затвердить правління кооперативу => плачу 50% вступного внеску і гей!

Ще треба взяти письмове підтвердження від сусідів збоку та ззаду, що вони не заперечують.
Єдине, що не можна робити каркас з дерева (вдвіче дешевше, ніж з металу, я рахував)

- пожежні норми. А як же м'яка покрівля з рубероїду?...

Ну та ладно, то таке.

Голова сказав: "Можеш з цегли робити, або каркас з металу." От з квадратної труби каркас і робитиму.
Збір правління та рішення по моїй заяві буде лише восени. Це "мінус". Але голова сказав: "... 99% рішення буде ЗА, можеш будувати." Це "плюс".
Тепер збиратиму потроху квадратну трубу на металокаркас.
До речі, якщо в когось із киян є непотрібна труба (нова чи б/в) від 20 до 100 мм, або кутик з полицею 32-75 мм - куплю.
Труба піде навіть кругла, хоча профільна (квадратна чи прямокутна) краще. Приїду машиною і заберу. Бо на металобазі ціна 47-50 грн/кг, в залежності від того яка профільна труба. По кишені б'є боляче... 
На днях треба по приймальнях металобрухту пробігтися... Мо що надибаю.
Стіни зашиватиму китайським ПС-10 коричневих тонів, голова просив не вибиватись із загальної кольорової гамми. Китайський профнастил 0,45 мм товщиною використаний на цілій купі гаражів у нас в кооперативі, виявляється. Стоїть вже років з 12 так точно. Нормально. Ні ржавчини, ні вигоряння фарби.
На покрівлю ставитиму ПК-20, або ПК-35.
Може наш, український, оцинкований, без фарби. Він дешевший, ніж "іноземці". А може і корейський. Цей дорожче, але, думаю, цинк+фарба все ж краще. Покрівлю ставитиму в останню чергу, тому тут рішення буду приймати в залежності від свого фінансового становища в той час.
PS. Я задоволений. Боявся, що не дозволять другого поверху...