З початком війни я навідь аптечку в машині суттєво доповнив. Не знаю чому, на всяк випадок. Тепер маю 2 аптечки, бо в одну все не помістилось. 
Аналогічно.

Тільки у мене додатково не лише друга аптечка, а ще і пакет, бо і в дві аптечки все не влізло. Там різна фігня для першої допомоги: бинти, пакети, кровоспинні пластири, тактичні ножиці, бандажі, навіть пара хороших турнікетів є CAT та SOF-TT (не підробки). Нехай краще не стане у нагоді, але в наш час поруч то не зайве.

Треба буде перебрати то все, бо вже і плзаьуаа де що лежить...
По компресору: в суботу перевзувався з "зими" на "літо". Колеса міняю сам, баю два комплекти дисків. То літні колеса після "зимівки" підкачував. Заміряв струм електокліщами задля цікавості.
В момент пуску, дуже короткочасно, при заведеному двигуні (напруга десь 14,5 В) стрибок 9,8-10 А. Потім падає до 6,5 => по мірі накачування зростає до 7,5 А. Качаю до 2,2 атм.
Якщо те саме робити "на аккумуляторі" (з заглушеним двигуном) - в момент пуску струм 12,2-12,5 А, потім падає до 8,7-9,0 => по мірі накачування зростає до 9,8-10 А.
Запобіжник на прикурювачі 10 А. Тримає в обох випадках

.
Так що краще з компресором працювати з заведеним двигуном. Я завжди так роблю, хоч і не заміряв струму - накачує значно швидше, ніж від акумулятора.