Автор Тема: Підозрілий Bladetech  (Прочитано 6080 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Palych

• Бывалый
  • Розташування: Черкаси
Підозрілий Bladetech
« : 25 Грудня 2006, 11:55:34 »
Вчора, окрилений отриманим Byrd Cara Cara (дякувати Crossf), забіг похизуватися новинкою до знайомого, який продає ножики на базарі. А він мені у відповідь: а ось я собі теж зробив новорічний подарунок:

Ну, може не абсолютно ідентичний, але дуже схожий. На лезі -Bladetech Wenger Hunter - щось, на п"яті - 440C і якась букашка, якій до павучка Spyderco бракує чи то пари ніг, чи голови. China - не написано. Заточка бездоганна, бриє аж свистить. Люфтів немає. Накладки ну дуже схожі на G-10, але на дотик трохи "зализані". Лок-бек. Спинка на вигляд ідентична до Byrd-івської, перфорована. Кліпса з "білого" металу. Переставляється. Ціна - 80 грн. ("Для Вас, Павлович - 70, по знайомству...").
Наскільки мені відомо, все "залізо" на лотку - з Харкова.
Якщо затупилася сокира, і якщо лезо її не буде загострене,
то необхідно докладати зусиль; мудрість зарадить цьому. (10 Еккл. 10)

crossf

• Гість
Підозрілий Bladetech
« Reply #1 : 25 Грудня 2006, 12:20:58 »
Blade-Tech Wegner Pro Hunter Lite. Ще має бути написано "Тайвань".
http://newgraham.com/detail.aspx?ID=6139 За вісімдесят грн., а тим більше за 70 я би і собі взяв, якби можна було спочатку на нього глянути. Де вони беруться такі дешеві??? Або пірати вийшли на новій рівень, або прямі поставки з тайванського заводу в обхід головного офісу Blade-Tech:)

Offline Thorwald

• Старожил
  • Розташування: Київ
    • http://povstanets.kiev.ua
Підозрілий Bladetech
« Reply #2 : 25 Грудня 2006, 12:31:23 »
у Житомирі :o

crossf

• Гість
Підозрілий Bladetech
« Reply #3 : 25 Грудня 2006, 12:39:33 »
Тоді самий час мені починати свої лікті кусати. Я собі Blade-Tech MLEK Lіte за 43 з копійками бакси три місяці назад взяв.

Winwolf

• Гість
Підозрілий Bladetech
« Reply #4 : 25 Грудня 2006, 12:39:53 »
О, а я вроде похожий видел в Одессе за ~150 гривен.

Offline Palych

• Бывалый
  • Розташування: Черкаси
Підозрілий Bladetech
« Reply #5 : 25 Грудня 2006, 12:46:30 »
Не кусай. Rascal писав, що в житомирському секретному магазині реалізують конфіскат. А раптом він "мокрий"? Будь-як, доцільно розглянути пропозицію щодо проведення наступногої вилазки у славному місті Житомирі. На місці все й примиємо. :mrgreen:
Якщо затупилася сокира, і якщо лезо її не буде загострене,
то необхідно докладати зусиль; мудрість зарадить цьому. (10 Еккл. 10)

crossf

• Гість
Підозрілий Bladetech
« Reply #6 : 25 Грудня 2006, 12:52:57 »
А хоч би і мокрий. Відмиємо та висушемо.

xsol

• Гість
Підозрілий Bladetech
« Reply #7 : 25 Грудня 2006, 13:16:49 »
Штурм у Львові їх продає. Дійсно, добра якість і ціна дивна - десь до 100 грн... В продажу є "миша" і такий.

Egor

• Гість
Підозрілий Bladetech
« Reply #8 : 25 Грудня 2006, 13:41:54 »
Цитата: "Palych"
Rascal писав, що в житомирському секретному магазині реалізують конфіскат. А раптом він "мокрий"?

Конфискат (то есть контрабанду) реализует таможня, а не "убойный отдел", так что он 100% "сухой" :D . И действительно по ценам настолько бросовым :shock: , что в это трудно поверить. Жена как-то (случайно) купила набор посуды "бергофф" за 100грн. Судя потому как она (посуда) служит, и не первый год, - фирмА. Вот где бы концы к такой реализации найти...

YuraS

• Гість
Re: Підозрілий Bladetech
« Reply #9 : 26 Грудня 2006, 18:04:12 »
Цитата: "Palych"
Наскільки мені відомо, все "залізо" на лотку - з Харкова.

Имя, сестRа, имя! (с) :)
Нам нужны я вки, адреса, телефоны!
Я периодически лажу по базару, но такого не находил.