Кримінально карним виготовленням (ремонтом) зброї (в нашому випадку холодної) буде її повне виготовлення, або таке видозмінення в результаті якого вона набуває ознак зброї. Наприклад, прилаштування гарди і др.., але ні в якому разі не навпаки.
Ви впевнені в цьому? Дивимось статтю №263 ККУ - до трьох за РЕМОНТ холодної зброї, нічого не сказано щодо залишення ознак зброї... А ти потім пробуй довести, що то не ти той ніж ремонтував й видозмінював. Та й взагалі, я вже казав - номер на ножі для наших ментів як червона ганчірка для бика. То навіщо створювати собі проблеми на ровномі місці?
З.С. З точки зору закону я маю повне право йти по Крещатику з страйкбольним АК-47 за плечем, але я добре розумію, що якщо так пройтися, то мене спочатку або дубиною по макітрі гепнуть, чи прикладом приласкають, або навіть на упередження шмальнуть... і будуть праві - хто знає що я задумав? В кращому випадку в мене буде кілька синців і екскурсія до відділку. За законом і я прав і менти

Така ж ситуація з номерним ножем без гарди - з точки зору мента як виходить: номер є тож це ХЗ, дозволу нема - у відділок його. От і все