Автор Тема: Длясебеніж  (Прочитано 6299 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

HKL4eveR

• Гість
Re: Длясебеніж
« Reply #25 : 17 Вересня 2012, 09:04:39 »
Рисунок структуры клинка обалденный {_11}
Да и вообще все супер

Offline serg_if

• Эксперт
  • Розташування: Станіславів
    • мої роботи
« Reply #26 : 17 Вересня 2012, 21:53:45 »
Ну що ж, активно підігрітий запитаннями про різ, заставив себе сьогодні заточити ніж.
Заточився на диво легко - (я не гуру заточки , і особливо точити чим немаю) алмазний надфиль, якийсь водний камінчик (суб"єктивно гріт 800-1000), наждачка 2500 гріт на склі, шкіра з ГОИ (навіть не ГОИ а якась буржуйська - ультрадрібна) і дуже швидко - хвилин 20. Результат -  {_07} - волося з жахом саме з рук повтікало... Різ настільки злосний, що волося беззвучно сиплеться при контакті з РК - так  мені ще не вдавалось заточити жоден ніж  ((.
Порізав трохи підручних засобів - продукти, провід буржуйський 220В, хвойне дерево - без наслідків - бриє  {!!!}. Канату не маю, на латунь і ріг рука не піднімається (може завтра, коли на тілі не залишеться жодного волоска  )))) - дуже тонко він зведений...
"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #27 : 17 Вересня 2012, 22:00:06 »
На скільки "тонко зведений"?

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #28 : 17 Вересня 2012, 22:07:41 »
Ближче до вістря - майже в 0. Формував РК з одного боку (підвод шириною до 0.5 мм) біля дульки середина товщини зведення, а на підйомі до вістря - заусенець.
"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #29 : 17 Вересня 2012, 22:11:31 »
Кут загострення який?

Offline Gekos

• ЖеКа
  • Старожил
  • Розташування: Івано-Франківськ
    • http://knivesmaster.blogspot.com
« Reply #30 : 17 Вересня 2012, 22:17:44 »
Після проводу 220, ніяких заминів, сколів на рк???
"..пусть каждый познаёт свои способности и пусть строго судит себя, свои достоинства и пороки ". (Цицерон)
http://knivesmaster.blogspot.com/p/blog-page_9.html

Offline Gekos

• ЖеКа
  • Старожил
  • Розташування: Івано-Франківськ
    • http://knivesmaster.blogspot.com
« Reply #31 : 17 Вересня 2012, 22:22:33 »
А все ж цікаво потестити його на стійкість рк, якогось валенка порізати, або ковроліну :D
"..пусть каждый познаёт свои способности и пусть строго судит себя, свои достоинства и пороки ". (Цицерон)
http://knivesmaster.blogspot.com/p/blog-page_9.html

Offline DEMASHKEVITCH

• Старожил
  • Розташування: Украина,Донецкая область,город Макеевка
« Reply #32 : 17 Вересня 2012, 22:37:12 »
Хорошенький, даже очень
Опыт и практика зае**т задор и молодость..

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #33 : 17 Вересня 2012, 22:40:09 »
Кут
- вирахував, що близько 20-25.
заминів, сколів
На світло видно, що в одному місці щось поблискує, але папір ріже не чіпляючи  {sm}. Завтра на роботі в мікроскоп роздивлюсь.
Може завтра і войлок якийсь знайду (в мене є вдома, але він - смерть ножам, ним бетономішалку накривали... піску в ньму - до Уралу. ВідрізАв якось шмат - ніж з мехпили до повного затуплення пройшов 0.5 м {gig}).

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #34 : 17 Вересня 2012, 22:42:40 »
Точніше буде в районі 25-30 ;)

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #35 : 21 Листопада 2012, 13:28:47 »
В суботу замучив два невеликих кабанчика (десь по 120 кг кожен). Шкуру ним шкрябати пошкодував, зате на "запчастини" розбирав тільки ним. Брити не перестав {sm}
Шкода фотика забув, можна було б і фотосесію зробити в робочих умовах...