Гы... Не удержался 

Нет, ничего мне Вячеслав не должен, так же как и я ему. Я никого не заставляю продавать в Барахолке, но если уж продал что то, доволен, получил себе прибыль, то не забудь "убрать" за собой, навести порядок так сказать на рабочем месте. 
А так получается - все довольны, кроме меня, я должен интуитивно вычислять ненужные темы или мониторить все подряд, ...
1. Не треба інтуітивно вираховувати:
В кінці теми було написано - Тему можна закривати. Так, як це робиться на багатьох форумах.
В назві теми було написано - ПРОДАНО. - так як я бачив в інших темах в цій барахолці.
Одного, чого я не знав, що написи в назві теми - "продано" - це не вірно, це не спасало інших, а теми зникали не тому, що їх видаляли "за ненадобностью". Ви явилось, що ці теми видалялись, а автори були ПОКАРАНІ! А я просто зробив... невірно, побачивши як інші закривали теми.
2. Прибуток...

Я так свій Стерх і не продав на цьому форумі. Продав на іншому практично новий, дешевше на 100грн, і тому, що він не ліг таки мені в руку. Прям баригу наказали.
3. Закритий доступ до тем і бан в цих темах - це різні речі? Для мене - ні.
4. Я послушно би вислухав в чому моя помилка, і наступний раз би знав в чому був не правий. "Убрать за собой" - без проблем... Поганий з вас педагог.

5. Так, ти нікого не заставляєш продавати в барахолці, вони(нові ламери), гади самі туди лізуть і лізуть. Спокою не дають, роботу зайву додають.
Не хочу, щоб це перетворювалось в довгі - "сам дурак". Признаю. Винен в тому, що не вичитав всі правила до кінця.
Написав це для того, щоб MYR побачив себе зі сторони, і знав, що не завжди буває "добрим". Може наступного разу когось він спочатку попередить, і хтось буде вдячним йому за благосклонність та терпимість "самого адміна".
Одним добрим вчинком стане більше, однією вдячною людиною стане більше. Світ трішки стане кращим, і ці рядки не будуть марно написаними.