Автор Тема: Зацініть звіра!  (Прочитано 9899 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ches

• Старожил
  • Розташування: Славутич-Киев, сейчас Чернигов
Re: Зацініть звіра!
« Reply #50 : 12 Грудня 2010, 16:55:40 »
Кстати, параллели между котом, Януковичем и золотым (= сечением...  {_18}

Я самый добрый человек на свете. Если найдется кто-то добрее, я убью его и опять стану самым добрым!

Дмитрий

• Гість
« Reply #51 : 12 Грудня 2010, 16:58:47 »
И только один Фес написал то о чем подумали многие, но не осмелились написать в теме.

про сучасне мистецтво теж значна більшість думає абсолютно аналогічним чином або просто не сприймають його - не можуть, особливо ті, хто взагалі не в темі мистецтва, але тим не менш, і коштує і продається воно не дешевше більшості класиків :)

На запрос в интернете (Сучасне мистецтво України).. Выдало такие картинки. Во точно я этого мыстецтва не понимаю.. Также как кота без усов.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #52 : 12 Грудня 2010, 16:59:20 »
ЗІ - про салюків - я, власне, просто не знаю, що це за собака.

А ось ще одна прикольна порода, ксолоитцкуинтли:

А це теж саме, тільки з шерстю:

Мова – душа народу

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #53 : 12 Грудня 2010, 17:00:38 »
у моего друга есть какой-то там породы сфинкс, тоже лысый кошара, вначале реакция - о, "страхыття"! Но привыкнув, пообщавшись с животным, начинаешь понимать какие они классные. А так, это из серии "не читал, но осуждаю".

yes yes yes!!! )))

Мова – душа народу

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #54 : 12 Грудня 2010, 17:04:58 »
Доречі - людина це ж діло таке - п"є, палить, знищує собі подібних, спотворює саму природу і т.д. Тобто назараз ми просто відійшли від ЗП, й це цілком закономірно, бо ми - людство - хвороба природи, її тупіковий шлях, який колись закінчется назавжди. (Дінозаври існували 150 млн. років - і визнані тупііковим шляхом. Що казати про нас? Скільки існуємо ми?  ))))
Так от - що ти скажешь про інші витвори природи? Наприклад - наш соняшник. Відношення кожного витку спірали насіння до попереднього - 1,618.  Аналогічно - тулуби (сегменти тулубів) комах, спіралі молюсків, пелюстки рослин і т.д. Нарешті - орбіти планет і співвідношення діаметрів галактик. ЦІе все притягнуто за вуха?  {_07}
Ще одне "доречі" - задовго до Леонардо було відомо про ЗП - стародавні вчені ще до н.е. знали про "божествєнную пропорцію", тобто - ЗП

ЗІ - Джад - дякую за екскурс,, досить приємна собачка  {_24}
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #55 : 12 Грудня 2010, 17:14:51 »
Во точно я этого мыстецтва не понимаю.. Также как кота без усов.

Такс-с-с:

Вуса не видно?  {gig}

Що стосується сучасного мистецтва - то тут все складніше ніж зазвичай звикли люди. Людям що - картина? Так, щоб пейзажик, щоб ню, а от як доходить до авангарду, як доходить до сюрреалізму, тощо, до сучасного мистецтва, так всі зразу - а я не розумію, а що за дурня.

А чому так реагують? Та тому що звикли лише бачити зовнішнє (не дарма ж кажуть - що хата має бути більша за сусідову, машина краща, тощо  {gig}), що класична картина, класична скульптура, зображає лише зовнішнє і звичне, іноді має сюжет. А сучасне мистецтво глибше, воно натякає на внутрішню суть речей, обставин, подій. Воно має на меті дати можливість зрозуміти, що за деревами ще є цілий ліс. Тому коли ми бачимо відрубану голову корови, може справа не в тому що це відрубана голова корови, а в наших "зверских" методах поводження з тваринами, в тому числі і тими, яких їмо, і домашніми? Ви знаєте що в США щорічно близько 14 млн домашніх тварин фізично знищують? Тому наступного разу спробуйте побачити щось більше в сучасному мистецтві, ніж просто те, з чого зроблена інсталяція. І також не варто розглядати окремі частини інсталяції, або центральний об'єкт - її завжди треба бачити в контексті тої теми, в якій її демонструють, як демонструють.

Мова – душа народу

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #56 : 12 Грудня 2010, 17:16:17 »
Вуса не видно?  {gig}
Це не кіт

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #57 : 12 Грудня 2010, 17:21:28 »
ЗІ - про "внутрішню суть речей" сподобалося (згадався "Квадрат" Малєвича  :D. Доречі - в курсі дєла, скільки було "квадартів" у Малєвича?  8-))
І - хата повинна бути не більша, а краща, машина не модніша, а зручніша, і т.д. Те, про що ти кажешь - рівень, вибач, бидла.
І взагалі - внутрішня суть не повинна бути спотворена зовнішньою...

Offline Ches

• Старожил
  • Розташування: Славутич-Киев, сейчас Чернигов
« Reply #58 : 12 Грудня 2010, 17:23:57 »
Я самый добрый человек на свете. Если найдется кто-то добрее, я убью его и опять стану самым добрым!

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #59 : 12 Грудня 2010, 17:27:37 »
Вуса не видно?  {gig}
Це не кіт
А чому? {gig}
Тому що не може бути котом така потвора на чотирьох лапах. ІМХО

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #60 : 12 Грудня 2010, 17:31:34 »
Дінозаври існували 150 млн. років - і визнані тупііковим шляхом. Що казати про нас? Скільки існуємо ми?  )))

ну... гусей по осені рахують :)

Соняшник, до речі, не наш, а американський  :D І його, як і людину (яка за деякими твердженнями вписується, а за іншими - ні), теж варто перевірити на предмет золотого перетину. А ще жирафу треба поміряти :) і шимпанзе, та багато чого :)

Щодо стародавніх творців - то відомо що грецька антична скульптура мала на меті наблизити образи людини до ідеалу, а від так ми маємо дуже багато анатомічних розходжень у скульптур і людей - це стосується м'язів, пропорцій :)

ЗІ - Джад - дякую за екскурс,, досить приємна собачка  {_24}

А от Джек і Winwolf так не думають... ось: http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=8038.0

з.і. До речі, в контексті показаної породи ксолоитцкуинтли - лисі собаки, на відміну від котів, існують дуже давно, в тому числі і в Африці, і їх завжди цінували і оберігали :)

Мова – душа народу

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #61 : 12 Грудня 2010, 17:37:10 »
І - хата повинна бути не більша, а краща, машина не модніша, а зручніша, і т.д. Те, про що ти кажешь - рівень, вибач, бидла.

ну в тій чи іншій степені люди відрізняються рівнем один від одного... все упирається в знання і культурний рівень оточення. Як кажуть - хочеш бути розумнішим, грай з більш розумним противником.

Так і тут. Хтось міряється автомобілями, хтось катерами, хтось віллами в швейцаріях всяких... А сучасне мистецтво - це в тому числі і філософія, а не просто "изобразительное исскуство". імхо.

Мова – душа народу

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #62 : 12 Грудня 2010, 17:38:17 »
Про спіралі та галактики ти, звісне діло, не почув  :D
Щодо грецької культури - так може її взагалі не було - хто впевнено доведе так/ні? :D

Про восени рахувати - так коли ця осінь буде? Ти рзницю відчуваєш - 150 млн років (це про тупіковий вид - динозаврів) і 20 тисяч (це про нас)? 8-)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #63 : 12 Грудня 2010, 17:38:23 »
Вуса не видно?  {gig}
Це не кіт

хто тут і що перепитував про заперечення очевидних речей?  :D

Мова – душа народу

Дмитрий

• Гість
« Reply #64 : 12 Грудня 2010, 17:40:24 »
Тема называется "Зацініть звіра". Когда я вчера ночью увидел такого кота то это вызвало у меня удивление и ужас, потому воздержался от комментариев.
И только один Фес написал то о чем подумали многие, но не осмелились написать в теме.

Вы всегда "за всех" отвечаете?  ((())) Можно я "осмелюсь"?
По теме: животина по-своему замечательная, у моего друга есть какой-то там породы сфинкс, тоже лысый кошара, вначале реакция - о, "страхыття"! Но привыкнув, пообщавшись с животным, начинаешь понимать какие они классные. А так, это из серии "не читал, но осуждаю".
Я нивкоим случае нихотел никого обидеть, и не говорю што кошки плохо относятся к людям. (што про обратное не скажеш).
Просто ета порода кошек выглядит немножко страшновато по сравнению с обычной кошкой которую мы привыкли видеть.
Нащет усов я имел ввиду именно вот эту особь
А вот котенок выглядит мило

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #65 : 12 Грудня 2010, 17:40:37 »
А сучасне мистецтво - це в тому числі і філософія, а не просто "изобразительное исскуство". імхо.
Досить легке питання - чим сучасне мистецтво відрізняється від мистецтва взагалі?  :)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #66 : 12 Грудня 2010, 17:47:15 »
Про галактики не додивився - подумав що ти про кільця на соняшнику :) А галактики - то взагалі складна справа, ми їх лише років з 50 вивчаємо, а як показує приклад з тілом людини - ми з ЗП ще взагалі ніфіга не розібралися, щоб на галактики це правило прикласти  :)

Про восени рахувати - так коли ця осінь буде?

Ну коли буде, тоді і порахуємо, звідки ти знаєш що ми не протягнемо ще пару десятків тисяч років? А може й пару сотень мільйонів :) Але я думаю що людина через тисячу років вже мало буде нагадувати сучасну. А через мільйон - взагалі не людина в нашому розумінні. імхо.

Досить легке питання - чим сучасне мистецтво відрізняється від мистецтва взагалі?  :)

воно не відрізняється від мистецтва, воно його складає, тобто частина його. А від класичного відрізняється способом вираження - це не картини і не скульптури, це образи, постановки, інсталяції, які про щось говорять, на щось вказують... ну, здебільшого )) Вірніше - це навіть просто окремий напрямок, спосіб у мистецтві.
« Останнє редагування: 12 Грудня 2010, 17:51:06 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #67 : 12 Грудня 2010, 17:50:28 »
кошкой которую мы привыкли видеть

Оце найголовніше. Я думаю, що зараз, коли я вперше показав цих котів, зараз іде просто заперечення на рівні відчуттів. Пізніше, коли звикнете до думки що такі тварини існують, буде легше їх сприймати і може змінитися відношення до них.

І дивно при цьому, що кошення подобається :) Мені воно видалось найбільш екстравагантним

Мова – душа народу

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #68 : 12 Грудня 2010, 17:51:38 »
По теме: животина по-своему замечательная, у моего друга есть какой-то там породы сфинкс, тоже лысый кошара, вначале реакция - о, "страхыття"! Но привыкнув, пообщавшись с животным, начинаешь понимать какие они классные. А так, это из серии "не читал, но осуждаю".
Квазимодо (из "Собор парижской богоматери", Гюго) тоже был прекрасным человеком. Внутри. А снаружи?
Я вот ни хрена не пойму - есть таки гармония и красота. Она бывает внешняя, внутренняя и обе вкупе разом. На фига искусственно выводить уродцев, которые "прекрасные внутри"? Не напоминает ли это тех самых компрачикосов из вышеназванного романа? Не напоминает ли это средневековую моду держать в замках карликов-уродцев (прекрасных внутри), которых делали искусственно?
Кризис морали и понятий о прекрасном - идут рядом. Так было всегда, сколько существует человечество.....

Дмитрий

• Гість
« Reply #69 : 12 Грудня 2010, 18:12:02 »
кошкой которую мы привыкли видеть

Оце найголовніше. Я думаю, що зараз, коли я вперше показав цих котів, зараз іде просто заперечення на рівні відчуттів. Пізніше, коли звикнете до думки що такі тварини існують, буде легше їх сприймати і може змінитися відношення до них.

І дивно при цьому, що кошення подобається :) Мені воно видалось найбільш екстравагантним
Котенок просто выглядит очень мило и безобидно. Кошено если бы я по какой то причине оказался хозяином (такой породы кошек), то не перестал бы любить домашнего питомца когда он вырастит, и для меня он был бы самым красивым и ласковым.
А вот когда увидеть в первый раз уже взрослую особь, то можно чуть испугаться, от того што кошка выглядит не стандартно. Но при этом для своих хозяев все равно она является любимицей.

Offline Uliss

• Шлях, що може бути пройдено - не істинний шлях
  • Эксперт
  • Розташування: Глобине
  • Анархіст, соціопат, мізантроп
« Reply #70 : 12 Грудня 2010, 19:29:01 »
Эту кошку нужно погладить, подержать в руках и пообщаться в течение полминуты-минуты, и все - ты попался и пропал... {_11} )))
Иногда свет чернее тьмы. И даже ангелы в ужасе сторонятся его…

Offline nexset

• Активный участник
  • Розташування: с. Шишаки
« Reply #71 : 12 Грудня 2010, 19:38:06 »
Бенгалы понравились {_24}
А вот мои котята :)
Невозможное мы делаем сразу, чудеса требуют немножко больше времени
Мое видео https://www.youtube.com/watch?v=uXogR2wXN1A&list=PLsCZOJzcRsuW3oqBSHsoDBx6a7tLxt_Rt

Offline Metrolog

• Эксперт
  • Розташування: Odessa
  • http://2knife.com/users/metrolog
« Reply #72 : 12 Грудня 2010, 19:51:43 »
Український левкой :)
Робота зі створення породи була розпочата у 2000 році...
Так, вроде, Чернобыль раньше был...  :D  {23}
с уважением. Metrolog.

poplavok

• Гість
« Reply #73 : 12 Грудня 2010, 20:23:50 »
Што вы спорите нравится не нравится да  вы просто не умеете их готовить. А если серьезно то На вкус и цвет товарищей нет . и то что русскому хорошо немцу смерть . и еще много поговорок говорят об одном и том же .кому блондинки кому брюнетки .какая разница. нравится человеку лысые кошки и слава Богу что он определился и имеет свое мнение .
ПС. Лично я увидя вблизи такое чудо выстрелил бы думая что отверг атаку инопланетян или избавил мир от чупакабры . А потом уже сожалел бы. Ребята давайте жить дружно.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #74 : 12 Грудня 2010, 20:45:51 »
Український левкой :)
Робота зі створення породи була розпочата у 2000 році...
Так, вроде, Чернобыль раньше был...  :D  {23}

угу, мабуть в Канаді в 1966 році {gig}

Мова – душа народу