в руці лежить чудово, задня частина аж ніяк руки не торкається. спочатку теж хотів провести чи то паралельний радіус залізяки відносно радіусу руківя, чи від нуля по краях трішки вище отвору під темляк, але побачив певний прикол в круглому кінці накладок та гострокутому кінці залізяки, тому обмежився обробкою напильником та натфілем болгарочного різу. спуски виконані болгаркою, після чого поправлені натфілем.
Излишне брутально как по мне, можно было аккуратнее сделать. Выступающая часть рукояти будет очень сильно наминать руку и рвать рукава. А так - нормальный инструмент.
брутальність в розумінні кривоватість

сорі, майстри робити не взялися, а я економіст.......

Нормальный топор получился! Я еще б скруглил углы и протравил железяку.
теж думав витравити орнамент чи малюнок, ще не мав змоги на форумі про це почитати, але буду вам вдячний якби ви розширили свою ідею протравки
Нормальный сучкоруб..
но металлическую часть тыльника обрезать с боков по само темлячное отверстие и округлить чуть большим радиусом чем радиус задней части накладки..мне кажется то совершенно лишний металл
На природу-пойдет
...боков-хватает... 
для цього й робив, хмизу на багаття нарубати, про боковатість не сперечаюсь, визнаю. своєю заслугою вважаю зміну геометрії, кріплення руківвя та конструкцію піхв. хотілось би критику цього почути. бо кривість виконання і сам чудово бачу