Автор Тема: Скажіть ачому в Російських інет магазинах ножи дешевше у 3-4 рази  (Прочитано 13933 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

oleglenchko

• Гість
Скажіть чому в Росії ножі дешевше і набагать там хороший домаський ніж можна купити за 600 - 800 гривень а на нашому ринку ножів домаські лише Кизляр і ціна біше 2000 грн

Offline ярослав

• Эксперт
  • Розташування: Рівненська обл., м.Костопіль.
  • МОРГ – место отдыха разочарованных граждан.
    • Мій сайт.
oleglenchko
По перше профіль заповніть  згідно правил.
По друге, так щоб нікого не образити.
Російські ковалі продають в себе, а Кізлярівські перетинають  таможню.

Offline SASHA

• Эксперт
  • Розташування: Киев
Были б цены ДЕЙСТВИТЕЛЬНО в 3..4 раза ниже - давно организовали б закупку оттуда  :D Цены примерно одинаковы (при условии, что знать где искать)

oleglenchko

• Гість
Неправда я скинувби слки якщоб можна було  там ніж дуже класний 2600 руб то примерно 100долярів а у нас даже не мрій за таку ціну

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
За 100 долярів ніж з дамаску не може бути "класним" - він, навіть "непоганим" не може бути.
Взагалі - пропоную Вам ознайомитися (хоча б тут, на форумі) з тим, що таке є ніж з дамаским клинком, а потім задавати питання. Назараз вони досить безглузді, вибачте...
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Доречі - ножі однакової якості та однакових характеристик в Україні коштують на 20-30 відсотків дешевше, ніж в Росії (маю на увазі штучну роботу), а деякі (з булатом, наприклад) - двічі дешевше.

oleglenchko

• Гість
Ну незнаю я скильки не шукав нема. Може там і штамповка якась але дуже красиві на Ютубі багато роликів про них. А у наших майстрів лише під замовлення і навіть оріентовних цін нема певна річ хочется самий самий але й карман не резиновий

Offline ярослав

• Эксперт
    • Мій сайт.
але й карман не резиновий
думаб тут визначитись треба що хочеться. Для  краси чи для роботи.

amato

• Гість
Вчем проблема? Покупайте -в России. Дюже красивiй ,шоб був на нож похож то за 2600 -только не рублями и не нож а клин ,а в гривнах так он должен стоить. Хотя можно и рублями,-демократия.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
тут варто зрозуміти головне - дамаск, це кілька прошарків сталі, зварених (від слова "зварювання") між собою ковальським зварюванням і перекованих таким чином, щоб на клинку мати красивий малюнок.
Так от зварити таким чином у вигляді дамаску можна і арматуру, і забора з вулиці, і цвяхи з магазину, і просто найпростішу конструкційну сталь, і таким чином можна отримати красивий дамаск. Але як і просто ніж з заточеного цвяха ні на що не гідний, так і цей дамаск лише для краси на полиці.

Дамаск же зварений зі сталей, які дозволяють зробити якісний композит (дамаск - це по суті композит), з якісними робочими характеристиками ножа як інструменту, то це як мінімум інший рівень складності і майстерності. І коштувати така штука не може копійки, окрім більшої вартості матеріалів, варто пам'ятати, що ковалі теж хочуть жити.

з.і. усілякі індуські і пакистанські дамаски ще дешевші :)
« Останнє редагування: 27 Березня 2011, 13:40:26 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Ще одне "доречі" - amato зі своєю скромністю сам себе не рекламує, то прорекламую я
http://khudoshun.blogspot.com/
Пропоную поцівитися - скільки такі клини коштують в Росії  8-)

oleglenchko

• Гість
тут варто зрозуміти головне - дамаск, це кілька прошарків сталі, зварених (від слова "зварювання") між собою ковальським зварюванням і перекованих таким чином, щоб на клинку мати красивий малюнок.
Так от зварити таким чином у вигляді дамаску можна і арматуру, і забора з вулиці, і цвяхи з магазину, і просто найпростішу конструкційну сталь, і таким чином можна отримати красивий дамаск. Але як і просто ніж з заточеного цвяха ні на що не гідний, так і цей дамаск лише для краси на полиці.

Дамаск же зварений зі сталей, які дозволяють зробити якісний композит (дамаск - це по суті композит), з якісними робочими характеристиками ножа як інструменту, то це як мінімум інший рівень складності і майстерності. І коштувати така штука не може копійки, окрім більшої вартості матеріалів, варто пам'ятати, що ковалі теж хочуть жити.

Ага ну спасибі за просвітлення. Тут в цій справі як і у всьому в нашому житі якість ціна ідуть нога в ногу. Щераз дякую
« Останнє редагування: 27 Березня 2011, 14:18:50 від ja)d. »

Offline ярослав

• Эксперт
    • Мій сайт.
http://khudoshun.blogspot.com/
Пропоную поцівитися - скільки такі клини коштують в Росії  8-)
+1

oleglenchko

• Гість
АААААААААААА поменше таких силок ті ножі ітак мені снятся. Краса звісно неописуєма щеякби ручку красиву ціниб немало

oleglenchko

• Гість
Вчем проблема? Покупайте -в России. Дюже красивiй ,шоб був на нож похож то за 2600 -только не рублями и не нож а клин ,а в гривнах так он должен стоить. Хотя можно и рублями,-демократия.
    Укакатися можна то ти своїми руками робиш.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
Слухай, якщо натиснути кнопочку shift (вона ліворуч, в першому стовпчику друга знизу) і кнопочку 7, то з'явиться ось такий знак ?

Це я до того, що коли пишеш питання без знаку питання, то вони більше на ствердження походять.

Мова – душа народу

oleglenchko

• Гість
Но суть то і без каліграфії зрозуміла =)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
от тільки залишається відкритим - чи то було питанням. )) А якщо ще звернути увагу що місцями букви пропускаєш чи інші ставиш, то точно можна сприйняти за ствердження.
« Останнє редагування: 27 Березня 2011, 18:32:44 від Fes »

Мова – душа народу

Offline SASHA

• Эксперт
Есть нож с клинком Амато, делал для себя, поэтому не особо вылизывал  {_09} Захочешь - продам  {wh}

oleglenchko

• Гість
А де мож глянути

Offline SASHA

• Эксперт
Сделаю фото и сброшу ссылку, делов то  :)

oleglenchko

• Гість

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
Хочу нагадати, що вони іржавіють.

Мова – душа народу

ПАША 111

• Гість
Вернусь к теме почему в Украине  ножи дороже чем в России.
ПЕРВОЕ--  в России у ноживиков конкуренция по больше будет (я имею ввиду серьезные цеха которые расщитаны на выпуск продукции в относительно большом количестве. )
ВТОРОЕ-- сыре (сталь) . Как не прискорбно но в России ейо больше , выбор шире и она дешевле (в качестве примера скажу из собственного опыта , когда я искал листовую 95х18 путем прозванивания  металобаз по всей Украине нашел нужный мне материал лишь на нескольких, за бешеные  деньги . А как да  я спросил почему так дорого мне сказали что в Украине листовую 95х18 не производят а у них импорт из той же «как не прискорбно» России. {smelly}

Offline Lopar

• Активный участник
Вы сравните вещи одного типа....
Приведу ссылки, при учете официального курса рубля = 2,4 р/грн.
Выводы делайте сами.
== Украина, Викс_0.8353.MW3, (http://victorinox.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=938)
== Росия, Викс_0.8353.MW3, (http://www.victorinox-rus.ru/index.php?productID=1004)....
 ((