Автор Тема: О вреде курения и бросании оного  (Прочитано 45421 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Oliver

• Эксперт
  • Розташування: Буковина. Вижниця
Re: О вреде курения и бросании оного
« Reply #200 : 05 Листопада 2012, 17:11:06 »
"Нам водки да селедки под папиросу с головой" )) (рос)
Теж деколи (зрідка) не завадить. Для "снятия стресса"  :D Гірше коли бухалово виходить на перший план. #8
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline OldRiy

• Эксперт
  • Розташування: Донецк
« Reply #201 : 05 Листопада 2012, 17:17:57 »
шесть лет не курю
частенько бывает, что хочется, аж ощущаю запах и вкус
в этом году не курил ни одной, те годы бывало после выпитого
дым сигарет и запах только что покуривших - разные вещи, дым - это еще нормальный запах, от от только покуривших воняет пепельницей (буэээ)

Offline ksandr_2007

• Бывалый
  • Розташування: г. Винница
« Reply #202 : 05 Листопада 2012, 17:26:28 »
Дякую за підтримку ,браття, буду вириватись з нікотинозалежного полону  8-)
...если посмотреть сверху, то снизу кажется, шо збоку ничего не видно...

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #203 : 05 Листопада 2012, 17:33:44 »
Гірше коли бухалово виходить на перший план

гірше? як на мене - тут ледве не армагідєц.

дым сигарет и запах только что покуривших - разные вещи, дым - это еще нормальный запах, от от только покуривших воняет пепельницей (буэээ)

+мільйон. Хочете зрозуміти чого я так розійшовся в тому пості вище і чим ці курці дійсно напружують людей? "Видавшую виды" попільничку до носа і глибокий подих )) А всі інші мені байдужі, хай хоч їдять ті цигарки разом з упаковкою ))

Мова – душа народу

Offline Шкуркин

• Активный участник
  • Розташування: Крым Симферополь
  • Родился и живу в Крыму
« Reply #204 : 05 Листопада 2012, 17:35:29 »
частенько бывает, что хочется, аж ощущаю запах и вкус
Тоже бывает,но не настолько сильно,чтоб опять начать.
Согласен,иногда даже приятный запах бывает,от дорогих сигарет или сигар,и вот именно от покуривших тянет - фуфуфу.
С уважением,Шкуркин.

Offline vobler

• Эксперт
  • Розташування: г Сумы
  • Время создает нас
« Reply #205 : 05 Листопада 2012, 18:31:38 »
А скажите какой запах с утра,после пьянки?В сигаретах наверное табака мизерный процент все же есть,поэтому и вонь.Так не дышите ,на улицах гарь и копоть -жесть,руками ведь никто не машет.Впрочем это разговор не  очем,один курит но не сыт в подьездах,другой не курет -но колется. {_18}

Offline Шкуркин

• Активный участник
  • Розташування: Крым Симферополь
  • Родился и живу в Крыму
« Reply #206 : 05 Листопада 2012, 18:46:13 »
Дык,я же не против курения  {_21} Просто описываю свои ощущения  :) Сам курил и поэтому курильщиков понимаю,а не осуждаю просто так,не за что -)
Вот наркоманов не понимаю и не принимаю - убивал бы  #8 ...Лучше бы просто курили сигареты.
С уважением,Шкуркин.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #207 : 05 Грудня 2012, 12:12:50 »
Ну от, типовий приклад: щойно якийсь виродок покурив в туалеті, я туди зайшов відлити (тобто на хвилинку) і як наслідок зараз сиджу просмердівшийся цим димом.

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
  • Розташування: Львiв
« Reply #208 : 05 Грудня 2012, 12:21:33 »
то в когось дурна звичка - палити када какаэш :) - ше б їв.... фу!
а на рахунок взагалi, у фiльмах до 80-х палили, потiм якось все рiдше i рiдше, потiм проффесор вирiшили що палити в потягах то є зле, навiть в тамбурi (хоче може то ше до проффесора, не памятаю точно). а де мiсця для курящих?
мене турбує iнше, кого б.. н.. хвилює? "запах он чем хорош? - не хош нюхать - отойди" (с) - не моє.
з чого така турбота про здоровля у влади? ну нехай на алкоголi ще напишуть - шкодить здоровлю i вбиває.
а на кокаколi взагалi треба намалювати череп з кiстками.

Tavrik

• Гість
« Reply #209 : 05 Грудня 2012, 12:41:28 »
Курил 13 лет, по 2 пачки в день...Последний год курения перешел на трубку, намного приятнее, вреда меньше, куришь 2-3 трубки в день, приятный запах табака...А где-то пол года назад просто взял и перестал курить вообще, не тянет. Как-то так....  {_09}

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #210 : 05 Грудня 2012, 12:58:32 »
мене турбує iнше, кого б.. н.. хвилює? "запах он чем хорош? - не хош нюхать - отойди" (с) - не моє.

це прекрасно, і всі якраз так і роблять - відходять. Але що як відійти нікуди? Як в моєму прикладі вище, чи коли в тамбурі підряд десяток люду по двоє-троє покурило, бігаючи туди сюди (ще й подекуди не закриваючи двері), то цей запах іде вже в салон. Тож є багато випадків, коли курцям теж треба мати трохи терпіння (толерантності - якщо хочете :)) і утриматися, а то у нас люди до цього такі вже звичні, наче це води попити - можна скрізь і всюди, а всі інші нехай терплять, бо нам, курцям, не в змогу - помираємо від "спраги".

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #211 : 05 Грудня 2012, 13:01:39 »
ну палити в мiсцях загального користування, звичайно погано, нема питань.
але повстає питання а де туалет для тих що палять? чи ви рахуєте що такого не повинно бути?
ну не тiльки туалет, купе, вагон, тамбур, поїзд. що це за дискримiнацiя така?
оскiльки вам не приємно то очевидно треба зробити навпаки - такi мiсця для тих хто не палить повиннi бути, менi як тому хто палить - до лямпи, хоча совiсть треба мати, але не тi хто палять пiдняли цю боротьбу, а то получається - нам не подобається - живiть так як нам подобається - одне це заставляє дiяти проти.
« Останнє редагування: 05 Грудня 2012, 13:04:26 від igorluk »

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #212 : 05 Грудня 2012, 13:20:30 »
але повстає питання а де туалет для тих що палять?

Ви що, наркомани, що вам в туалеті палити треба? Чи це у вас шкільний рефлекс, коли по парашам ховалися?

Чомусь жінки, зауваж! у нас з усіх офісів ідуть на двір палити, беруть з собою каву і т.д., а чоловіки якоїсь радості на параші? Ледарі? Чи просто бидло? А може і те і інше зразу?

чи ви рахуєте що такого не повинно бути?

якраз рахую, що для курців повинні бути окремі приміщення для цього діла. Чому немає? Не знаю - це питання вже далі, до тих хто проектує, будує, але палити в місцях, де завдяки вам страждають ті, кому це лайно не потрібно - це не правильно.

що це за дискримiнацiя така?

ой, тільки не треба про дискримінацію, а то так можна далеко зайти. Якщо людина наркоман і не здатна перетерпіти чи вийти кудись, де це не викликає проблем, то їй слід лікуватися, а не бігти докурювати другу пачку цигарок в параші.

оскiльки вам не приємно то очевидно треба зробити навпаки - такi мiсця для тих хто не палить повиннi бути

якась збочена логіка. Людина не з цигаркою у зубах народжується, тож якраз для курців мають бути окремі приміщення, тим паче що там треба обладнувати потужну витяжку, а не навпаки.

Можна подивитися на це з іншої сторони - якби групи людей почали лайном обмазуватися? То теж би сказали - що нічого страшного, ну смердять лайном, не дискримінувати ж їх через це, нехай сидять, працюють поряд, а ті, кому не подобається - хай ідуть лісом і створюють собі окремі місця ))

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #213 : 05 Грудня 2012, 13:24:30 »
в туалетi не палю.
з приводу усього iншого абсолютно не згоден.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #214 : 05 Грудня 2012, 13:57:24 »
Угу, а з тим, що є люди, яким ця гидота не подобається і які не хочуть з нею миритися чи обмежувати свої права, ти теж не згоден? )) А я не згоден, що є потреба в двох пачках цигарок в день.

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #215 : 05 Грудня 2012, 14:04:51 »
одна, двi, люлька, сигара - все тютюн.
на рахунок гидоти я не згоден. хтось не їсть горiшки, комусь не смакує риба, хтось не їсть сала (але маслають макдаки), хтось взагалi не вживає спиртного. Але завжди треба мiняти шкарпетки, а це не усi роблять :) .
колись у фiльмах (а фiльми вiдображають життя) палили головнi герої, зараз НIНI ну якжиж.
скажiть чому? медицина продвинулася, сказала що шкiдливо? сказала про пасивне курiння? опппа!
а сказати вiд чого буває рак чи карiєс чи цероз печiнки до сих пiр не здатна, отакої!

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #216 : 05 Грудня 2012, 14:19:57 »
2igorluk схоже ти не розумієш моєї позиції - мені абсолютно паралельно хто і скільки палить цигарок, хай хоч по дві пачки над ліжком своєї дитини - мені до лампочки.
Так само до лампочки хто і що жере, скіко раз в день перевдягає шкарпетки, скільки вбухає в себе спиртного, перш ніж сісти за кермо і т.д. аж доти, доки це не починає стосуватися мене особисто, бо на відміну від горішків, які можуть комусь поряд не смакувати - цигарки, у разі не смакування, все одно змушують людей поряд "насолоджуватися".

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #217 : 05 Грудня 2012, 14:21:11 »
розумiю, чому нi? прекрасно.
от тiльки тут питання смаку а не моралi.

Offline Курінний

• Старожил
  • Розташування: м.новомосковськ дніпропетровської області
  • національність-козак
« Reply #218 : 05 Грудня 2012, 16:18:41 »
2 jad-"...шкільний рефлекс,коли по парашам ховалися....."  ))) ))) ))) ))) ))) {_08} {_08} {_08} {_08} {_08} {_08} {_11} {_11} {_11}
спочатку нас не помічають,потім з нами борються,а потім ми  перемагаємо!

Offline Курінний

• Старожил
  • національність-козак
« Reply #219 : 05 Грудня 2012, 16:30:18 »
2 шкуркін--а яка різниця(по великому рахунку)між наркоманами та курцями.....Ви пишете що колись курили то і не судите курців просто так(розумієте  оправдовуєте тобто...ну трохи )Різниця тільки в тому що цигарки не вважають наркотиком---а потерпають люди що від тих що від других---трохи по різному.А от наркоманів--вбивали б..А якби   колись пробували наркотики--то написали б --що теж розумієте і не засуджуєте просто так?Так тоді треба курців -валити.. {sm} {sm}.А мені наприклад дуууууууже хочеться набити(сильно)пику тій падлюці яка перед тим як зайти в маршрутку викинула тільки но цигарку і весь дим видихнула в салон.....багато прикладів.. () () ()

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #220 : 05 Грудня 2012, 17:48:03 »
от тiльки тут питання смаку а не моралi.

питання смаку - це коли ти нікому не заважаєш, а то так, то і хардметал о першій ночі в багатоповерхівці на потужній акустиці - лише питання смаку.

і це таки не питання моралі, а радше культури.

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #221 : 05 Грудня 2012, 17:49:39 »
маршрутка, сигаретний дух.
мене наприклад в тiй же маршрутцi воротить вiд духiв, якi ... ну пiпець, вiд шкарпеток, вiд протухшого поту, i ЩО???? їжжай в таксо - так скажу.
а менi до лампи як ви вважаєте разом з президентом, що то наркотик чи нi.
мак - наркотик, конопля - наркотик, та їм там поробили в дитинствi.. кур...ва
менi не противно, я насолоджуюсь, все.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #222 : 05 Грудня 2012, 17:58:55 »
їжжай в таксо - так скажу.

в таксо  водії теж цим грішать. Користуюся ним дуже регулярно.

менi не противно, я насолоджуюсь, все.

та ради бога, тільки не забувайте де починаються межі свинства. Це, власне, все що треба - трішечки усвідомлення і культурної реакції в контексті цього усвідомлення. Є дійсно багато курців, які це розуміють, які після кожну цигарку забивають м'ятним орбітом, а є люди, яким це не доходить, які тобі ледве не в лице курити будуть.

Взагалі, думаю що однією з глобальних причин цієї проблеми є нерозуміння курців, що не курці не курять не через здоровий образ життя, тощо, а через смердючу природу курива. Є ж люди, які їдять кислі і гіркі продукти (яблука, грейпфрути, чай без цукру), а є ті, хто лише солодкі і все інше не сприймає. Так само і з цигарками. Але, імхо, більшості курців це не доходить, вони думають, що як їм тут в кайф, то і всім навколо теж. Але це не так.
« Останнє редагування: 05 Грудня 2012, 17:59:59 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline Курінний

• Старожил
  • національність-козак
« Reply #223 : 05 Грудня 2012, 18:04:15 »
Ігорлук----а якщо хтось буде насолоджуватись ссикаючи тобі на штани прямо втій же маршрутці-то це мабуть теж буде нормально--і скаже--не подобається---нах...іди звідси--в таксі....Треба ставити себе хоч трохи вище від свині---вибач!!! (_3) =) =) =)

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #224 : 05 Грудня 2012, 18:06:54 »
та я все розумiю не треба вибачатися. як казав ранiше совiсть треба мати - завжди. просто такi наїзди через те що хтось пахне не так як вам подобається в маршрутцi...