Мені троха не по собі писати в цій гілці, бо до останнього думав, що поїду, але.....коротше далі зрозуміло, теревенити немає сенсу.
Але маю таки зауважити на певні моменти. Я, особисто, був лище на одній СГ - СГ-VI. На п'ятій я не міг бути, бо ще не визрів морально, тим більше тоді був новачком і спілкування з "зубрами" вживу вважалося чимось космічним, а про СГ взагалі почув тільки тут, тому СГ-4 і раніше - то для мене історія...
Так саме парадоксальне з того, що я зауважив: на таких виставках ніхто, ні з ким, не розмовляє про політику, про неї навіть не згадують. Тож за політичними мотивами Вас(це до тих, хто посоромився підійти) там не забанять, а зрештою всі, кого я бачив на форумах, з ким спілкувався в приваті, з ким не спілкувався в приваті, кого не знав досі -ПРИЄМНІ ЛЮДИ. Не тому, що вони лицемірять - вони просто приємні люди. Вони такі самі люди, як і всі інші і ніщо людське для них не є космічним.
Так от: ніколи не заглядайте на статуси і рейтинги, то все лайно собаче, пам'ятайте про те, що МИ - СІМ'Я, не кровна, а духовна...
Жодного разу, коли звертався в приват чи в гілці на форумі, до будь-кого, мені не відмовили в пораді. Жодного!!! Завжди ділилися знаннями і вміннями. Я теж нічого не ховатиму і завжди допоможу при потребі, а я не один. Так от всі МИ і робимо цей форум, робимо його таким, як він є, а він чудовий!
Закликаю Вас, Браття, не соромтеся нічого і нікого, підходьте завжди і звертайтеся завжди. Бейджик "Першого Ножового Форуму" нажаль, не довелося потримати в руках, але дасть Бог здоров'я - здибаємося.
"Пам'ятай рід свій"