Автор Тема: Бейджик на СГ  (Прочитано 53216 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
Re: Бейджик на СГ
« Reply #100 : 22 Листопада 2011, 21:43:20 »
Взагалі - читаючи цю гілку - якесь подвійне враження виникає....
Не хочу наводити цитати, але багато чого для мене в диво...
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Oliver

• Эксперт
  • Розташування: Буковина. Вижниця
« Reply #101 : 22 Листопада 2011, 21:44:58 »
дуже вагома причина, на жаль...
Так, я знаю, друзі розповіли. Прийміть мої співчуття.
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline Бойко

• Эксперт
  • Розташування: м. Суми
  • Я український націоналіст і пишаюсь цим
« Reply #102 : 22 Листопада 2011, 21:46:02 »
Короче было бы желание... 8-)

Та ні, щось було не так.
З щитом, або на щиті.

Offline Metrolog

• Эксперт
  • Розташування: Odessa
  • http://2knife.com/users/metrolog
« Reply #103 : 22 Листопада 2011, 22:03:46 »
...хіба таке годиться, чи так часто бачимось? чи немає про що поговорити?
Так ведь в буфете на СГ практически весь день стояли составленные вместе несколько столов (на фотках с СГ есть) и все, кто хотел, подходили, знакомились, общались, пили, закусывали. Все время там сидели "братья по оружию", отходили, подходили.  (__3) Ну, а уж кто не хотел или стеснялся подойти, простите, сам виноват (а скорее всего именно тот и не хотел ни знакомиться ни общаться... ((
с уважением. Metrolog.

Offline axelT

• Эксперт
  • Розташування: Erkrath - Киев
« Reply #104 : 22 Листопада 2011, 22:05:49 »
Та ні, щось було не так.
Что не так? Ты же мою фляжку "распечатывал" :D
Обращайтесь ко мне на любом языке - я постараюсь Вас понять

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #105 : 22 Листопада 2011, 22:14:16 »
До речі, на весну скільки "пива" варити?

мені два як мінімум  :D

Мова – душа народу

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #106 : 22 Листопада 2011, 22:17:12 »
Літри чи відра? {gig}
З повагою, Олег.

Offline ярослав

• Эксперт
  • Розташування: Рівненська обл., м.Костопіль.
  • МОРГ – место отдыха разочарованных граждан.
    • Мій сайт.
« Reply #107 : 22 Листопада 2011, 22:19:25 »
спиртовози  (_21)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #108 : 22 Листопада 2011, 22:23:48 »
Что не так? Ты же мою фляжку "распечатывал"

так отож маленька, як же тут бути так? )))

взагалі таке буває вперше, коли народ просто "стесняется" (рус.), так само, як, наприклад, більшість при необхідності вийти на сцену і там штовхнути проповідь яку )))
Треба весь час робити те, що страшно робити, імхо :)

Літри чи відра?

звісно що відра  ))) ))) )))

Мова – душа народу

Redcat

• Гість
« Reply #109 : 22 Листопада 2011, 22:32:19 »
надо на природу выезжать :) на дачу, с баней....

Offline Mongol

• Старожил
  • Розташування: Киев
« Reply #110 : 22 Листопада 2011, 22:49:53 »
Ну что... С прошедшим всех праздником (__3) , потому как такое мероприятие
настоящий праздник для каждого из нас..
Приятно было видеть наших, и пообщаться с кем удалось 8-)
В суботу был полный аншлаг, и к стендам трудно пробиться, поэтому пришлось выбирать между общением и "стоянием в очередях"  :D. Победило общение.
МиниВстреча прошла в теплой дружественной обстановке {_11} Легкую напряженнось на выставке почувствовал..., хотя я участия не принимал, но она
как-то "летала в воздухе". Это не стало помехой что-бы обойти мАстерские стенды и перездороваться с теми кого знаю {con} Все нормально, никто нос не воротил :)
2кузнец - от не почепив бейджа і не познайомились.Наступного разу    обов"язково щоб забрав свій бейдж у Сашка :D
Та і взагалі...нажаль багато з тих,  кого сподівався побачити не приїхали {sm}
Може навесні..?

А Oliver що... сам пиво варив  {wh}, оце да {23}, щось таки цікаве пропустив (_23)
2Бойко
"...Як варіант, я ночував в Гідропарку, досить класно, вид на Лавру і все таке, якщо будуть бажаючі беру цей оргмомент....."

Цікавий варіант, може дійсно на весну розглянути...?
Ти там не замерз, за ніч? {_07}

А как после закрытия каждого дня? Принято отмечать колективом(стендами-соседями, мастерами, всеми учасниками и т.д.)?

на весну треба щоб всі організувалися так, щоб після виставки кілька годин ще посидіти за келихом пива під шмат м'яса і поспілкуватися, познайомитися 

+100. Дуже гарна ідея, хочаб в форматі форуму (_22) Потрібно спланувати  невеличку програму для бажаючих(оголосити де і о котрій, і куди вирушаємо,щоб охочі заздалегіть були готові ;) :D )

С уважением Mongol!

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #111 : 22 Листопада 2011, 23:05:48 »
Мені троха не по собі писати в цій гілці, бо до останнього думав, що поїду, але.....коротше далі зрозуміло, теревенити немає сенсу.
Але маю таки зауважити на певні моменти. Я, особисто, був лище на одній СГ - СГ-VI. На п'ятій я не міг бути, бо ще не визрів морально, тим більше тоді був новачком і спілкування з "зубрами" вживу вважалося чимось космічним, а про СГ взагалі почув тільки тут, тому СГ-4 і раніше - то для мене історія...
Так саме парадоксальне з того, що я зауважив: на таких виставках ніхто, ні з ким, не розмовляє про політику, про неї навіть не згадують. Тож за політичними мотивами Вас(це до тих, хто посоромився підійти) там не забанять, а зрештою всі, кого я бачив на форумах, з ким спілкувався в приваті, з ким не спілкувався в приваті, кого не знав досі -ПРИЄМНІ ЛЮДИ. Не тому, що вони лицемірять - вони просто приємні люди. Вони такі самі люди, як і всі інші і ніщо людське для них не є космічним.
Так от: ніколи не заглядайте на статуси і рейтинги, то все лайно собаче, пам'ятайте про те, що МИ - СІМ'Я, не кровна, а духовна...
Жодного разу, коли  звертався в приват чи  в гілці на форумі, до будь-кого,  мені не відмовили в пораді. Жодного!!! Завжди ділилися знаннями і вміннями. Я теж нічого не ховатиму і завжди допоможу при потребі,  а я не один. Так от всі МИ і робимо цей форум, робимо його таким, як він є, а він чудовий!

Закликаю Вас, Браття, не соромтеся нічого і нікого, підходьте завжди і звертайтеся завжди. Бейджик "Першого Ножового Форуму" нажаль, не довелося потримати в руках, але дасть Бог здоров'я - здибаємося.

"Пам'ятай рід свій"
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #112 : 22 Листопада 2011, 23:14:57 »
МИ - СІМ'Я, не кровна, а духовна...
Тому й
Цитувати
дехто і не вітався, майже демонстративно
- цитата з цієї гілки... Ще навести?

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #113 : 22 Листопада 2011, 23:55:04 »
Теж мав один не досить приємний момент. Ще зранку біля "Дров" побачив компанію, зрозумів, що "наші", підійшов поздороватись та познайомитись, одна людина навіть руки не подала і відвернулась, після цього вже на СГ до компанії, де знаходилась ця людина не мав ніякого бажання підходити. Правда цей момент швидко забувся після спілкування з приємними людьми. (__3) Але "осадочек" то залишився. {23}
З повагою, Олег.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #114 : 23 Листопада 2011, 00:18:58 »
Так яка, в сраку, сім"я? (Вибачте  (_3))
Немає сім"ії і николи її не було - були тільки власні інтереси.
Я розумію тих, хто приїздив як на свято, але на святі (загальному) не може такого бути. Тобто.. Та грець з ним...

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #115 : 23 Листопада 2011, 00:40:06 »
Ныякої сім'ї немає, якщо хтось думає, що має 150 друзів (жертви соц сіток, мля )))), то такого не буває, є з десяток людей на форумі, яких я можу назвати товаришами, точніше мені з ними дуже приємно спілкуватись і я їм довіряю, ще деякі здаються приємними, та довіряти повністю не можу, як людина виявиться не дуже порядною, щоб не ображатися , корочше надії не покладаю. А з часом трапляється така фігня, сварки на грунті політики, чи то поглядів на ніж ручної роботи, деякі в таких моментах виявляють свою підлість чи то ще щось, починаються переходи на особистості і т.д., я нормально відношусь до дискусій, потім абсолютно нормально спілкуюсь з своїм апонентом, якщо він гарна людина, а коли після звичайної дискусії і відстоювання своєї думки тебе поливають лайном, та ще й за твоєю спиною....
Як тут бути усе прощати, пити за одним столом, а потім обніматись та цілуватись? ні я тоді себе лайном буду відчувати.

Гадаю Фес і на своїй шкурі відчув щось подібне, поки кожний не відчує, не зрозуміє
Та на виставці я з усіма поздоровався, мені таки подали руку, і то добре, тільки зтискали сильно, а у мене ранка, сцуко боліла ))), я виду не подав :D
А хто від Олега, такої ЛЮДИНИ міг відвернутися.... та нехай
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #116 : 23 Листопада 2011, 01:04:15 »
Хлопці,  форум НОЖиК для мене сім'я. Можна говорити що завгодно. Я зареєстрований на багатьох форумах, але НОЖиК!!! Можна назвати, як хочеш, хоч ефектом каченяти, хоч чим завгодно, мені начхати, для мене форум Перший Український Ножовий - це ПОЧАТОК. Початок всього, початок мене, як найфмейкера, чи найфаматора, кому що подобається. А на рахунок людей і срачів: то погано, але від цього нікуди не подінешся. Завжди люди гризлися і гризтимуться. Завжди були інтереси, завжди вони перетиналися, зачасту не знаходили можливості жити хоча б паралельними життями, ругалися, а жити потрібно при бідь-яких розкладах і поступатися теж, хоча серед моїх знайомих(віртуальних) є людина, котрій я руку можливо й не подав би, при зустрічі, відсотків на 90, для решти двері мого серця не зачинені, не дивлячися навіть на публічну образу.
Тож сім'я. Сім'я, і мені цього ніхто не заборонить, і не доведе зворотнього. Тут моє серце. Це, як Батьківщина. Як Україна.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Бойко

• Эксперт
« Reply #117 : 23 Листопада 2011, 11:57:58 »
простите, сам виноват

Шановний, легко говорити, коли маєш такий досвід, і відчуваєш себе як риба в воді. Новачки ніяковіють ("був новачком і спілкування з "зубрами" вживу вважалося чимось космічним" Леонід), і ніхто навіть не думав, що може варто напрягтись, і створити для новачків комфортну "точку входу", чи нафіг нада, хай, слимаки, повзають?

Ви ж бачите, що не один я це говорю.

"Великі люди здаються нам такими тільки тому, що ми стоїмо перед ними на колінах" Дмитро Донцов.

З щитом, або на щиті.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #118 : 23 Листопада 2011, 12:09:29 »
в житті варто робити кожен день щось одне, що тобі страшно, перед чим ти ніяковієш, бо життя одного разу підійде до кінця, а озираючись назад може виявитися так, що воно складалося з втрачених можливостей.

Мова – душа народу

Offline Vadok

• Эксперт
  • Розташування: Одесса
« Reply #119 : 23 Листопада 2011, 13:47:45 »
Читать все это было бы смешно, если бы не делалось грустно. Сами себе поделили ножевой мир на лагеря, сами себе неприятелей обозначили, сами себе их обсуждаете. А правды в таких ситуациях всегда две. И можно попытаться взглянуть с обеих сторон, а можно вообще о поисках правды в моменты встреч и фестивалей забыть. Ведь Метролог абсолютно правильно написал: для неформального общения был буфет. И мне очень жаль, например, что СТЕРХ туда не зашел. Очень хотел с ним познакомиться. Пару раз подходил к его стенду, вижу - занят, отхожу. С Ярославом даже парой слов перемолвился, Мансура искал, а лезть через прилавок знакомиться посчитал неудобным... С Сашей Бойко успел до выставки, слава Богу. Так что, ребята, не ищите виноватых там, где всегда есть вторая точка зрения.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #120 : 23 Листопада 2011, 13:56:24 »
А есть еще людская память... В т.ч. о том, кто делил на лагеря, почему, зачем и как. Но это было до твоего появления на этом форуме....

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #121 : 23 Листопада 2011, 13:58:02 »
да когда мне туда заходить? или кто-то меня звал? или я знал?
Я тоже хотел пообщатся с Вами особенно, дело не в лагерях, я подходил к стенду  {w}а, ни от кого не убегал, но со своего стенда же не убегу, а можно было и подойти, познакомится, поговорить, может к столу пригласить....
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline Бойко

• Эксперт
« Reply #122 : 23 Листопада 2011, 14:00:50 »
Сами себе поделили ножевой мир на лагеря, сами себе неприятелей обозначили, сами себе их обсуждаете.

А при чому я, і ті що приходять на форум, ті що нічого не ділили й не визначали?

Та гори вона вогнем та торгівля, я б на неї частково забив без особливого жалю.
Минулий раз тільки "необережно" повз буфет пройшов (нікого не знаючи, але з бейджом) - мене за шкварник  і за стіл. Цього разу був там кілька раз, і  повз пройшов - нахєр ти кому треба.

У нас сам собою утворився за стендами Стерха, Ярошевського і Лещука чудовий "плацдарм",  багатьох кого ідентифікували забирали туди, класно було.
З щитом, або на щиті.

Offline Vadok

• Эксперт
  • Розташування: Одесса
« Reply #123 : 23 Листопада 2011, 14:04:16 »
А есть еще людская память.
Знаю. Только пишут: сейчас не так, как пол-года назад. Значит, процесс деления не прекращается.
можно было
Вот я и говорю: правды две. Даже между тобой (кстати, ко мне тоже на "ты") и мной, которым вообще делить нечего.

А при чому я, і ті що приходять на форум, ті що нічого не ділили й не визначали?
Не знаю. Вопрос очень общий.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #124 : 23 Листопада 2011, 14:17:04 »
Только пишут: сейчас не так, как пол-года назад.
И совсем не так, как три года назад... (а если точнее - четыре, ибо первый раскол произошел именно тогда, второй - год спустя.)
Значит, процесс деления не прекращается.
Увы - да, но это началось совсем не по вине этого форума. Просто некоторым захотелось иметь свой огород и в нем "царювати"