И что характерно, у людей с таким вариантом нет документации, а иногда и дисков с дровами.
оце теж частина свинства - захотів Я сімку з 32бітної на 64 змінити, або назад ХР, і що? качати дрова?

Може вони ще і перелік заліза з моделями не кладуть?
ну а з приводу відсутності гарантії на залізо, якщо відкрити корпус - то Я у таких купувати не буду - на ринку є продавці, які реагують на подібне спокійно і перти комп через місто заради запхати вай-фай чи новий асус ксонар, чи ще один терабайтник, вони клієнта не напружують

А люди, які в своїх силах з приводу запхати щось не впевнені - в будь-якому випадку повезуть.
Какой пользователь чистит от пыли комп?
Я, час від часу, наприклад в ті два рази, коли запихав собі по додатковому харду

надо знать, что она там есть

знати треба, що її там нема, а що вона там є - це знати не треба, це ледве не аксіома, на жаль

А яка шкода? Наприклад, закрити решітку радіатору - у себе один раз повністю вичищав - тупо рівненький півтораміліметровий килимок з пилюки

зняв кулер і зібрав пилососом (інтел кулер знімається без радіатору, в моєму випадку).
А якщо ще народ тупить і замовляє собі купу вентиляторів на корпус (особливо якийсь наскрізь дірявий аерокул), і якщо ще з дуру один з них поставити на всмоктування

і тим паче без пилового захисту (який у нас екзотика страшна, імхо), то тут по пилюці з пилососом лише і змагатися.
Говорить про свинство в рамках нашего государства это смешно.
ну звісно, що тут говорити, треба хучіш брати приклад з інших, ставати свинотою і поряд з собі подібними робити з цієї країни Скотостан якийсь. Сподіваюсь Ви не такий.
Ну, коротше, в цьому маленькому питанні (Я про наклейки) вибір на ринку є, тому кожен може вибрати те що хоче.
На основании чего?
наприклад, на відсутності механічних пошкоджень. Якщо на мамці звук чи сітка не працює - щось Я мало вірю, що людина могла це сама вдіяти без відривання компонентів. А якщо компоненти на місці, то мороз з приводу наклейки - хамство, імхо.