Автор Тема: Давайте розробимо українські тактичні ножі.  (Прочитано 121594 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Jan

• Активный участник
  • Розташування: Киев
  • Za wasz? wolno?? i nasz?
Re: Давайте розробимо українські тактичні ножі.
« Reply #450 : 07 Листопада 2014, 09:33:50 »

Зробіть гарду в комплекті, щоб людина сама могла встановити- і закон не порушите і хлопці з пальцями будуть.

мивже думали над тим но рийшли до висновку що така конструкція буде не надійною. Сьогодні маю віддати 25 різних ножів на тестування в АТО , зачекаю що хлопці скажуть, а потім - ще будемо робити висновки. 
Как говорила моя бабушка, лучше выстрелить перезарядить и снова выстрелить, чем светить фонариком в темноту и спрашивать кто тут ?

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #451 : 07 Листопада 2014, 09:40:52 »

А ось дещо зухвалий стиль подачі теми, "на лоха", так би мовити, та ще й на профільному форумі, та ще й з відвертою брехнею 
да, нож поставили на официальное вооружение десантуры.
- це "ні в пліт, ні в ворота". Не ті люди тут сидять, щоб розвішавши вуха слухати казочки.
  {tnx}    Тому я в темі одписуюсь , побачивши таку "рекламму" не вримався. Людина не хотіла ні чого поганого , але трохи не розібралась і бовкнула. =)  (__3)
Как говорила моя бабушка, лучше выстрелить перезарядить и снова выстрелить, чем светить фонариком в темноту и спрашивать кто тут ?

Offline Aleks

• Активный участник
« Reply #452 : 07 Листопада 2014, 09:44:03 »
2 Bizzy

Дык, то же самое я и говорил.

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #453 : 07 Листопада 2014, 09:54:17 »
2 Jan
У мене опосередковане питання по "Десантнику", питання не про девайс як такий, а скоріше про повагу до панства представленого на "Ножику".
Janе, Вам не здається дивним, що перший пост про Ваш здобуток робить людина, з тексту якої зрозуміло, що у ножах/сталях/іньших матеріалах вона майже  не орієнтується, і рекламний натиск, на цьому фоні необізнаності, виглядає якось дикувато. Принаймі у цьому місці і у цій компанії?
  здається що так , це було зроблено не з моєі подачі і я навіть не був в курсі що тут "рекламується мій ніж, але коли побачив одразу ж вступив в розмову.

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #454 : 07 Листопада 2014, 10:10:05 »

И да. профессия у меня напрямую связана с металловедением и исследованием металлов и сплавов в НИИ.
Тогда у меня к Вам вопрос как к специалисту ? Извините что может не в тему. Возможна ли сварка таких металлов как х12мф и 40х13 в угольном горне без сберегающей среды?  =)

Offline Aleks

• Активный участник
« Reply #455 : 07 Листопада 2014, 12:15:00 »
Теоретически возможно. Принимал участие в кузнечной сварке 40Х13 с 154СРМ, Ди90, 95Х18 с Ди90. Сварка удавалась в ряде случаев, деламинации при динамических испытаниях, а также испытаниях на излом не наблюдалось. Был получен ряд образцов, которые сохраняли нормальную для этих марок стали структуру центрального слоя и показали хорошие эксплуатационные свойства. Проблемы были, но они связаны с непопаданием в режим ковки центрального слоя. С термичкой такого пакета проблем быть не должно - у них схожие температуры ТО и близкие превращения при этой самой ТО.

Зы. Прошу прощени яу автора темы за оффтоп.

Offline Aleks

• Активный участник
« Reply #456 : 07 Листопада 2014, 17:46:44 »
Да, вот пример того, на что способны ножи схожего ценового диапазона (при этом нож отлично режет). И, покупая такой нож, я знаю, за что я плачу каждую копейку. И я знаю, на что способен нож и на что я могу рассчитывать.
https://www.youtube.com/watch?v=PKKLTdW8ijw
https://www.youtube.com/watch?v=jKwQzH4CRlI
https://www.youtube.com/watch?v=ULKEpv51dCM
https://www.youtube.com/watch?v=PnDbyOQOyVQ

И боле простенький от СОГа
https://www.youtube.com/watch?v=a4iFeoGUxeQ

А "десантник" способен на такое, или близкое? Если да, то почему это не отображено в видео?
« Останнє редагування: 07 Листопада 2014, 17:48:57 від Aleks »

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ
  • Ми,українці, народ роботячий...
« Reply #457 : 07 Листопада 2014, 18:14:14 »
Стоимость "Десантника для АТО 85 $  , другие цены это для гражданки.

2Jan   А можно поинтересоваться почему Ваш "рекламщик Nik_lai" вчера выставил цену на 10шт для АТО по моему запросу в 2500гр\шт ( серрейтор + кож чехол) против заявленных вами 85у.е.???
  если брать по курсу 15  то выходит 1275 против 2500? круто {23}
Расшифруйте тогда "другие цены это для гражданки" для понимания {sm}

Offline Uliss

• Шлях, що може бути пройдено - не істинний шлях
  • Эксперт
  • Розташування: Глобине
  • Анархіст, соціопат, мізантроп
« Reply #458 : 07 Листопада 2014, 18:21:24 »
Н-дя, я свои ножи даром отдаю, да еще и торгуются. {_07} Все, меняю маркетинговую политику. {bu}
Иногда свет чернее тьмы. И даже ангелы в ужасе сторонятся его…

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ
  • Ми,українці, народ роботячий...
« Reply #459 : 07 Листопада 2014, 18:28:18 »
Вместо одного теперь будешь дарить 2?  {_11} {con} (__3) {_14}

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #460 : 07 Листопада 2014, 18:39:16 »
Стоимость "Десантника для АТО 85 $  , другие цены это для гражданки.

2Jan   А можно поинтересоваться почему Ваш "рекламщик Nik_lai" вчера выставил цену на 10шт для АТО по моему запросу в 2500гр\шт ( серрейтор + кож чехол) против заявленных вами 85у.е.???
  если брать по курсу 15  то выходит 1275 против 2500? круто {23}
Расшифруйте тогда "другие цены это для гражданки" для понимания {sm}

если Вам нужны ножи для АТО Вы можете мне написать в личку. :) "рекламщик" не мой, но я его знаю. Я произвожу и продаю, кто-то покупает и продает. У меня есть разные покупатели, за них я отвечать не могу . Я отвечаю за себя и за свои слова. Цены на ножи есть у нас на сайте, там можно все увидеть. =)

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #461 : 07 Листопада 2014, 18:48:38 »
Да, вот пример того, на что способны ножи схожего ценового диапазона (при этом нож отлично режет). И, покупая такой нож, я знаю, за что я плачу каждую копейку. И я знаю, на что способен нож и на что я могу рассчитывать.
https://www.youtube.com/watch?v=PKKLTdW8ijw
https://www.youtube.com/watch?v=jKwQzH4CRlI
https://www.youtube.com/watch?v=ULKEpv51dCM
https://www.youtube.com/watch?v=PnDbyOQOyVQ

И боле простенький от СОГа
https://www.youtube.com/watch?v=
Классное видео , ноя там не увидел ни одного кинжала? Вы хотите, чтоб кинжал соревновался с тесаком?  Вы размеры десантника видели? :)
« Останнє редагування: 07 Листопада 2014, 18:51:00 від Jan »

skobichevskyi

• Гість
« Reply #462 : 07 Листопада 2014, 23:13:14 »
  Стоимость "Десантника для АТО 85 $  , ...
   Нихуясебе, я думал 500.00 гривен. А шо в доларах вы для него покупаете?

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #463 : 08 Листопада 2014, 00:17:24 »
ніж для війни має бути простим у виготовленні, дешевим, зручним, багатофункціональним і надійним. А отой "дисантник" вузькоспеціалізований (для вбивства в першу чергу), дорогий, як для армії, ніж.
Сталь к110 на один фултанг (не кажучи про всадний монтаж) виходить 8баксів, фрезеровані накладки 10-12доларів, розхідники на виготовлення клинка, разом з гартуванням - +10 баксів+10баксів піхви. Виходить 40доларів. Нехай 20баксів на зарплатню робітникам, якщо багато ручної роботи. Виходить 60доларів, ну аж ніяк не 85. Імхо - головна ціль отого "дисантника" - суто заробіток #8, та ще й за дизайном нагадує кізляр

Ну невже, коли є можливість, не можна зробити якісний і не дорогий ніж для армії, невже лиш заробіток на думці? 
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline Михайло

• Активный участник
  • Розташування: м.Чортків Тернопільська обл
« Reply #464 : 08 Листопада 2014, 00:26:00 »
2 СТЕРХ  , нажаль Ви праві.Для декого біль, горе, кров , а дехто прикриваючись" для армії" наживається на цьому.Говорю, так як   в мене брата мобілізували, тож самі купляли екіпіровку.Ніж я зробив сам, вклався в бюджет- 400 грн. на матеріали .Брат ножом задоволений.

Offline YVM

• Эксперт
« Reply #465 : 08 Листопада 2014, 00:29:10 »
Классное видео , ................................... Вы хотите, чтоб кинжал соревновался с тесаком?  Вы размеры десантника видели? :)
С каких пор Fallkniven A1 стал тесаком?

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #466 : 08 Листопада 2014, 01:21:52 »
Но, Fallkniven A1 таки не дешевая игрушка - 200 баксов как ни как. 

по упору - всё таки миллитари версия должна иметь более развитый упор. А то п///здец как страшно - во первых перчатки, они могут помешать правильно почувствовать упор во время запары и в результате комуто писец наступит. Во-вторых, если ты целый день под обстрелами или еще какая фигня, в общем - сил явно израсходовал немало, и в случае необходимости использования, банально может не достаточно быть сил, чтобы хорошенько сжать рукоять, чтобы в этих упорах остаться целым.

я понимаю - есть цель затронуть именно гражданский рынок, а не миллитари, но я бы всё же разделил версию для гражданского и миллитари рынков - всё таки ТБ на первом месте.

Мова – душа народу

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #467 : 08 Листопада 2014, 01:45:53 »

Сталь к110 на один фултанг (не кажучи про всадний монтаж) виходить 8баксів, фрезеровані накладки 10-12доларів, розхідники на виготовлення клинка, разом з гартуванням - +10 баксів+10баксів піхви. Виходить 40доларів. Нехай 20баксів на зарплатню робітникам, якщо багато ручної роботи. Виходить 60доларів, ну аж ніяк не 85. Імхо - головна ціль отого "дисантника" - суто заробіток #8,

Ну невже, коли є можливість, не можна зробити якісний і не дорогий ніж для армії, невже лиш заробіток на думці?
як ви добре порахували  моі гроші , тільки ви забули про аренду майстерні, кузні , електроінергію , транспортні росходи, вугілля котре зараз подорожчало і ще ножі котрі відправляються в АТО не за гроші. Краще зробіть самі а потім викладіть кошторис. Чи може ви коли працюете святим духом годуєтесь? І останнє це ви до мене звертаєтесь, чи до себе "Ну невже, коли є можливість, не можна зробити якісний і не дорогий ніж для армії, невже лиш заробіток на думці? "
« Останнє редагування: 08 Листопада 2014, 01:51:46 від Jan »

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #468 : 08 Листопада 2014, 01:50:15 »

С каких пор Fallkniven A1 стал тесаком?
в сравнении с кижалом " Десантник" ? Да конечно это не тесак. Это просто крупный нож перед которым стоят другие задачи.

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #469 : 08 Листопада 2014, 01:57:34 »
. А отой "дисантник" вузькоспеціалізований (для вбивства в першу чергу), дорогий, як для армії, ніж.

Я вже говорив , для кого в першу чергу робився кинжал "десантник". Ви хочаб читали моі пости?

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #470 : 08 Листопада 2014, 02:07:18 »

Сталь к110 на один фултанг (не кажучи про всадний монтаж) виходить 8баксів, фрезеровані накладки 10-12доларів, розхідники на виготовлення клинка, разом з гартуванням - +10 баксів+10баксів піхви. Виходить 40доларів. Нехай 20баксів на зарплатню робітникам, якщо багато ручної роботи. Виходить 60доларів, ну аж ніяк не 85. Імхо - головна ціль отого "дисантника" - суто заробіток #8,

як ви добре порахували  моі гроші , тільки ви забули про аренду майстерні, кузні , електроінергію , транспортні росходи, вугілля котре зараз подорожчало і ще ножі котрі відправляються в АТО не за гроші. Краще зробіть самі а потім викладіть кошторис. Чи може ви коли працюете святим духом годуєтесь? І останнє це ви до мене звертаєтесь, чи до себе "Ну невже, коли є можливість, не можна зробити якісний і не дорогий ніж для армії, невже лиш заробіток на думці? "
А лучше сделайте нож введите его в производство и отдавайте по себистоимости - долго ли ваше производство протянет ? (_4) Когда закупки идут не по оптовым ценам.  И еще - мною был сделан нож и выставлена цена на нож , сделайте свой нож - выставьте цену и продавайте ,а люди разберутся, что стоит покупать, а что нет, но только не стоит рассказывать мне за какие деньги я должен его продавать. А тем более в чем-то обвинять.
« Останнє редагування: 08 Листопада 2014, 02:21:58 від Jan »

Offline Курінний

• Старожил
  • Розташування: м.новомосковськ дніпропетровської області
  • національність-козак
« Reply #471 : 08 Листопада 2014, 02:17:34 »
Я шось не зрозумів-тема розробки українського ножа для вояк,чи тема піара ножа Яна,який наче й не хотів,але ЗАСРАВ тему як і на Ганзі ???
спочатку нас не помічають,потім з нами борються,а потім ми  перемагаємо!

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #472 : 08 Листопада 2014, 02:35:29 »

"Ну невже, коли є можливість, не можна зробити якісний і не дорогий ніж для армії, невже лиш заробіток на думці? "
А лучше сделайте нож введите его в производство и отдавайте по себистоимости - долго ли ваше производство протянет ? (_4) Когда закупки идут не по оптовым ценам.  И еще - мною был сделан нож и выставлена цена на нож , сделайте свой нож - выставьте цену и продавайте ,а люди разберутся, что стоит покупать, а что нет, но только не стоит рассказывать мне за какие деньги я должен его продавать. А тем более в чем-то обвинять.

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #473 : 08 Листопада 2014, 02:41:58 »
Я шось не зрозумів-тема розробки українського ножа для вояк,чи тема піара ножа Яна,який наче й не хотів,але ЗАСРАВ тему як і на Ганзі ???
  так а "Десантник "как раз украинский нож. Или вам глаз режет. ведь я уже просил ,что б Вы подбирали выражения ! {_26-}

Offline Jan

• Активный участник
« Reply #474 : 08 Листопада 2014, 02:51:38 »
  может покажете свой нож ? Я с радостью его буду обсуждать. А то  устал засырать. К стати, а ганза это где ?
« Останнє редагування: 08 Листопада 2014, 02:59:36 від Jan »