Мої найщиріші вітання шановному панству!

Дозвольте представити чергову роботу.
Маленька передісторія:
Нож зроблений для бійця в АТО, замовила мені ножа його, чи то родичка, чи то знайома, вона волонтер, через неї я передавав "Патріота". За побажанням бійця нож мав бути простий, надійний і не широкий, щось подібне до НР, також стояла задача зробити такі ножни щоб можна було нож носити закріпленим на руку в рукаві. Ну по строкам вроді не дуже срочно. Але так сталось, що Валерій, приїхав у відпустку додому, і все стало дуже срочно до поки він у відпустці. Добре, що клинок дл яножа саме приїхав зі слесарки від
Олексія Ляха, який, маю віддати йому належне, зробив клинок з моєї полоски, неймовірно швидко і безкоштовно. Можливо нож не дуже вишуканий, але думаю досить надійний і свою задачу буде виконувати справно. Все дуже срочно закрутилось, нож з ножнами зробив за 2 дні, тому можливо трошки косячки й присутні, якось навіть не було часу добре обдумати концепцію і дизайн... Упор робив в межах законодавства, а для кращого утримання в руці від час колючих ударів зробив досить фігуристе руків"я, вийшло не погано, в руці дуже добре лежить, також тонка "талія" служить для фіксації ножа в ножнах. (ну така задумка була...)
ТХТ:
Клинок: 275/150/26/4,5мм Х12МФ (замірено 63 одиниці), сталь ще дуже давно притбана від
Романа8, по клинку трішки присутні сліди кованини і сліди від грубого абразиву, потреби прибирати його не було, тай строки жали. Заточений в 40 градусів.
Руків"я: накладки кап акації, піни 5мм бронза, обробка Данішем.
Ножни: шкіра румінна, неповного прокрасу 4мм, краска Фебінг на спиртовій основі, дуже сильно просякнуто рідким воском у всіх місцях і густо, фініш аппретура, брутальна нитка 1,8мм

.
Нашиті зверху полоси шкіри для продівання в них ременів щоб кріпити на руку, також можна носити і на поясі і на розвантежувальному жилеті. В ножнах сидить дуже добре, плотненько, хлястик якраз обіймає за талію і нож не випаде 100% при будь якому положені.
Фото не дуже получились... плями по клинку то масло.
ФОТОальбом