Шанувальникам не "УГ" присвячується... 
Почну з назви: олдскульний, думаю, розшифровувати не треба (Скейджеловські форми, хамон, скруглений обух, чойл, насічка і т.д.): експериментальний, бо вперше робив хамон (кучерявий вийшов), перше мокуме (не дуже вдалось), перша насічка (теж далека від ідеалу) - стільки досвіду за раз! В світлі останніх подій на форумі (це зараз в тренді), одразу зазначу, що ніж не "УГ" - бо не схожий на ті, що приводили в якості прикладу "УГ"

.
Перейдемо до ТТХ: ніж із скінерно-мисливським ухилом (можна сказати, що продовження
цієї теми). Клинок У8А
ще з СССР (зі знаком какчества, тепер таку на роблять...

), зонне гартування в обмазці
фірмовій, німецькій (страшний дефіцит, і дуже дорога...

) розміри 110х25х5 мм. Травлений в ХЗ (в якому до нього травилось клинки багатьох відомих майстрів - роботи з ними можна знайти в моєму розділі)

. Мокуме з мельхіору, латуні і трохи міді (десь, біля
30 шарів 
), дерево - сувель кизила (
старий... в діаметрі був десь зо 20 см

) натурального кольору, з "
ружейной" насічкою по традиційній технології. Габаритні розміри: 240х35х20. Шкіра на піхвах - не пам"ятаю звідки, але
останній шматок - більше в мене такої немає...
Американська фарба, турецька апретура. Робився дуууже довго - клинок гартований десь рік назад... Поки що, не заточений, але різати має ого-го (зважаючи на все вищесказане

)!
А тепер, фото (вибачайте, що необрізані - часу не було)

:
Чекаю на Ваші дифірамби

, критику тут мені розводити нєфіг - маєте теми з "УГ", там і критикуйте!

Фу-х, аж змучився так багато писати...
З повагою, до шановного товариства,
Я.
ЗІ: Цікаво, скільки буде бажаючих придбати не "УГ" - напевно, для продовження експерименту, пізніше створю тему з продажу!