Автор Тема: Пан Ясинецький "leoyas"  (Прочитано 8931 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
Re: Пан Ясинецький "leoyas"
« Reply #75 : 13 Серпня 2021, 23:28:14 »
І ще прохання до модераторів, не закривати тему. Нехай люди читають і пишуть. Я за свої косяки відповідатиму.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Gandzas

• Эксперт
  • Розташування: Киев
  • Верный, как пес или злой, как собака? Для кого как
« Reply #76 : 14 Серпня 2021, 00:09:23 »
ВАШІ КОШТИ. Ви це зробили? Ні? А чому?
УВ. Леонид, без обид, но! Если вы пообещали и не сделали, то никаких "чому" нет и быть не может. Это кидок. Кидок самый натуральный. А если это случайное недоразумение, то это вы, как невыполнивший взятые на себя обязательства должны звонить, выяснять, передоговариваться и т.д. и и.п. и если вы этого не сделали, то "А чому". Хотя, по сути, раз живой, то в целом пофиг. Ибо по-хорошему вы должны были найти способ связаться с заказчиком и урегулировать вопрос (сам не можешь, родственники, друзья и т.п. нехай связываются). Если не помер и не в заложниках, коме и т.п., то по-хорошему это делается так. Конечно, все это в идеальном мире, которого не существует))) просто где-то так работают в большинстве, где-то в меньшинстве) в Украине подобное отношение к клиенту вообще уникальность. В США, например, норма жизни. Хотя и там бывают смешные ситуации). Но! Если холодно, то ваше это "А чому" не вполне корректно. Вы пообещали на какую-то дату и не выполнили. Все. Это кидок и заказчик вправе называть кидок кидком где угодно. И будет прав. И не должен он за косячным брехливым мастером скакать и уточнять, а по какой-такой причине его кинули. Надеюсь, все то, что я написал будет воспринято взросло и адекватно ибо пишу я все это не в укор, а для задуматься.
Тема продажи точильных камней:
http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=53399.0
Мой канал. Тут обзоры большинства камней.
https://www.youtube.com/channel/UCbRpsy4te4RSUKnkroYJaHA
Тел. 067 433 88 57

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #77 : 14 Серпня 2021, 00:30:05 »
Ярославе, у мене немає рефлексії на, власне, слово "кидок". Я його етимологію і суть обговорювати не збираюся. Я сюди не відбілюватися прийшов. Якщо ви хочете порозмірковувати про значення слова, я не проти, розмірковуйте, тим більше що мій дозвіл вам не потрібен. У мене рефлексія на логіку, вірніше її відсутність. Якщо я не виконав свої зобов'язання згідно угоди, то логічним має виглядати вимога повернення коштів. Якщо її немає, то я навіть не в курсі, що мені такі претензії пред'являються. А кидок там, чи підйом з переворотом, можна обговорювати досхочу. Наразі ситуйовина описана, висновки можна робити самостійно.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

Offline Gandzas

• Эксперт
« Reply #78 : 14 Серпня 2021, 00:39:58 »
Ой, Леонид. Есть такая категория людей... Более того, как показывает моя личная практика, чем больше человек чешет про "порядочность" и всетакое, тем больше в нем подвоха, как ковырнешь. Как не в этой стране живут. Ну хотел чувак остаться для вас в черном списке, ну вот повел себя так, как повел) захотелось вам нарваться на подобное обсуждалово, чем не давать сроки или провтыкав, набрать чувака и объясниться, тоже ваше взрослое решение. Мне вон  не догнать поведение обоих) чо там рефлексировать, я вообще не догоняю) каждый развлекается как считает нужным же, чо) вас ценят именно как мастера, а не как гения работы с клиентом) Руслану, видимо, этого было мало, ему хотелось за 24$ купить помимо ручного труда ещё и адекватную работу с клиентом) но, увы, понимая чопочем в современности, я вижу, что эта опция в цену была не вложена))) чо его подорвало, я прям хз) но смешно же получилось. Вон у Оливера финик появится) неожиданно. Тоже ж прикольно)
Тел. 067 433 88 57

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #79 : 14 Серпня 2021, 00:49:16 »
От порвало його якраз в тему. І претензії він щодо виконання замовлення пред'явив в тему. Не в тему писати: "пусть ему будет на новые ленты или излечение" навіть не запропонувавши повернути кошти.

Offline Gandzas

• Эксперт
« Reply #80 : 14 Серпня 2021, 00:55:01 »
Ну... Я типа согласен с этим. Но! Вот вам контраргумент. Провтыкал срок ну бывает. Не рассчитал ленты-шменты. А новые это ж закажи, пока нп отправят. Пока доедет. А не всегда нужное есть у поставщиков. И т.п. но шо, низя набрать/смс/коммент в ЛС. Форума или куда там, кинуть? ))) Тоже ж перебор, не?))) Или можно обсуждать только чужие перегибы, переборы и прочую фигню?))) Это я повторюсь о том, что чо его париться, каждый сходит с ума как ему больше нравится))) и смысл это анализировать? Вон Игорь Гитлера, чувака с доказанными психическими отклонениями "понять" пытается. Это ли адекватно?)))
Тел. 067 433 88 57

Offline Oliver

• Эксперт
  • Розташування: Буковина. Вижниця
« Reply #81 : 14 Серпня 2021, 01:04:38 »
Ой, пацани, шо ви паритесь? Місяць чи півроку туди - сюди. Які дрібниці !!! {gig}
Ми всі тут люди творчі, а не дойче зьольдатен, в котрих розписано все по хвилинах  {))}
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline Gandzas

• Эксперт
« Reply #82 : 14 Серпня 2021, 01:12:29 »
Это просто бизнес по-украински. Я заказал термос пищевой у поставщика Tramp. В ноябре. Думал к НГ и себе и тестю подарок задарить. И... Закончились, привезём в декабре. В декабре не привезли. Следующая поставка в апреле. Ну ок. К пасхе тоже норм подарок. И .. Шиш. Привезли в июле. ))) И это типа солидная контора, все дела. Я про арканзасы Нортон вообще в тряпочку промолчу как они полтора года мне Антона на нос вешали. А сумма там более 20 тыс. $ на заказе, однако))))
Тел. 067 433 88 57

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #83 : 14 Серпня 2021, 01:29:01 »
Термос в липні - теж гут. Можна мохіто з льодом наливати. Або щось і поміцніше  {))}
Все що робиться - робиться до кращого  8-)
Я от клиночок буду мати, котрий і не думав замовляти   :)
З повагою, Олег.

Offline KRG Roman

• Бывалый
  • Розташування: Украина, г. Кривой Рог
« Reply #84 : 14 Серпня 2021, 15:13:07 »
Я наче людина відповідальна , але зальоти ,теж бувають. ((  Тому розумію. Хоча і клієнта розумію - теж. Підсумуємо ,творча людина , трохи не системна. Потрібен менеджер.

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #85 : 14 Серпня 2021, 15:50:27 »
 -) Це теж менеджмент. Клієнта тра довести до кондиції. Щоб клиночок був куплений в муках. Як дитина. Чим більше мук, тим дорожча  )))
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #86 : 14 Серпня 2021, 16:16:51 »
Не потрібні ніякі менеджери. Треба просто не брати гроші наперед, а в ідеалі взагалі не брати замовлень.

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
« Reply #87 : 14 Серпня 2021, 17:45:13 »
Тут на затримку "гнати" може лише той, хто сам ні разу не затримав терміни виконання замовлень. У мене таке буває. І по незалежним від мене обставинам, і як писав раніше, "ну не йде робота, не "по тязі". В цьому випадку робити через силу - хєрня вийде. Нехай кине у мене камінь той, хто незгоден. Лише прошу думати і писати про творчий процес роботи, а не про купи-продай, своєчасно виконай постачання і т.д.
Писав раніше, що у Льоні затримки бувають. І будуть. Всі ми його знаємо, ну принаймі більшість. І хто з цим не згоден - звертається до інших майстрів, у кого затримок не буває. Хоча, поклавши руку на серце, таких не пам'ятаю... (_24)
А от оце:

"пусть ему будет на новые ленты или излечение" навіть не запропонувавши повернути кошти.
ну просто ФУ! {kh}
Як можна пред'являти претензії людині, та ще і через інших людей, коли вона навіть не в курсі?  {_07}
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #88 : 14 Серпня 2021, 17:52:08 »
 Єто піпєць. Коли вам пропонують живі гроші, то вас ніхто не тягне за язика, про конкретну дату виконання. Тоді ви погоджуєтесь з твердим підборіддям. А як замовлення вже узгоджене, то стаєте художніками, творчостями. По простому і толерантно - гламурними подонками  {sm}   )))
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #89 : 14 Серпня 2021, 18:07:19 »
Вставлю і свої п"ять копійок :)
Ще коли робив ножі більш менш серйозно - ніколи не брав гроші наперед, навіть ніякої передплати не брав, ні копійки. І ставив замовників перед такою умовою: я вільний в термінах, ножа будеш мати тоді, коли я його зроблю. Ця умова була моєю єдиною умовою. Або так, або шукай іншого майстра. Можливо в мене так виходило, бо ножі ніколи не були моїм основним доходом, тільки як добавка до бюджету. Хто з ножів живе - той собі такого, скоріш за все, дозволити не може.

Є така штука, як натхнення. Багато хто буде сміятись, але дехто мене зрозуміє. Буває, що тижнями не можеш себе заставити зробити хоть щось, а буває за дві години ввалиш такий шмат роботи, що самому не віриться. В мене бували такі "приходи", що робота вилітала ніби сама собою, при цьому потім ти мало пам"ятаєш як то все робив. Часто при спробі потім повторити якусь лінію так не виходить  {sm} Тут на форумі є декілька ножів, котрі "вилітали" таким макаром  :) Зразу, "во ізбєжаніє крівотолков" мушу сказати, що ні бухати, ні вживати будь які речовини для цього непотрібно, воно "приходить" само собою, і ближче до третьої години ночі  {))}

Людям творчим дуже важко працювати на замовлення, ще важче працювати в стислі терміни і практично неможливо працювати,  коли клієнт пише-звонить кожен день і робить тобі brainfucking  {gig}

Тому я б радив майстрам, котрі знають що таке натхнення не брати бабки наперед і не заганяти себе в якісь невеликі терміни, щоб уникнути подібних ситуацій. Люди (замовники) бувають різні, хтось ставиться з розумінням, а комусь хочеться отримати роботу точно в строк, адже терміни оговорені і гроші заплачені і формально замовник абсолютно правий.

По великому рахунку це все і спонукало мене викупити це замовлення, бо я сам такий  {))}
« Останнє редагування: 14 Серпня 2021, 18:25:02 від Oliver »
З повагою, Олег.

Offline маньяк

• Эксперт
  • Розташування: г.Киев
« Reply #90 : 14 Серпня 2021, 18:13:37 »
+1000000
До попередніх двох дописувачів.
З повагою!

Offline Руслан77

• Новичок
  • мир
« Reply #91 : 14 Серпня 2021, 19:25:28 »
От порвало його якраз в тему
Всіх вітаю, пане Леоніде, мене прорвало із за Вашого ігнору, я чекав, я не сварився і взагалі я не склочна людина,  я бачив що Ви заходили на форум але ігнорували мої повідомлення. Пане Леоніде так не можна ставитись до людей, тим більше Ви прийняли замовлення і САМІ вказали сроки його виготовлення, Ви самі назвали сумму і спосіб оплати, зі свого боку я виконав всі зобов'язання і дав Вам номер свого телефону, Ви могли набрати мене, хвилина часу і не було би питань. Але те що я підняв бучу, згоден, це не додає мені нічого крім іміджу склочної людини, мені шкода із за цього.
Гроші в сумі 650 грн., я перевів Вам в 19,23 поверніть будь ласка пану Олегу (Оливер), він Ваш справжній друг. Клинка мені не потрібно Ви мені нічого не винні.
Прошу вибачення у всіх якщо когось образив.
З повагою.

Тему прошу закрити як що пан Ясинецький дасть на це згоду.
С уважением, Руслан

Offline Gandzas

• Эксперт
« Reply #92 : 14 Серпня 2021, 20:18:41 »
Треба просто не брати гроші наперед, а в ідеалі взагалі не брати замовлень
Да-да. денег не брать, отправлять паналошке.. Ну да, ну да) ТОлько весь мир почему-то работает иначе. Хотя, конечно, ваша жизнь, ваш выбор, ваше право. Возможно, вам так лучше и проще, чем просто не указывать сроки или, если указал срок и провтыкал, связаться с заказчиком и обсудить план действий... Хм...
Тел. 067 433 88 57

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #93 : 14 Серпня 2021, 20:29:38 »
Тему не потрібно закривати, нехай народ висловлюється. Всім, хто накосячив буде піздюлина з наукою. І мені і вам.

п.с.: Гроші я вам відправив назад, я не маю до них жодного відношення. Хочете повернути, повертайте Олегу.

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #94 : 14 Серпня 2021, 20:45:57 »
Ні ні, мені повертати нічого не треба. Я почекаю свого клинка  :)
Льончик, можу назвонювати кожного дня, факати мозг, якщо бажаєш  {))} {))} {))}
З повагою, Олег.

Offline Руслан77

• Новичок
  • мир
« Reply #95 : 14 Серпня 2021, 20:52:52 »
Льончик, можу назвонювати кожного дня, факати мозг, якщо бажаєш    
На жаль в мене цієї можливості не було, тоді і цієї теми би не було.
С уважением, Руслан

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #96 : 14 Серпня 2021, 20:57:46 »
Нє, ну мені по "сроку служби" дозволено  {))}
Та не переймайтесь Ви так серйозно. Проблема не варта виїденого яйця.  :) Тим більше проблема давно вирішена.  :)
З повагою, Олег.

Offline маньяк

• Эксперт
  • Розташування: г.Киев
« Reply #97 : 14 Серпня 2021, 21:08:41 »
Олеже, проблема таки є. І вона, нажаль, нікуди не зникне...
Це ми вже розуміємо, що Льоня то митець.
Але ж, він не тут продає... Фейсбуки то майже як ОЛХ.Лоханувся - тримай піздюліну і мінус в карму...

П.С. Льоня, ти не прав... Те, шо людина влізла в розборки, то твоя провина, як виконавця, який взяв на себе зобов,язання по сроках!
Краще "перебдіти", ніж отак. Кажу як виробник, який знає, про що говорить...
З повагою!

Offline Gandzas

• Эксперт
« Reply #98 : 14 Серпня 2021, 21:20:25 »
Вот чо вы долбите того Лёню? Он же отказывается, что накосячил. Вот чо ещё трахать мозг человеку, а?)))
Тел. 067 433 88 57

Offline Руслан77

• Новичок
  • мир
« Reply #99 : 14 Серпня 2021, 21:22:54 »
Для себе я зрозумів, що майстри то люди творчі, по друге, це те що треба купувати те що вже є у продажу, звісно як що сподобалось, а не замовляти, бо плануєш одне а виходить негарно(.
З повагою.
С уважением, Руслан