Автор Тема: Тютюн для самокруток, сигарет та люльки.  (Прочитано 15225 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
Re: Тютюн для самокруток, сигарет та люльки.
« Reply #125 : 20 Жовтня 2024, 16:46:26 »
Точно  {y}
Заглянув тільки що на сайт Ембарго шоп - є Графф і МакБарен. Інших нема.
Ціни трошки зросли, в порівнянні з травневими (я останній раз брав тоді такий тютюн), але не суттєво, здається на 20-30 грн. Точно не скажу, бо брав тоді лише Стенлі.
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline gari73

• Активный участник
  • Розташування: Киев
« Reply #126 : 20 Жовтня 2024, 16:48:30 »
По Україні нова почта також з трудом відправляє, спілкувався з двама табаководами, кажуть посилки просто не приймають, їм приходиться підбирать зміну на пошті, які лояльніше.
У меня есть мысль и я её думаю.

Offline Buzzer

• Бывалый
  • Розташування: Kiev
« Reply #127 : 21 Жовтня 2024, 09:00:50 »
Може, не приймають, якщо відправник в описі посилки вказує "Тютюн"?
Мені всі посилки НП з тютюном від інтернет-продавців приходили з описом "Насіння" :).
Так само і я відправляв пробники Сергію Nehai, питань не виникало.

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #128 : 21 Жовтня 2024, 09:39:20 »
Я відправляв НП з описом "тютюн" - прийняли. Трохи покомпостували мізки з приводу відсутності акцизних марок, але прийшов старший відділення і сказав, що можна. Та я дійсно, згадав опис "насіння" Buzzer і вирішив що так відправляти буде "легше" для нервів.  (_24)
Та і купую отримуючи через НП. Опис, правда, не пам'ятаю.

PS. Трохи не в тему. А от стабілізоване дерево на "моєму" відділені НП, де мене всі оператори знають, в США другий раз не хочуть приймати. Звертаються в свою службу підтримки, фото туди шлють і відповідь: "Не можемо. Відправити може лише юридична особа"  (_4). Мусив їхати на інше відділення. Там - без проблем, без всякого звертання в службу підтримки.
Nehai's stabwood&bone

Offline космос

• Эксперт
  • Розташування: Украина, Донецкая обл.
  • Все будет хорошо!
« Reply #129 : 21 Жовтня 2024, 15:05:53 »
они стаб на таможне еще и посверлить могут дрелью, такое бывало...и не раз
мои работы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?board=561.0
канал
https://www.youtube.com/user/MsDtkbh/featured?disable_polymer=1
отзывы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=14606.0
Если вы не умеете радоваться  жизни, то вы старый пердун (с)

Offline Buzzer

• Бывалый
« Reply #130 : 12 Листопада 2024, 10:13:21 »
Вітаю!
Якщо хтось планує купувати тютюн у Ярика, про якого тут згадували, я б рекомендував утриматись. Принаймні, на якийсь час. Останніми днями у ФБ-групах з'явилось багато скарг від покупців, що пан Ярик набрав замовлень, отримав гроші і "привіт". Тютюн не відправляє (у декого олачені замовлення ще з вересня {_07}), кошти не повертає. Постійно знаходяться якісь причини, ну або взагалі "морозиться". Таке... #8

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #131 : 12 Листопада 2024, 13:03:02 »
Хм... Я тютюн у приватних осіб переважно беру з оплатою наложкою. Віддаю перевагу трішки переплатити, аніж не отримати. От лише Лозовській попередню оплату робив.
Пан Ярик вчиняє дуже дивно для бізнесу  (_24). Довіра до імені - то всьо. Напрацьовується вона роками... А втратити дуже просто... І не повернеш...  {kh}
Nehai's stabwood&bone

Offline Buzzer

• Бывалый
« Reply #132 : 12 Листопада 2024, 13:11:09 »
Ну так... Я коли брав у нього влітку (це був єдиний раз), то сам запропонував йому передоплату, і вже хвилин через 10 (це без перебільшення) він відправив мені фото ТТН, роздрукованої у відділенні НП. Зараз пишуть, що ніби ферментований тютюн він відмовлявся відправляти без передоплати.
P.S. Вже пишуть, що ніби то виходив на з'вязок, посилався на якісь проблеми і обіцяв протягом тижня все виправити. Але так, репутацію і велику кількість клієнтів вже мабуть втратив назавжди.

Offline gari73

• Активный участник
« Reply #133 : 12 Листопада 2024, 20:52:51 »
Десь місяць назад я теж у нього замовляв,  передоплату не просив сказав відправить, я чекав тиждень потім я позвонив, він сказав що проблеми з відправкою на почті але рішить, почекав я ще  4 дні і написав від замовлення відмовляюсь. Замовляв у другого табаковода, не відправив, він перезвонив і сказав що нова почта у нього посилки не приймає, бо давно знають що він тютюн відправляє, і навідь його коробки вскриває. Але ті продавці де я купляв раніше і постоянно відправляють без проблем. Непонятка.

Offline Buzzer

• Бывалый
« Reply #134 : 30 Грудня 2024, 10:35:31 »
Вітаю, товариство!
Щодо Бобиря. Замовляв у нього тютюн тричі. Той, що давав на пробу Nehai і gari73, був з другого замовлення. На третій раз цей вилупок прислав брудну смердючу соусовану солому, майже все пішло у смітник. Отакої... #8 Спілкується лише у Вайбері, на повідомлення звісно не відповів. Мабуть, ще і заблокував.
Потім знайшов відгуки про нього, виявляється це "норма": https://www.facebook.com/groups/511090197082099/posts/685945839596533/
Тому вважаю за необхідне попередити, якщо хтось збирався замовляти.
Взагалі, судячи з відгуків, це доволі поширена схема серед цих тютюнових "бізнесменів".

Ну і користуючись нагодою - поділіться, хто де що купував останнім часом.
 =)

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #135 : 30 Грудня 2024, 14:50:50 »
І у нього ще щось купують... (_19)

Ту Басму, що я Вам давав на пробу, беру у одного продавця https://apkua.com/ru/agroboard/i-309222/marlboro-kentucky-bond-oriental-opt-roznitsa/
Брав у нього разів з 10, не менше. Різні сорти. Фігні жодного разу не присилав. От лише зараз у нього мінімальна фасовка 1 кг. Як я крайній раз брав, то було по 0,5 кг  {sm}.

Особисто я купив ще раз 3*100 грамів тютюну у Вероніки Лозовської. Зайшов  {_11}.
Тільки трошки змінив замовлення:
- самокруткова суміш #1 + перік та флейк, 450 грн/100 г;
- самокруткова суміш #2 без домішок, 300 грн/100 г;
- самокруткова суміш #2 + перік та латакія, 400 грн/100 г.
#3 не брав, мені слабкувата. Хоч, чесно, смаком також гарна.
Nehai's stabwood&bone

Offline Buzzer

• Бывалый
« Reply #136 : 30 Грудня 2024, 15:05:13 »
Та купують, і не лише у нього.
Ну а реальні відгуки не так просто знайти, бо у ФБ групах він не світиться, своє лайно рекламує лише на своїй сторінці, а там лишає лише "правильні" відгуки, все інше видаляє.

Offline gari73

• Активный участник
« Reply #137 : 30 Грудня 2024, 19:38:25 »
Не перший раз покупаю тут. https://apkua.com/ru/agroboard/i-480742/tyutyun-tabak-visokoyi-yakosti-za-riznimi-tsinami/
місяць назад купив парламент і давідов, не особо чистий, попадаються палочки-копита, але куриться хорошо. І не хуже чем у бобиря чи ярика, зрівняв з пробниками. У продавця що писав Сергій теж купую, подобається, але самий дешевий краще не замовлять, можуть прислать мусор з дна ящика, коли основу продали.

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
Зверну увагу, що тютюн від Лозовської то єдиний, куплений не в магазині (не фабричного виробництва), в складі якого відсутні "палки".
У всіх інших "палки" (шматки стовбура, кореня, частини черешків листків) трапляються. Десь їх більше, десь менше, але бувають завжди. В тютюні від Лозовської їх немає ЗОВСІМ  8-) {_11}.
Nehai's stabwood&bone

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #139 : 01 Квітня 2025, 11:27:04 »
Конкретно підсів на тютюн від Лозовської. Розпробував чи що... {sm}

Ну і привезли мені "гуманітарку" із Німеччини:

До мого замовлення німці ще додали в подарунок пробник сигарил  Moods, правда там всього дві штучки, та запальничку.
Nehai's stabwood&bone

Offline Kirill66

• Активный участник
  • Розташування: Донецк-Краматорск
  • Слушать и слышать вещи разные.
« Reply #140 : 01 Квітня 2025, 22:47:37 »
Серьог,а я не пом'ятаю давав тобі німецький сайт с тютюном чи ні. Ось він: https://www.tabak-brucker.de/tabak-online-kaufen/zigarettentabak
Якщо донька може замовити так здесь тютюну хрін знає скільки. Любого. На любу кішеню та смак.
"Трубка табака, выкуренная натощак в сырое и дождливое утро, составит быстрое и единственное лекарство от всех болезней".
"Наставления к сохранению здоровья".Англия.1613год.

Англичане говорят,приоритеты могут меняться от характера жены, породистости коня и качества трубки

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #141 : 02 Квітня 2025, 10:55:02 »
Це саме там і замовлено  8-).
Я цей сайт сам знайшов. Вже брав там разів із чотири-п'ять... Ну як брав, доцю прошу => вона купує, а потім чекаю, коли жінка до неї поїде і привезе. Бо в поштових посилках тютюн та вироби з нього в Україну пересилати не можна.

З приводу сигаретних тютюнів, що там є - основна маса не знайомих мені раніше марок. Брав на пробу Atlantic, Pepe, Chee Tah, Mohawk - не заходять мені... Ну лише Atlantik більш-менш, і то після того, як скурю з половину 50-грамової пачки то звикаю.
З тих, що можна було купити у нас: Mac Baren, Camel, Bali Shag, Dokers, Stenley, Graff там лише Camel є. І то здорово дорожчий, ніж у нас і в міцному варіанті. А то не моє.

А от по люльковим тютюнам там ситуація краща. Оце я набрав люлькових, то буду пробувати  :).

Ціни там в основному трошки дорожче  ніж у нас. Що доволі дивно, бо сигарети в Німеччині здорово дорожчі.... Але беручи до уваги, що в Україні зараз по фабричним тютюнам вибирати практично нізчого, то  {sm}.
Nehai's stabwood&bone

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #142 : 09 Квітня 2025, 16:15:22 »
Спробував дещо із німецьких люлькових тютюнів, які показані на фото вище.
Всі тютюни ароматні, але без надоїдливого хімічного присмаку. Аромат не набридає і відрази не визиває, як, наприклад, аромат ванілі чи вишні в тютюнах, що раніше продавались у нас, типу ароматизованого Captain Black, Alsbo чи Flandria. Інших ароматизованих я не пробував  {sm}.

Black Cavendish №1 - дуже запашний, м'який, класний: чорнослив, мед, крихітка карамелі та шоколадно-кавового присмаку. Але для куріння в самокрутках слабуватий, як на мій смак. Для люльки буде саме те.
Mac Baren Danish Mixture - також дуже ароматний, "тонкий" аромат в основному чорносливу, з ледь чутною кислинкою, менш солодкуватий, ніж попередній.  Але також слабуватий мені в самокрутках. Пішов трошки краще за попередній.
Mac Baren Black Ambrosia - зайшов супер  {_11}, аромат чорносливу, меду та кави. По міцності саме те, але таким стає лише як самокрутки зовсім висохнуть. Якщо вологий - не накурююсь.
Пожалкував, що замовив 100 грамів Кавендішу, а не цього, можливість була. Буду доці такий замовляти ще.
Peterson English Mixture - найменш ароматний з усіх. Не схожий на англійські суміші, які я раніше пробував: латакії не чутно, віскі, ледь помітний медовий присмак, чисто класичний "тютюновий" аромат. Для "моєї" міцності підсушувати не треба, можна вживати навіть вологим. Сподобався. 8-)
Mac Baren Scottish Blend та Mac Baren HH Latakia Flake поки не розпечатував.
Nehai's stabwood&bone

Offline gari73

• Активный участник
« Reply #143 : 09 Квітня 2025, 20:21:42 »
Я замовляв у нового для мене продавця, дозвонитись важко, оформив заявку на фейсбуці. Замовив вірджінію і честерфілд по 700 гр. за кіло, получив і розчарування. Тютюн в чорних целофанових пакетах завязаних на бантик, і занадто вологий, ну шо робить, пакети відкрив просушив. Попробував, хороший тютюн, трохи крепше за середній, і мусора там не багато. Порівняв з парламентом за 850 гр. раніше у другого купував, і він хуже,мусора більше, і часто я від ньго кашляв. Купляв тут. https://www.facebook.com/groups/585637517692691/announcements

Offline Buzzer

• Бывалый
« Reply #144 : 10 Квітня 2025, 09:26:30 »
Я вже з цим награвся, зарікся купувати тютюн у інтернет-бариг, у яких у прайсі півтора десятки позицій, при цьому змішані до купи сорти і марки тютюну. {no} Як правило - за отими усіма "честерфілдами" та "мальборо" - не ферментована ароматизована солома, далеко не кращої якості.

Offline gari73

• Активный участник
« Reply #145 : 10 Квітня 2025, 15:18:02 »
Buzzer, а в кого тепер купуэте?

Offline Buzzer

• Бывалый
« Reply #146 : 10 Квітня 2025, 15:56:14 »
Останні 2 рази купував у нього: https://www.facebook.com/groups/1136534941177140/user/100032944161895/
Берлі ферментований, міцність трохи вище середньої, +/-, але чистий і смачний, мені зайшов. Ціна була 1300 грн./кг.
А взагалі, зрозумів, що зараз це велика проблема знайти собі "постійного" постачальника. Такого, щоб на друге-третє замовлення не прислали смердюче сміття.

Offline gari73

• Активный участник
« Reply #147 : 11 Квітня 2025, 19:22:31 »
Згоден, кожне замовлення то лотарея в яку рідко виграєш. Тому купую по 700 грн. потім не так обідно. Хоча декілька разів везло.

Offline Nehai

• Global Moderator
  • Эксперт
« Reply #148 : 12 Квітня 2025, 16:21:12 »
Я з тієї ж причини зараз на вагу купую лише у Вероніки Лозовської, п'ятий чи шостий раз вже 3х100 грамів взяв.
Так, в порівнянні з тими, що продають на кілограми дорого - від 300 грн за 100 грамів. Але - ЯКІСТЬ  {_11}. І жодного разу ні соломи, ні "палок" в пакетах з тютюном не було 8-).
Nehai's stabwood&bone

Offline Pitbull

• Активный участник
  • Розташування: Київ
« Reply #149 : 12 Квітня 2025, 20:07:58 »
Я з тієї ж причини зараз на вагу купую лише у Вероніки Лозовської
А можете її координатами поділитися?
Виходити на вулицю без ножика - це поганий смак.