Вітаю шановне паньство!

В черговий раз сидячи вдома без електроенергії і як наслідок без кави, сформувалась у мене думка про цю тему.
Час від часу мені і раніше зуділо розжитись якимось енергонезалежним джерелом приготування їжі, то спиртівка (бо дуже компактна), то щепочниця (бо палива можна знайти скрізь), то маленька складана плиточка під цангові газові балони (бо знову ж - компактна). Навіть про бензиновий примус подумував... Але так як нагальної потреби не було, хоч час від часу і на коп вибираюсь, і просто на природу, то з часом, перебравши купу варіантів, та окресливши прийнятні моделі, я цю тему полишав.
Зараз же ХЗ як і що буде взимку, пишуть навіть що будуть відключення в Києві по 10-12 годин, що мене ніфіга не радує...

Запасний варіант у мене то майстерня, де буде генератор, є мікроволновка, електроплитка та булерьян - приготувати можна що завгодно, що я час від часу і роблю. Але вдома також щось хочу мати. Про всяк випадок.
Насамперед для мене важлива наявність термоса кави, яка для мене як для ханурика горілка - випиваю по три термоси 0,45-0,5 л. щодня. Дома каву варю у гейзерній кавоварці, в майстерні у джезві, справжній турецькій, мідній (не латунній

). І заливаю в термоси з невеликою кількістю вершків та чайною ложечкою цукру на термос. І так як я мешкаю на 8-му поверсі 15-поверхового будинку, то газових плит у нас нема, лише електро. Тому нема електроенергії - сиди в темноті, голодний і без кави

, з останнім миритися тяжко.

Тому роздумую над тим, щоб розжитися переносною газовою плиточкою типу туристичних. Щоб не лише каву зварити, а і мати змогу щось приготувати при необхідності.
Після вивчення пропозицій ринку, перегляду відео на ютьюбі та парою-трійкою розмов з досвідченими друзями-туристами вирішив зупинитись на модифікації "Комплект газовий кемпінговий", як його зве український виробник з китайським прищуром

Intertool:

Плюси:
- конфорка ставиться на будь-який балон від 0,5 до 27 л;
- конфорку можна вибрати окремо від балону і при необхідності змінити;
- балон можна заправити на будь-якій автомобільній заправці;
- вартість використання є найменшою у порівнянні з плитками з цанговими та різьбовими балонами 220-450 мл;
- при використанні балону 5 л (мені більше не треба) зберігає відносну компактність - можна вкинути в багажник машини та взяти з собою на природу. При цьому має доволі тривалий час горіння, "на папері" (в інтернеті) до 20 годин.
Ціни, звичайно, зараз не радують ...
Але пропозицій на ринку дофіга і більше: Intertool, Sigma, інші китайці, польські, турецькі, німецькі, італійські. Окремо та разом з балонами, з пьєзорозпалом та без нього, з різною формою самої конфорки ...

В зв'язку з чим пропоную поділитися думками з приводу названих агрегатів.
Може хто має досвід користування такими плиточками.
На що звертати увагу?
Хто з виробників достойний, а кого краще оминути?
Є толк від пьєзорозпалу, чи то маркетингова цяцька?
Варто дивитись на балони б/в, чи краще виключно новий? Особисто я схиляюсь саме до нового, ХЗ який стан "беушного" всередині, а пофарбувати я і сам можу красиво. Здоров'я ж і тим паче життя за гроші не купиш, а а судина з газом під тиском, як не крути таки то предмет підвищеної небезпеки.
PS. Довго думав куди цю тему втулити... Наче і до гілки "Війна" відношення має, і до "Туризму"...

Вирішив створити її
у гілці "Моя майстерня" - війна скінчиться, а майстерні наші працюватимуть. А туристи інформацію і тут знайдуть.