От і питання: чи варто мені розжитись чавунним казанком, невеликим, на 3-4 літри?
Для готування саме м'яса та страв на його основі. саме такий. Такий і шукатиму чавунний, якщо вирішу, що він мені потрібен.
Не варто, якщо мова йде саме про використання цієї плитки.
Ця плитка чудово підійде для "спринту" - суп зварити, кашу зварити, м'ясо підсмажити, яєшню з сальцем або ковбаскою.
Тобто такі дії, які потребують невеликого часу горіння відносно тонкого посуду, який перекриває горілку, швидко передає температуру речовині, що готується та яка готується протягом нетривалого часу.
Якщо заздалегідь виконувати певні дії, що пришвидшують процес приготування, то маємо задоволення від використання такого пальника і порівняно невеликі витрати палива.
Наприклад - заздалегідь залити водою гречану крупу, за кілька годин до приготування, готуватиметься швидше. Але треба експериментувати із загальною кількістю води для отримання бажаної густини готового продукту.
Наприклад - використовувати під час приготування смажених страв та супів принцип китайської нарізки для вок - тобто м'ясо для супу різати тоненькими шматками - проварюються в момент, овочі, рибу та м'ясо для смаження на пательні різати тоненькими дрібненькими шматками - прожарюються й лишаються хрумкими.
Не використовувати пальник для кісткових бульонів.
Використання чавунку передбачає тушіння в ньому - будеш тушити довго, години півтори-дві, весь газ спалиш.
Однак, є варіант саме для тебе використання чавунку, я навіть чавунок собі придбав, але не використовував. Чавунок має бути такий як колись використовували наші бабусі у грубах - ставиться зверху у такі кільця. Обов'язково з кришкою, але підійде й сталевий круг замість кришки - розвести тісто з муки й води - пара хвилин й промазати місце стику.
Головне - чавунок повинний вільно проходити через дверцята булер'януВсе одно ти в майстерні опалюєш булер'яном, от й використовуй його для приготування їжі.
В мене все готово для цього але не пробував.
Відразу скажу - треба буде довгенько налаштовуватись - коли ставити чавунок у булик, скільки жару має лишитись, скільки тримати й так далі.
Тренувався на картоплі - запікати. Відразу скажу - треба ту картоплю у фольгу замотувати, пихати коли жару з брикетів залишилось чуть більше ніж трохи, й тримати ну так хвилин 40 плюс/мінус 10-15

Вопщім треба тренуватись, тому що перші кілька разів вибираєш з буліка або напівсиру картоплю, або вже сублімовану

Ще - шампур, на шампур сасіська і в булік. Працює на всі 100%.
Ще - мікрохвильовка ж є?
Є! Навіщо займатись тушкуванням м'яса?
Найпростіший варіант швиденько приготувати
основну закуску при наявності світла - у глибоку тарілку кладеш курячу грудку, натерту сіллю й чорним перцем, можна ще чимось, якощо є. Накриваєш мілкою тарілкою, бо буде плюватись навкруги, у мікрохвильовку на максимальній потужності (у мене Самсунг стара пічка 800 чи 900 Вт) на 15 хвилин шкіркою догори. Потім витягнути, понюхати, ну може ще на 5 хвилин також на максимумі.
За цей час випивається перша, друга, готуються бутери й салат і все - курка за 20 ну 25 хвилин готова.
Електроплитка, якщо є світло і немає бажання навколо неї стояти і пасти страву, чудово підходить саме для приготування бульонів. Закипіло, регулятор потужності на мінімум і
НЕХАЙ 
бурбулірує собі 1-2-3-4-5 годин.
Уся прєлєсть такого варіанту використання електроплитки в тому, що після навіть 30-60 хвилин варіння ти вже матимеш бульон. Зараз температури навколишні досить низькі, і якщо вважаєш що недоварив а світла немає, постав біля воріт гаражу, тільки в середіні, - довариш завтра.
В залежності від закладки матимеш кілька варіантів - бульон на кістках (кістки собакам гаражним), бульон та шматок вареного м'яса на бутерброди, холодець, який розігрівається і стає бульоном. Перевага - менше використовується посуду, не пригаєш навкого при приготуванні, можливо налити порцію собі та розігріти на газовому пальнику.
І підходимо до чавунку - чавунок типу "котєлок" він таки потрібний, але тушкування м'яса у ньому буде правильним при використанні відкритого полум'я. Тобто для цього тобі буде потрібно розвести багаття у мангалі або зварити якусь пічку типу з газового баллону саме для цього. Ну й звісно мати зайві робочі руки для тушкування, які б контролювали процес приготування тобто сам процес тушкування.
А використовувати газовий пальник для тушкування - вважаю що це гроші викинуті на вітер.
Якось так.