Хтось щось може в цьому плані підказати? 
Я паяв. Неодноразово.
Бажано паяльник з регулюванням температури, накрутити "все на все". Коли мені було сильно треба, а паяльник був слабеньким - я жало ще додатково підігрівав газовим пальником.
Далі технологія проста.
У акумулятора зачищаємо місце пайки. Можна наждачкою дрібною трохи теронути.
Мажемо місце пайки флюсом. Звичайна спиртоканіфоль достатньо.
Акум якось кріпимо на столі, бо в людини всього дві руки, паяти і одночасно тримати дуже не зручно.
Прикладаємо шматок залуженого мідного дроту до місця пайки і перегрітим паяльником приносимо туди краплю припою.
Можна за два рази - першою краплею припою лудимо акум, другою через >10 секунд припаюємо дріт. Одним дотиком.
На сам процес припаювання, якщо температура кінчика жала паяльника десь 400 градусів, потрібно долі секунди.
Протираємо місце пайки спиртиком, після остигання (та воно зразу холодне, бо теплова інерція, а паяємо швидко).
Всьо.
Паяти бажано класичною евтевтікою ПОС61, 61 олово/ 39 свинець.
Дуже сильно не рекомендують паяти тільки тому, що при пайці акумулятор можна перегріти. Якщо це робити по написаній вище інструкції - перегріти щось там просто неможливо.
Потренуватись можна на шматку латуні чи Ст3 , товщиною 0,8...1,5мм (латунь можна і товстіше).
А, ще. Жало паяльника - не "шило", як китайці останнім часом люблять. А звичайний косо обрізаний циліндр діаметром 3-4мм. Можна 5.