Жила собі в одному царстві принцеса-несміяна. Наче і дівка гарна, та весь час плаче. Набридло те царю, оголосив на всю країну - хто принцесу розсмішить - за того принцесу видасть. Ну і півцарства в придане.
І принци приїзджали, і королі, і витязі, смішили по всякому, а принцеса реве.
А на околиці того царства жив такий собі Іван-дурак. Почув про те і поїхав смішити принцесу.
Приїхав Іван-дурак, хотів щось казати, та пустив шмарклі пухирями - принцеса і заржала.
Царю що робити... Ясно, що дурак, та обіцяв же...
Поженили.
А повного щастя нема - принцеса дураку не дає. Каже - він же блажений, як я з ним ляжу? А діти які будуть? Теж дурні? Не дам.
Іван-дурак всім жаліється - так і так, наче і півцарства є, і жінка вродлива, а доступу до тіла нема... Вже волосся на долонях росте...
От Івану і кажуть - є в тебе тільки один варіант. За три поля, два яри темний-темний ліс. І там в самій хащі живе баба Яга. Тільки вона тобі може допомогти.
Пішов Іван через три поля, два яри, забрів в хащу - є хата на курячих лапах, і баба Яга є.
Розказав за своє горе.
Баба Яга каже - то відома проблема. Я тобі допоможу. Треба зілля спеціальне і всьо буде гуд. Тільки інгридієнт дефіцитний - поїбєнь-трава. Росте в тридевятому царстві-тридесятому государстві, на полі Чудес. В мене скінчилась. Приносиш траву - роблю цілля.
Відправився Іван за травою. Три конька-горбунка загнав, місяць туди, місяць назад, та таки приніс трави.
Баба Яга вогонь розпалила, болотної води нагріла, око жаби туди, крило летючої миші, три рази плюнула, "трах-тібідох-тібідох" сказала, під кінець трохи поїбєнь-трави. Остигло, перецідила, в скланку налила.
Всьо, каже. От тобі зілля. Можеш йти до своєї принцеси. 100% працює.
А як користуватись? В їжу чи питво? Чи може на принцесу ляпати? Чи себе мастити?
Баба Яга каже - а як хочеш. Тільки лопату тобі ще треба, в себе в півцарстві візьмеш.А зілля можна й не лити й не ляпати, там і просто відкрити досить - сморід такий, що не тільки принцесу-несміяну пройме.
Значить приходиш, відкриваєш зілля, принцесі зразу не до цноти стане. Ти її лопатою по голові і вперед, роби шо хоч.
Іван-дурак - так я ж і зовсім прибити можу. Що, по іншому не можна?
Нє, не можна. Поїбєнь-трава без лопати не працює.