З теперішніми знаннями цю теорію можна рознести вщент. Оскільки є дуже велика кількість фактів що вступають в протиріччя з нею 
Так, але ж чи не хочеш ти сказати, що теорія, яка передувала Дарвінівській - теорія божественного творення, має сьогодні більшу вагу ніж дарвінівська?

І я маю на увазі не побутову думку.
Завжди дивувся, коли людина щось стверджує, не знаючи предмету....
Ну ти ж так само про салюки пишеш - наче це якась помилка природи, яку вже пару тисяч років, очевидно просто так, розводять

А справжні собаки, які ще задовго до борзих з'явилися, були прямими предками стафів і мабуть що виглядали так само... тільки от нюхали гірше, тому вивели стафа
Я думаю що не всі люди сприймають одні й ті ж речі однаково з точки зору оцінки гармонії і краси, навіть серед людей, які мають відношення до професій, в яких творять цю красу, це не ГОСТи, не ISO. А ще думаю - що у багатьох випадках краса і гармонія - це навіть не половина предмету.
Джаде - знаходяться й ті, що заперечують фізичні закони - що з того? Закони перестають існувати?
Не хочу на цю тему продовжувати, бо просто ліньки шукати оригінальні твердження не психів усіляких, які очевидне заперечують, і приводити їх тут у докази.