Чому піхви під ліву руку?

В правій шабля!
Здається тільки мені, що спинку руківля можна булоб трошки догори підняти, а то ножик вийшов такий якійсь сутулий (перше фото).
Як на цій шкірі робив візерунок? Як ця шкіра в роботі взагалі?
Можливо і так, хоча, руків"я для мене і так виглядає занадто підняте вгору... напевно це так на мене впливає неестетичність сходинки больстер-клин і те, що вперше працював з оковкою.
Шкіра в роботі

! Процес: вимив з Фейрі , намочив в розчині ПВА, намокро зшив (двома голками - зразу без дірок), висушив феном. Завдяки малій товщині формується ідеально, і з тієї ж причини погано тиснеться - малюнок (трикутнички) наносив нагрітим штампом. Для фінікових піхов - сподобалась, ніж заходить легко, з приємним клацанням (хоча ні цей звук, та й відчуття, більше нагадують звук поржнього шприца при повному втисканні поршня - таке враження що в кінці ніж сам дотягується в піхви).
Шкіру як обробляв,бо я щось побоююсь до неї братися?
Крім описаного вище затонував повністю спиртовою морилкою, полірнув катрнаубою, при поліруванні добивався градієнту кольрів - довше припікав (добре видно на ребрах піхов, та в районі оковки). В приципі все, а, ще трикутнички виділив чорним кремом-фарбою для взуття.