Автор Тема: И я увлекся не подетски  (Прочитано 13960 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Bizzy

• Раби до раю не попадуть
  • Эксперт
  • Розташування: Україна Одеса - Жари Польща
  • Я українець і пишаюсь цим
Re: И я увлекся не подетски
« Reply #75 : 31 Березня 2011, 21:59:09 »
Тю, я не певен, а ти відки знаєш, тобі що, мій шеф відомість з  моєю заробітною платою показував?  ))) не все так складно, але коли є бажання...

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #76 : 31 Березня 2011, 22:29:23 »
Якщо в тебе є бажання, гроші знайдеш. Або заробиш, якщо пощастить. :)

Noellpash

• Гість
« Reply #77 : 31 Березня 2011, 22:31:28 »
Bizzy, я Вас очень хорошо понимаю и поддерживаю двумя руками. :) Сама преклоняюсь перед различного рода раритетами и вообще люблю старинные вещи. Я свою швейную машину, которой уже почти 100 лет вечно глажу руками, там дерево, чугун, со стороны слышу: "Ненормальная" :D Еще одна приедет в конце года, и это не считая трех современных :D А какое моральное удовольствие от реставрации! Это же умереть от счастья можно ,когда что-то там счищаещь старое, шкуришь, полируешь и появляется на свет то, что было скрыто под старостью. :) Вещи чувствуют, когда их любят 8-) А Вам обеспечены несколько лет одержимости одной идеей. Это тяжело, но это же прекрасно!

Offline S.V.S.

• Бывалый
  • Розташування: Львов
    • Стабилизированное дерево: магазин древесины для изготовления рукоятей ножей
« Reply #78 : 31 Березня 2011, 23:13:43 »
Все це задоволення стане мені в 3  баксів.
Грошей вже катострофічно невистачає, бо я одночасно веду декілька робот і на все потрібні гроші, але як що робити поступово, це затягнеться на роки, буду напрягатись.

{_09} Ну Вот началось .... {mem}

BizzyТы главное не падай духом  и не вздумай экономить ..делай всё так как задумал чисто и аккуратно..
Старайся каждую мелочь проверять сам...
Не психуй и не нервничай- (_23)
верю что охота в июне выехать
Даже представляю такую картину..:
Солнечный летний день ,улицы  заполнены отдыхающими ,в осноном это молодые девки в мини юбчонках , и  вдруг из за угла  с отражением блеска во все стороны медленно  выкатывает красивейшее чёрное  авто...
А за рулём этого  лайнера     в плавках Boss, в   очках в роговой оправе от Элвиса и в шляпе от Fesa обутый в плетённые мексиканских сандали  на босу ногу со своей любимой женой сидит  Bizzy----УУУх {_07}
как ты там выразился на зависть всем ..
Главное не спеши не успеешь доделать до июня и выехать на новеньком авто-- поездишь на велосипеде... :D
Ты думай -думай-думай где денег заработать - нажить.... {23}

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #79 : 31 Березня 2011, 23:24:12 »
Вещи чувствуют, когда их любят 8-)
Сто пудов!
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #80 : 01 Квітня 2011, 07:39:11 »
Хе хе, не на того напади, я завжди отримаю те чого хочу, і не тому що мені фортить( ніразу в житті не почастило) , просто треба працювати, тяжко і кожен день, і не тільки на роботі.

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #81 : 01 Квітня 2011, 08:57:20 »
Я пробачаюсь за свої граматичні помилки, читаю і соромно, хочу сказати що я не такий дурний, але часто пишу з айфона, а воно, собака, доста й так незручне, та ще й автоматично слова міняє. Така лабуда виходить...

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #82 : 03 Квітня 2011, 09:36:58 »
Вчора відмивав від фарби всі молдинги та шильдики, а також бампера, на яких до того ж виявилось по ведру шпаклівки на кожному. Руки гудять досі від роботи щіткою на болгарці, хвилююсь за підшипники, бо вже сильна вібрація від шітки. Сьогодні буду продовжувати, є ще пара молдингів салону, що колись були хромовані, а також металева панель оздоблена деревом. Дерево треба зняти перетерти від лаку, затонувати  трохи та знов залакувати. Панель відчистити від ржі та старої фарби, коли буде фарбуватись кузов і її пофарбуєм, а тоді вчіплю поновлене дерево. На цьому тиждні планую віддати все що потрібно на "хромування", сподіваюсь бампери вони теж подужають, бо не кругом є гальванічна ванна 180 см довжиною.
Сьогодні в планах також зняти " нові" чохли з сидіннь, бо з під них місцями видно рідне покриття кольору беж, з приємним золотистим відливом. Незнаючи цього раніше, я планував такого ж кольору салон, так що я з Детройтськими дезайнерами мислю однаково.
Дотречі, бампери були двічи шпакльовані і мінімум тричі фарбовані, шильдіки раз закрасили разом з машиною в чорний, потім два рази під металік. Бідний бідний Валіантік, як вони над тобою знущались....

Offline S.V.S.

• Бывалый
« Reply #83 : 03 Квітня 2011, 10:00:35 »
Старанно і з  любов’ю все робиш - Це дуже  добре  {con}

Бідний бідний Валіантік, як вони над тобою знущались....
Це як у тому анекдоті: :)

Кума а но відповісте но мені...
 Ось Ви такий Патріот а експлуатуєте авто Москвич? - а його до речі розробили  і виготовляють   вороги нашого народу….Як ось таке зрозуміти?

Та ні куме я його не експлуатую –я його заёб.ю

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #84 : 03 Квітня 2011, 19:50:46 »
Цілий день мудохався, але таки домучив, панель шильдіки з молдингами та бампера - голий метал. Тепер перетворювачем іржі ще треба пробігтись по внутрішній стороні торпедо і кріпленням бамперів. Тажко воно... В салоні аж чотири кольори, перший був болотно зелений, другий білий, потім червоний, а останній чорний {_18} Щість літрів змивки для старої фарби пішло, нашкрібся щіткою карцовкою та шпателем до неможу.

Offline S.V.S.

• Бывалый
« Reply #85 : 03 Квітня 2011, 20:12:24 »
Цілий день мудохався,
нашкрібся щіткою карцовкою та шпателем до неможу.

співчуваю.... 8-)

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #86 : 03 Квітня 2011, 20:23:14 »
Чому, яж свою мрію втілюю, мені в кайф. От буду їхати Плімутом, а він блищить всіма боками, весь хром сяє, аж очі ріже, я дивлюся на панель і згадую як я її шкріб, і думаю про себе, от молодець, а СВС мені співчува... Всі остальні спостерігачі при цьому заздрять,  аж зелені ))) {_08}

Offline axelT

• Эксперт
  • Розташування: Erkrath - Киев
« Reply #87 : 03 Квітня 2011, 20:38:44 »
співчуваю.... 8-)
Нечему тут сочувствовать...  -)
Bizzy давай поднажми... приедешь на нем на встречу в августе... :D
Обращайтесь ко мне на любом языке - я постараюсь Вас понять

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #88 : 03 Квітня 2011, 20:50:49 »
А то, по червончику коло навкруги бази чи де ми там будемо, треба ж якось відбити вкладення )))

Offline axelT

• Эксперт
  • Розташування: Erkrath - Киев
« Reply #89 : 03 Квітня 2011, 20:58:00 »
Ну типа такого... можно даже не катать, а разрешить сфотографироваться за рулем... {_08}
Обращайтесь ко мне на любом языке - я постараюсь Вас понять

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #90 : 03 Квітня 2011, 21:31:47 »
Кстати - все хотел сказать
.. в плавках Boss, в   очках в роговой оправе от Элвиса и в шляпе от Fesa обутый в плетённые мексиканских сандали  на босу ногу ...Bizzy...
Глупейший внешний вид - не находишь? Стетсон с сандалиями и роговыми очками плюс в плавках за рулем - признак знаешь чего? Боюсь написать прямо - обидишься  {_09} )))

Offline Balu

• Местный
  • Розташування: Україна м.Чернівці
« Reply #91 : 04 Квітня 2011, 11:29:15 »
Тепер перетворювачем іржі ще треба пробігтись по внутрішній стороні торпедо і кріпленням бамперів.

Май на увазі – якщо перетворювач іржі на основі ортофосфорної кислоти, то її мало змити, після всього її ще необхідно нейтралізувати. Вона якось там відноситься до капосних  {sm} довгодіючих кислот. 
Характер - це доля.
"Не бойтесь потерять тех, кто не побоялся потерять вас. Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога впереди»
Омар Хайям

Offline S.V.S.

• Бывалый
« Reply #92 : 04 Квітня 2011, 11:35:41 »
Глупейший внешний вид - не находишь?
 Боюсь написать прямо - обидишься  {_09} )))
Да посмотрел - подумал {23}  действительно в таком прикиде  :D  нет полной гармонии...
Да и шляпа не летнего варианта -чёрная...парить будет...
А вот такой вариант?

.. в плавках Boss, в   очках в роговой оправе от Элвиса , в соломенной  шляпе в  летнем пиджаке белого цвета от Gришки Armani на голо тело и  обутый в плетённые мексиканских сандали  на босу ногу ...

А обижаться Я не умею :D {tnx}

Offline Bizzy

• Эксперт
« Reply #93 : 04 Квітня 2011, 14:23:40 »
Май на увазі – 

Не знав, дякую, а на пляшці написано трошки не так, але добре що є добрілюди =)
2 Фес з СВС: годі вам вже мій прикид розробляти, в чому схочу в тому й поїду {_21}

Offline S.V.S.

• Бывалый
« Reply #94 : 04 Квітня 2011, 14:40:48 »
Bizzy В гальванічному цеху після кислоти метал промивають в теплій воді з содою -
на мое запитання для чого сода отримав відповідь:  що вона зупиняє(нітролійзує)подальшу  роботу кислоти..як що без соди а тільки водою то начебто кислота працює і надалі але сповільнено....

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #95 : 04 Квітня 2011, 16:28:07 »
Скажу вам так (як мавший неодноразовий досвід роботи з цією кислотою) - достатньо промити просто водою. Кислота дійсно продовжить працювати сповільнено,, але вона буде працювати тільки по іржі. Тобто - "дожере" те, що зосталося. Красити (гальванувати, тощо) бажано через декілька днів (тиждень) після обробки.
« Останнє редагування: 04 Квітня 2011, 16:31:37 від ja)d. »

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #96 : 04 Квітня 2011, 16:35:22 »
Да посмотрел - подумал {23}  действительно в таком прикиде  :D  нет полной гармонии...
Да и шляпа не летнего варианта -чёрная...парить будет...
Є точно така для літа - біла, з соломи. Тобто справа не в шляпі  :D

А вот такой вариант?

.. в плавках Boss, ...  летнем пиджаке белого цвета от Gришки Armani на голо тело
Це дійсно круто - піджак і плавки   {_08} Нема питань  ))) Пропоную ще до цього краватку-метелика і манішку - взагалі буде супер! {_08}

Offline Voxa

• Участник
  • *
  • Розташування: Запорожье
« Reply #97 : 04 Квітня 2011, 17:28:18 »
Двигатель с коробкой будешь восстанавливать? Смотрел на фотках у него наклон как у Бэхи, двухлитровичь должен стать нормально, мотора для машины будет с головой, и по деньгам не грабительски.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #98 : 04 Квітня 2011, 17:34:59 »
Цель Дениса - восстановить автомобиль в оригинале - при чем здесь двигун от бэхи?

Кстати - у БМВ и 2-х литровый, и 2,5, и 3, и 3,5 литровый имеют абсолютно одинаковые размеры и посадочные места  8-) Почему речь именно о "двухлитровиче"?  :D

Offline Voxa

• Участник
  • *
  • Розташування: Запорожье
« Reply #99 : 04 Квітня 2011, 17:42:03 »
Думаю ставить 2.5-3.0-3.5 занадто, про посадочные места удивил  {dr} (мы раньше занимались именно разборкой Бэх) 8-) :D