Вчора відмивав від фарби всі молдинги та шильдики, а також бампера, на яких до того ж виявилось по ведру шпаклівки на кожному. Руки гудять досі від роботи щіткою на болгарці, хвилююсь за підшипники, бо вже сильна вібрація від шітки. Сьогодні буду продовжувати, є ще пара молдингів салону, що колись були хромовані, а також металева панель оздоблена деревом. Дерево треба зняти перетерти від лаку, затонувати трохи та знов залакувати. Панель відчистити від ржі та старої фарби, коли буде фарбуватись кузов і її пофарбуєм, а тоді вчіплю поновлене дерево. На цьому тиждні планую віддати все що потрібно на "хромування", сподіваюсь бампери вони теж подужають, бо не кругом є гальванічна ванна 180 см довжиною.
Сьогодні в планах також зняти " нові" чохли з сидіннь, бо з під них місцями видно рідне покриття кольору беж, з приємним золотистим відливом. Незнаючи цього раніше, я планував такого ж кольору салон, так що я з Детройтськими дезайнерами мислю однаково.
Дотречі, бампери були двічи шпакльовані і мінімум тричі фарбовані, шильдіки раз закрасили разом з машиною в чорний, потім два рази під металік. Бідний бідний Валіантік, як вони над тобою знущались....