Автор Тема: Юмор  (Прочитано 34951 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline lenpeh

• Старожил
  • Розташування: г.Сумы
Re: Юмор
« Reply #675 : 24 Березня 2020, 17:06:23 »
    В рашке ещё и не такое увидишь. Думаю, что в Украине завода им. Микояна просто не существует.

Offline маньяк

• Эксперт
  • Розташування: г.Киев
« Reply #676 : 25 Березня 2020, 11:38:31 »
Не знаю, фейк ли. Поэтому сюда, смешно в любом случае.
"В БЕЛЬГИИ ПЕРЕД ПАНДЕМИЕЙ УНИЧТОЖИЛИ 32 МИЛЛИОНА ХИРУРГИЧЕСКИХ И 6 МИЛЛИОНОВ РЕСПИРАТОРНЫХ МАСОК"
https://www.rupor.info/news/155355/v-belgii-pered-pandemiey-unichtozhili-32-milliona-hirurgicheskih-i-6-millionov-respiratornyh-masok
З повагою!

Offline Oliver

• Эксперт
  • Розташування: Буковина. Вижниця
« Reply #677 : 27 Березня 2020, 15:15:41 »
З Фейсбука. Звернув увагу тому, що написано на нашому місцевому діалекті.  :) Можливо, буде трохи важко читати і не все зрозуміло, запитуйте, перекладу на українську :)

В РЕЗЕРВАЦІЇ.(текст Романа Дронюка)

Тиждень не п'ю. Тридни не курю. Вуха попухли. Цеї ночи снивсі дід небощик, шо наливав мені стограм, а я пробував пити , а то текло поза рот. Пробудивсі в холоднім поту. Живу як в тюрмі,як індієц в резервації. Спимо в масках, пробували в ночи з Ганев цілюватисі, то троха масков не вдавивсі. Чисто в карцері, наглядач при мині, крок в право, крок в ліво - тачівка в плечі. Надворі вітер, сніг. Рукі так відмив,шо шкіра, як у дитини. Шей курва той кум засранец, кідає фото. З десітьох літер горівкі шо він вігнав, три літри  вже пішло.. Так мені банно так прикро. Нині знов прилазила баба Касі,на цей раз вірвала фіртку,але двері дубові не змогла віважити . То погупала палицев,побажала нам добра, наплювала на двері, і пішла. Ади скучно дітькови старому. Йой так мені прикро, так банно, так нудно.А ше як уявлю, шо той упирь жльопанит горівку, і насолоджуєсі життєм. Йой розпука..
Гані зібраласі доїти корову. Убраласі в роспіратор, гумові рукавиці, вімила видро хлоркув і пішла. І тут в мені включивсі інстинкт самозбережинні, пробудиласі жага до волі, настальгія за розгульним житєм. І я незчувсі як ноги мене підхопили і понесли, і я полетів вімерлим селом, де навіть кутюги і коти на карантині, і опинивсі у кума під вікном. І постукав. Кум не зразу мене впустив, а передав мені через вікно градусник шоб я змірів температуру. Мусів зміріти. Через хвилюванні температура була 35 і 3, добре шо не висока. Кум здивувавсі, але пустив до хати  Але в коридорі заставив помити рукі дустовим милом,  і прополокати рот хлорков. Потім обробив мене апаратом, шо жукі кропит антисептиком, але мені здалосі шо то був мідний купорос бо я став голубого кольору. Аж потім налив триста підисіть штрфних. Я пив як спраглий в пустини,  горівка заповнєла всьо моє їтство,  всі кішки і жили.  Кум змилувавсі і налив ше раз в півлітровий слойок. Я пив, я смакував. Здавалосі шо я пив свічену воду на Йордан, нектар пахучих лілій. І тут рипнули двері, і на порозі з'явиласі Гані в бризентовім плащи, в гумових рукавиціх в роспіратори і з тачівков. Першим упав кум, потім розбиласі бутлі з горівков. Я не памнітаю, чи зумлів від удару, чи серце хапнуло через розбиту бутлю, але світ потимнів і я впав..
Гані кігла мене селом за ногу, і так ніхто не видів, всі на карантині. Дома було кєшко, мене прали і дезенфікували, і перевели на жорстокий карантин. Введені штрафні санкції, і обмежений мій простір пересуванні.
КОЛИ ВЖЕ ЦЕЙ КАРАНТИН СКІНЧИТСІ, ШЛЯГБИ ТОЙ ВІРУС ТРАФИВ.

25.03.20р Роман Дронюк
« Останнє редагування: 27 Березня 2020, 15:27:51 від Oliver »
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #678 : 27 Березня 2020, 15:43:34 »
 )))  {_11}
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline lenpeh

• Старожил
« Reply #679 : 27 Березня 2020, 16:32:50 »
       {_08}
        А у ваших краях не когут , а кутуг?

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #680 : 27 Березня 2020, 17:25:44 »
Половину не понял, но смешно.  {))}

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #681 : 27 Березня 2020, 18:59:36 »
       {_08}
        А у ваших краях не когут , а кутуг?
Та там про когута ніде і немає.  {sm}
Якщо я правильно зрозумів, мова йде про цей шматочок: "де навіть кутюги і коти на карантині" ? Тоді це не про когута :). КутЮга - на місцевому діалекті, зневажливо - собака, пес :) Виходить - "де навіть собаки(пси) і коти на карантині".
З повагою, Олег.

Offline lenpeh

• Старожил
« Reply #682 : 27 Березня 2020, 19:13:52 »
        Дякую, вважав, що хоч трішечки петраю в діалектизмах. А воно он як, запам'ятаю..

Offline космос

• Эксперт
  • Розташування: Украина, Донецкая обл.
  • Все будет хорошо!
« Reply #683 : 27 Березня 2020, 19:28:56 »
 {))} {_11}
как ни странно, понял абсолютно все, окромя того кутюга  {))}
мои работы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?board=561.0
канал
https://www.youtube.com/user/MsDtkbh/featured?disable_polymer=1
отзывы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=14606.0
Если вы не умеете радоваться  жизни, то вы старый пердун (с)

Offline break

• Старожил
  • Розташування: Київ, передмістя
  • Поки сонце зiйде - роса очi виїсть(с)
« Reply #684 : 27 Березня 2020, 19:43:27 »
 {_11}
Гната Хоткевича почитайте - знатимите і за кутюга і за півлітровий слойок 8-)

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #685 : 27 Березня 2020, 19:47:24 »
Жаль конечно, но сейчас на таком жутком диалекте практически не говорят. Где то там, подальше в горах, старики. И то, вставляется все больше украинских слов.
Да, Хоткевич много сделал для популяризации карпатского фольклора в литературе. Хотя сам был из Харькова.  У меня есть его книга "Камінна душа" издания 1910 (если не ошибаюсь) года. так она практически вся написана на таком диалекте.

З повагою, Олег.

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  • Розташування: Кременчук
« Reply #686 : 27 Березня 2020, 19:48:42 »
Ще надибав з цієї серії:
 НЕЩІСТІ..
Йой люди добрі,ади все ні шлях трафлєя..Ади на тижни  відправила мене Гані до млина. Сів на мотоблок,взєв до помочи кума.Гані дала настанови,покропила свіченов водов ,дала понюхати нам тачівку,би памнітали і сі справували...Рушили з Богом...Настанови і свічена вода діяли рівно доти,поки не доїхали до млина в сусідне село..Мельник,оказалосі служив з кумом в войску..Кум служив у москві в елітних війсках, в стройбаті...Зачєли ми молоти і петлювати.Млин молов а ми пили...Мололи до опівночи..Так намололисі, шо ходили в штири бокі і гикали..Гані дзвонила,але ми не брали трубку,млин ,мотори гудє ніц не чути.Зачєли ми вібирати мливо,не знаю чи чуже чи своє,всьо вібирали і мішєли до купи.Погрузили на мотоблок.Довго сі прощєли з мельником,цілювалисі обіймалисі..Нарешті рушили з пробуксами..Алкоголь притупив наш страх,і ми співали?А я все дивлюся де моя Гануся?.Їхали від фоси до фоси,всі дорога наші.Не заю, як ми переїхали трасов,як в*їхали в наше село,І тут уже валимо з горба,мой співаїм,розігналисі моцно.І курва не вписалисі в поворот.Замість тормозу натиснув на газ.Перед нами з*явиласі брама баби Касі,яка зразу розлитіласі,потім хата.І тут повна,раптова темінь.Чую здалека якійс шум пси гавкают,хтос кліне ,певно баба Касі....І тут я виджу здалека,якес світло і лечу на то світло,довго лечу,дес три кілометри.Наречті чую в шос вперсі в стелю баби Касі,ми завалили стіну і залетіли в саму хату.Дивлюсі кум лежит на печи.Матко божа,а я на лужку бабиному.Як на лужку?Я ж під стелев.Боже,то душа моя під стелев.Йой то шо я гєгнув?Чую кум хропе на печи.Мой,а в мому тілі розбита голова.. і всьо в муці..Баба Касі,кліла,плювала на нас,лила воду.Потім взєла палиці і пошньопала кудас.Я прбував крикнути до кума ,але не міг,міг лиш дивитисі..Через пів години вернуласі баба,а знев розпашіла злосна Гані з тачівков...Першим її на очи попав кум,бо був високо на печи...Била довго, органи не вібирала ...Де мож там била,стараласі охопити всьо тіло..Кум перестав раптово хропіти.Потім в нім шос загуділо..І тут чую шос мене дюхая.Обертаюсі,а кум вже коло мене під стелев,вірніше його душечка..Обнялисі наші душі.І заплакали..Тим чєсом,Гані взєласі за моя тіло..Її рухі були сповнені любові,а баба Касі била палицев кумове тіло..Дес через двадціть хвилин,Гані сі змучила,аж впріла, і попросила в баби води попити...Коли напиласі води..Зачєла придивлєтисі до нас.Потім зміріла пульс...А потім зачєли  голосити.І позвонила на скору..А ми з кумом,посідали на креденец,і дивилисі на це всьо,як на кіно..Кум зачєв філосовствувати,куди ми попадим в рай чи пекло...Гані зачєла робити мені штучне дихані,а баба Касі кумови, і так подула , шо задула свою щеку кумови в писок,потім зачєла довго пальціми порпатисі і вібирати...
Тут нарешті пригналасі нагла поміч.Залетіли дві дохторкі.Міріли нам тиск,щупали пульс...Нарешті одна каже...
-----Ми всьо зробили шо могли....Ріхтуйтесі..
Гані зачєла голосити..
------Йой Міхайле,ти не міг вмерти по вісілю....Шо я маю робити,як сама вісілє впровадити...А шляг би той млин трафив...
Дохторі сказали, шо мусі нас забрати на експертизу...Гані обшукала мої кішені,найшла підисєтку.Баба Касі обшукала кума,найшла 10євро і забрала собі,бо кум був винен її гроші.Погрузили нас в скору і повезли,Гані пішла з плачем сі ріхтуватисі.Ми залетіли за тілами,кум сів коло свого тіла,а я коло свого...В  трупарни кєнули  нас на підлогу,розібрали нас до гола,помили під напором..Ввійшов потологоанатом,вітіг брусок і зачєв  острити ніж і наспівувати пісеньку?А ТИ ТАКИЙ ХОЛОДНИЙ,ЯК АЙЗБЕРГ В ОКІЯНІ?Коли наострив ніж,зачєв сам з собов грати в чувачі,неміг рішити з кого починати.Але потім вікіг з шуфляди церковний календар і ввидів шо там нині хрестик.І катигорично відмовивсі шос робити.Каже..
 ---Нинькі свєто,я не буду грішити.Мерці вже нікуда не втичут,тут холодно,то сі не засмердє.Відкрив шафку налив собі чистого спірту і пішов світкувати...
Стало тихо...Крім нас ше три трупи було,але цих хоть простинев накрили,а ми голі на кахельній підлозі..І тут раптово так холодно стало,дуже холодно..І тут чуїм голос,ніби з неба..
------ТОБІ МІХАЙ,ШЕ РАНО?МАЙТЕ НА ВЕРЕСЕНЬ ВІСІЛЄ В СИНА...І тут кум тихонько запитав..
----А мені?
І Голос відповів...
------А ТИ МАЇШ ЙОМУ ПОМОЧИ,БО ТО ТВІЙ ПОХРЕСНИК.АНУ МАРШ У ТІЛО..
І тут нам так холодно стало,і знов всьо  потемніло,і ми полетіли.....
Тим чєсом паламарь дзвонив в селі в дзвін,аж Рукі натер...В селі всі знали.Шо МІсь з кумом вмерли...Пів села,плакало,пів сі кішили.Гани принесли з магазину зошит де я наборгував,Гані справила їх в трупарню...
 А тим чєсом в трупарни я зачєв відчувати праву руку,подім ліву,потім вчув шо змерз..Відкриваю очи виджу білу стелю і погане освітленні..Дивлюсі з правого боку лежит кум...Перше шо я зробив то дав кумови в рийку.І кум відкрив око і спитав ..
------За шо?
-----Провірка связі...
Кум віддав мені ..
Связь відновлена...І ми зачєлисі обіймати і цілювати...
Кричєли співали.Пошерпали двері,але жилізні двері були заперті,трохі погупали,ніц не дало..А холод страшний,ми чисто голі..Зтігли ми з двох небощиків простині замоталисі,прикрили срам Їм вже всеодно.І тут ми згадали,як паталоонатом пив спірт...Знайшли заначку..Ох чистий спірт...Віпили..Тепліше стало...Кум каже..
-----Такі ваші Гані, чуть ні не вгробила..Ади вбила би хлопа і з рук би зійшло...
-----Єй дєкуйте Богу шости віджили...Наливайте...
------Коли ми добре віпили,то найшли колоду карт у шуфляді і зачєли грати трінькі.Через маленьке віконечко в горі,ми ввиділи шо вже стемніло.І тут клацнули замки,відкрилисі двері і на порозі з*явивсі паталагонатом,і два поліціянти.......У поліціянтів фурашки підоймилисі на голові,а паталогонатом зумлів...
Уявіт картину, мерці в трупарни грают в карти..Від стражів порєдку лишилосі дві фурашкі,і дві купкі,шо парували...
Добре шо двері відкриті..Переступили ми з кумом через паталогонатома,тай пішли так, як є ,в одних простинєх направці полем до дому..Перш ніж відкритисі людим ми рішили трохи відорватисі. Всі сільсьскі пси, шо нас здибали,прикідалисі мертвими,пси ж знали шо ми вмерли ..
Першим відвідали голову сіліради.Постукали в вікно,...Голова глипнув,і зразу зробив в задній стіні ше одні двері,прямо в ..Головисі вже легше було вілітати через  пробиту діру в стіні.Потім ми пішли до ксьондза.Той якраз робив репетицію,готувавсі до парастасу за нами.Два мерці в селі в один чєс то лотерея,колачі, гроші..Ми відкрили тихо двері і привіталисі.
------Славайсу Хрису Отче?
То шо сказав Отець,було ніц не повв*єзане з віров.До тепер дивуюсі,як наш великий ксьндз улізсі в фоточку..
Потім ми пішли до баби Касі..Баба вже вкладаласі спати..
Зайшли,по християнскі привіталисі..І сталосі чудо.Баба побігла без палиців,в одних майтках..Нарешті ми прийшли до мене до дому..Глипнули в вікно а Гані тачєє тісто  до юшкі,завтра на парастас,і очи її в сльозах.Постукали ми в вікно.Гані вітерла рукі взєла тачівку.І війшла на двір.
-----Хто там?
-----Це ми Ганько .
---Хто це ми?
------Я твій чоловік.
------І я кум.
Ми чекали шо Гані побіжит...
Але Гагі плюнула на рукі,і каже.
------Мій чоловік і його кум уже на правді.А вас шарлатани я сі не бою..Першим впав кум потім я..З горі Ганька сі відривала,щісті шо на слупі включилосі світло...І Гані впізнала нас.Мусіла знов вікликати скору.Бо в кума був зломаний ніс в трьо місцєх,а в мене рука,і два вуха.Але біда, шо приїхала та бригада шо нас позавчера мертвих забирала.Знайте ...скора може скоро їхати, як припирая...Вікликали другу і ті нас вже забрали в любиму палату в травматологію.. Ая ,ая таке то житє.Ходиш ,гризессі,то то треба,то то.А тут гоп.... і світло віключилосі...Любітсі люди,жийте на повну,бо лиш рас жиєм.
------Правда куме.
----Аєгже..
Р.ДРОНЮК----ВУЙКО МІСЬ.5.08.19р
Хто мая,якус забаву, то можите запросити вуйка Місі,аби вам шос уповів.Грошей багато не взму,шос сі вам лише.Зато сі насмієти добре.
In me omnis spes mihi est

Offline VSk

• Эксперт
  • Розташування: Киев
« Reply #687 : 05 Квітня 2020, 15:49:54 »
До сегодняшнего дня, я еще ни разу не протирал бутылку водки спиртом.
Одна унция фактов говорит больше, чем тонна рассуждений. Мартин Ванби
Самая большая тюрьма, в которой живут люди, - это боязнь того, что подумают другие. Дэвид Айк.

Offline lenpeh

• Старожил
« Reply #688 : 05 Квітня 2020, 16:36:33 »
 {_11} ((()))

Offline Gesandt

• Об7459б1бО
  • Эксперт
  • Розташування: Кривий Ріг
  • ми завжди будемо там
« Reply #689 : 18 Квітня 2020, 13:22:29 »
вставляется
все больше украинских слов
А шо там не українською??
Я все зрозумів
Самотній Незкінченний Шлях

Offline gogakot

• Бывалый
  • Розташування: Днепропетровск
« Reply #690 : 30 Квітня 2020, 17:44:14 »
Тут напишу.
Смотрю по Discovery фильм про создание Статуи Свободы.
Масса меди в статуе 27220 килограмм.
Если ее того, этого, и привезти в Украину, то сдать на лом можно за 3 миллиона 538 тысяч гривень при цене на приемке 130 гришиков за кило меди.

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
« Reply #691 : 30 Квітня 2020, 18:23:34 »
  -) Невірно рахуєте, пане. Підіть, спитайте в прийомці почому вони латунь беруть.

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
« Reply #692 : 30 Квітня 2020, 18:34:02 »
 Нє! Вибачаюсь. Таки з міді. Але пишуть 31 000 кіло.  :D

Offline ukt

• Старожил
  • Розташування: днепр
« Reply #693 : 30 Квітня 2020, 22:31:03 »
Вспомнился анекдот про последние услышанные слова телепортировавшегося Терминатора- "Миколо, ты дывы- це ж Терминатор! А в ньому аж 50 килограмм меди!"

Offline break

• Старожил
  • Розташування: Київ, передмістя
  • Поки сонце зiйде - роса очi виїсть(с)
« Reply #694 : 12 Серпня 2020, 08:57:08 »
Цитувати
"В столице жил бизнесмен, у которого был собственный магазин одежды, аксессуаров и личной гигиены.
Дела шли неплохо и он подумывал о расширении. А еще у него была в центре квартира, которую он решил сдавать, дабы не простаивала. Все его проблемы начались в тот момент, когда в эту квартиру въехал совсем еще молодой сотрудник службы госохраны — уроженец, к слову, одного из южных регионов страны.
Этот силовик, как потом выяснилось, попал в органы по блату, благодаря кумовству и личной дружбе его родственников с высокопоставленным человеком в погонах. Юный силовик вел себя отвратительно, за квартиру не платил месяцами, зато систематически закатывал у себя пьянки с друзьями. И тут вдруг на мелкого бизнесмена очень круто наехали. Для начала следствие арестовало его жену. Для верности, чтоб не мелочиться, ее обвинили в госизмене.
На квартире и в магазине устроили шмон, а потом арестовали еще и самого бизнесмена. А его жилец, у которого тот от отчаяния просил защиты, еще сам и сдал предпринимателя в заботливые руки своих коллег. И что бы вы думали? Бизнесмену тоже стали шить госизмену!
Полный абсурд и произвол. Обращались, разумеется, чудовищно. Держали в адских условиях. Допрашивали по несколько раз в сутки, в том числе и среди ночи. Устраивали очные ставки с каким-то силовиком, который, как выяснилось, выдавал себя за другое лицо.
В конце концов, правда, бизнесмена выпустили, вынудив того сотрудничать со следствием. Когда он вернулся, то выяснилось, что его жилец домогался до жены (ее тоже отпустили) и склонил ее к сексуальной связи. На свободе бизнесмен пробыл недолго. Вскоре органы опять арестовали его жену, а затем и его самого.
Он отсидел несколько лет без приговора суда. Его просто мурыжили в СИЗО, ничего не предъявляя. Когда бизнесмена все-таки отпустили, он уже был полностью разорен. Магазин отжали, квартиру отобрали. Это был наглый рейдерский захват, с которым честный предприниматель не мог бороться.
Так преуспевающий столичный бизнесмен превратился в городского бомжа, жившего на милостыню.
Жилец, кстати, сделал фантастическую карьеру в госохране. Жену бизнесмена убили в тюрьме.
Такова грустная история парижского галантерейщика по фамилии Бонасье, рассказанная Александром Дюма."

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
« Reply #695 : 12 Серпня 2020, 10:47:32 »
 :D {_11}
наскільки по-різному виглядає історія з різних точок
Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
« Reply #696 : 06 Вересня 2020, 17:28:17 »
 Про молотки. Бо я сердитий, за три дні барахолок нічого не придбав.
 В кельнський барахольних продавців, молоток, являється якимось тотемом. Що б не лежало на вітрині, завжди лежить і молоток. Не важно, кераміка скло, фотоапарати, молотки завжди присутні. Всіх самих фантастичних типів і фасонів. Ну, а ще купи вбитих викруток і іржавих напилків.
  Про злободене "Ні расизму".
 В П'ятницю, спостерігав краєм ока. Питають двоє афро- африканців ціну на всю викладку біжутерії разом. Азійська мартишка відмахується, що дуже дорого. Зторговуються швиденько за 25 Євро.   Почали зсипати вони свій здоровенний чемодан, а він вже майже повний. Я ще стільки відер скелець разом, не бачив.
  А мавпи на них казати не можна, бо співзвучне з англійським "manki". Та й плакати й пікети стоять на кожному кроці.

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #697 : 06 Вересня 2020, 19:12:34 »
Ну то кажи "обізяни", воно з "monkey" не співзвучне  {))}. Тут тобі за русизм ніхто не дорікне  {))}
З повагою, Олег.

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
« Reply #698 : 06 Вересня 2020, 19:52:34 »
 А міміку? Міміку не підробиш. Як мавпу не називай, міміка то однакова {sm}

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #699 : 06 Вересня 2020, 20:15:25 »
"monkey"
Це таки абізяна   8-)
А оце
співзвучне з англійським "manki"
ніяким чином не співзвучне з англійським - це японське слово що означає "зрілість"
Так що Володя х/з кого ти маєш на увазі незалежно від міміки  :D
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."