Автор Тема: Aries  (Прочитано 8142 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline serg_if

• Эксперт
  • Розташування: Станіславів
    • мої роботи
Aries
« : 02 Серпня 2011, 15:47:02 »
Після довгої творчої кризи нарешті доробив!  :)
Місяць не міг пошити піхви, тиждень зфотографувати... (вже майже традиція  ))))
ТТХ: клинок Діми з У-8, з хамоном, без ГМО тв. біля 60 HRC, 123х28х3.5 хвостовик 120, різьба М5 монтаж наскізний (на епоксу). Травлений в ХЗ, часткова поліровка. Руків"я: ріг барана (того що на свято ковалів з"їли - я пропонував, хто хотів, той приймав участь...), фібра, шпон краснухи, зебрано. Обробка: тік-ойл, даніш, карнауба 
Загальна довжина 238мм, вага (на око) 50-60г (люблю ромбоїди за їх вагу).
Піхви - шкіра, тасьма, дерев"яний вкладиш, фарби, ріг барана, взуттєвий віск.
Оскільки клинок був без ГМО подальша концепція рухалась в той же бік, без ГМО, еко і тд...
Здається все, ага - ще не заточив, але це поправимо... Кидайте меблі - спробую зловити...

Під час фотосесії розрядились акумулятори - дофотографовував на роботі (фото -  {_18})

"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

Predalien

• Гість
Re: Aries
« Reply #1 : 02 Серпня 2011, 15:58:21 »
ножик ладный {_11}. даже скажу - отличный! а расцветка ножен - вообще в тему пришлась. одно НО - не люблю я так обработанные (а точнее - необработанные #8) плоскости больстеров.

Offline Vladimir M

• Старожил
  • Розташування: Київ
« Reply #2 : 02 Серпня 2011, 16:06:46 »
Гарна робота!  (больстер здається не симетричний, а може тільки здається..) :)

Offline kycaka

• Новичок
  • Розташування: Киев
« Reply #3 : 02 Серпня 2011, 16:33:01 »
Очень хорош, хотя рукоять не для меня, а вот от клинка вообще глаз не отвести.
Особенно второе фото удалось.

Offline maxduc

• Бывалый
« Reply #4 : 02 Серпня 2011, 16:42:11 »
А у меня фото не открываются...

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #5 : 02 Серпня 2011, 16:48:06 »
Красавець (наголос на "е") {_11}

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #6 : 02 Серпня 2011, 16:57:44 »
расцветка ножен - вообще в тему пришлась... необработанные #8) плоскости больстеров.
Расцветка "пришлась" в тему с помощью красок, шприца и двухчасовой медитации :D,  лицо больстера и тыльника обработаны, отполированы, защищены от воды - просто оставлен природный рисунок рога.  ((
може тільки здається
8-), і скажу чому: ріг на ідеально симетричний і при обробці десь малюнок поверхні забрався, а десь - ні. От і виглядає кривувато + освілення і відблиск клинка (я так зрозумів - низ на фото 5?)
Особенно второе фото удалось.
Не очень, тут лучше: https://lh4.googleusercontent.com/-n19Sc3mA-tw/Tjf0JunieBI/AAAAAAAAAq8/OLVVJjqyaIU/s640/SAM_0816.JPG (большое фото). По крайней мере мне так показалось ...
"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #7 : 02 Серпня 2011, 18:17:18 »
Прекрасная работа и тематика выдержана. {_11}

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
« Reply #8 : 02 Серпня 2011, 18:33:00 »
Хороший ножик!
А рог барана слоится не будет?

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #9 : 02 Серпня 2011, 19:14:13 »
рог барана слоится не будет?
Не должен, он слоится, когда растет  :), или намокший быстро сохнет ... А вообще материал  {_11}, несмотря на некоторую мягкость. ИМХО плюсов больше чем минусов - довольно пластичен, приятно-полупрозрачный, почти не размокает в воде (в отличие от лося или оленя - благодаря высокому содержанию жира) и очень приятный тактильно. А в моем случае, еще и халявный ( ну это помимо шашлыка) ))).

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
  • Розташування: Рівне
« Reply #10 : 02 Серпня 2011, 19:44:50 »
Якесь дивне відчуття від цього ножа. З одного боку нема до чого прискипатися, а з іншого - клин весь "ваздушний такой" а от руківля якось масивне задужо, як гиря.
Голова носорога придает ножу художественный образ, а лезвие, зоб и сквозная удочка гарантируют оптимальное распределение веса

Володимир:)

• Гість
« Reply #11 : 02 Серпня 2011, 20:00:24 »
Ніж  {_11}, ріг гарно виглядає.

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #12 : 02 Серпня 2011, 20:31:00 »
клин весь "ваздушний такой" а от руківля якось масивне задужо, як гиря.

Offline Mushroomer

• Местный
  • Всё в наших руках, поэтому их нельзя опускать!
« Reply #13 : 02 Серпня 2011, 20:37:09 »
 {_11}

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
« Reply #14 : 02 Серпня 2011, 20:38:34 »
клин весь "ваздушний такой" а от руківля якось масивне задужо, як гиря.
е.... контрагрумент не прийнято ))
Голова носорога придает ножу художественный образ, а лезвие, зоб и сквозная удочка гарантируют оптимальное распределение веса

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #15 : 02 Серпня 2011, 20:39:08 »
Упс, несподівано відправив без відповіді... вибачайте!
Щодо попередньої цитати:  8-), береш в руку - відчуття взагалі незрозумілі (вага, м-м-м, грам з 50...). Зате зручно-о-о!
Може хтось з"явиться з тих, що встигли в руках покрутити - зможуть об"єктивно описати (фото не передають всієї картини навіть на 50%).

Барс

• Гість
« Reply #16 : 02 Серпня 2011, 20:40:16 »
Класный нож. Особенно понравились ножны под дизайн зебрано.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
« Reply #17 : 02 Серпня 2011, 20:45:10 »
Ні, шановний, я не за вагу оце писав. Я писав про те, що візуально клинок дуже худенький і тендітний у порівнянні з таким масивним, крепким і безкомпромісним руківлям. Ви вже не ображайтесь, але на мій погляд тут непорядок - це як у держак від вилок виделку вклеїти.

Offline serg_if

• Эксперт
    • мої роботи
« Reply #18 : 02 Серпня 2011, 20:58:04 »
Я так і зрозумів, і ображатись не збираюсь - чужі поради ціную, але реалізовую своє бачення. Клинок ромб, і на вигляді зверху виглядає тонко, хоч в найтовстішому місці - 3,5 мм. Тому так парадоксально виглядає, а коли бере шйого в руку - відчуття парадоксальності ще більше поглиблюється (що і пробував пояснити попереднім постом) - такий великий і візуально масивний а... легкий, як пір"їнка.  За недолік це не вважаю - ця невідповідність, можна сказати, ще один із базисів, на основі яких будувався цей ніж (крім еко-концепції і безГМОшності).  =)

Offline ura_lvov

• Бывалый
  • Розташування: Львов
    • Каталог мебели
« Reply #19 : 02 Серпня 2011, 21:32:20 »
нож получился как стрела -летящий ,класно!

Offline Evgenio

• Активный участник
  • Розташування: Крым
  • Evgeniy
« Reply #20 : 02 Серпня 2011, 22:37:28 »
Знатный такой, и прекрасный {_11}

Offline maxduc

• Бывалый
« Reply #21 : 02 Серпня 2011, 22:41:34 »
Классный клинок. Вспомнилась "улыбка крокодила" из темы Fesa "Шикарный или сдуру". Но тут рукоять понравилась больше. Почему на разных фото она разного цвета? освещение?

Offline kycaka

• Новичок
« Reply #22 : 02 Серпня 2011, 22:50:44 »
Цитувати
Не очень, тут лучше: https://lh4.googleusercontent.com/-n19Sc3mA-tw/Tjf0JunieBI/AAAAAAAAAq8/OLVVJjqyaIU/s640/SAM_0816.JPG (большое фото). По крайней мере мне так показалось ...

Для совсем полноразмерных фото лучше убрать у ссылок хвост.

Вы наверно имели в виду https://lh4.googleusercontent.com/-n19Sc3mA-tw/Tjf0JunieBI/AAAAAAAAAq8/OLVVJjqyaIU/

Мне больше понравилось https://lh4.googleusercontent.com/-9GAOLKMLQbk/Tjfh9m2qoZI/AAAAAAAAAqA/ZhlLpiLqgeQ/

Именно там ярчайшие цвета у рукояти, ножен и виден весь блеск клинка. Нож понравился еще больше!

Offline Bazknives

• Бывалый
  • Розташування: СASTELLON
« Reply #23 : 03 Серпня 2011, 02:06:25 »
Гарний ножик,чистенький.

Offline alexfab

• Местный
  • Розташування: Украина-Днепропетровск
« Reply #24 : 03 Серпня 2011, 10:42:01 »
Ух, порадовал {_11} Всё просто-супер! В руки бы его 8-)
Поздровляю {_11}