Ви впевнені, що то є фото легенів курця? Ви знали його при житті? Знали, що він палив? Чи просто в мережі фото знайшли? Так будь-хто багато чого там може знайти - від 100% "за" до 100% "проти" І Ви це вважаєте за істину?

Мене взагалі ці байки про легені смішать - невже хтось дійсно певен, що ті легені були саме курця, а не, наприклад, шахтаря або будівельника?
Найчистіші легені, про які я чув зі слів знайомого паталогоанатома - були
рожеві як в дитини. Мужик прожив 115 років, чабан, все життя в горах,
палив з малку.Так що не треба розповсюджувати лякливі байки - й так брехня дістала..
ЗІ - до
Ответ #421 про "умирают рано" (в продовж тих самих показаних "легенів курця", які шпандьорять на пачках цигарок) - просто наштовхнувся і "по темі" звернув увагу на завзятих курців.
А серед них, як виявилось, всім відомий Пабло Пікассо (прожив 91 рік, палив як собака

), і не менш відомий Сальвадор Далі (85 років, палив як дві собаки

)

Итого - прошло без малого ДЕСЯТЬ

лет. И что? Те же самые вопросы, на которых ответов нет, те же самые тексты, на которые те же самые ответы, те же самые сомнения и то же самое абсолютное отсутствие аргументов (ну загляните на первую-вторую страницы

)
За десять лет изменилось общество, прогресс науки идет гигантскими шагами (вспомните, какие телефоны у вас были 10 лет назад), а в вопросе курения и аргументах за/против - как было, так и есть. Т.е. - НОЛЬ
Подозреваю, что и 50-100 лет назад возникали подобные разговоры с подобным же результатом

Но курящие как курили, так и курят, а некурящие - как возражали, так и возражают

Может быть о вреде мяса поговорим, или еще о чем другом?