установить, к примеру, баллистический калькулятор или агропрограмму для расчета площади поля
Для цього створено планшет. І екранчик більше, і 10А/год акумулятор не викликає дискомфорту.
...
Я особисто двома руками за прогрес. Але я хочу, щоб коли в пристрій додають додаткову функцію, по-перше - початкова функція не страждала, по-друге - додана працювала хоча б на 50%.
Тобто, для мене що телефон звичайного формату, що смартфон з 4-х ядерним процом, перш за все засіб зв'язку. Який то буде зв'язок - морзянка чи обмін думками - не головне. Для цього він повинен бути не великим, не важким, працювати достатньо довго автономно. Все інше теж важливо, але якщо крім використання "в залізобетонних джунглях" я ще іноді можу потрапити в

, де нема 220 - мені вже потрібно чухати потилицю. Або тягати з собою повербанки, сонячні батареї і дизельгенератори...
Ті ж розміри - для мене важливо. Дуже. Це не забаганки, я так живу. Мені зручно, коли телефон влазить в будь-яку кишеню. Мою кишеню.
Тому, не дивлячись на весь прогрес, кількість необхідних пристроїв не зменшується. Бо крім смарту треба мати "кнопкофон" для рибалки, джипіес для походів, фотик для знімків і вибачайте, але таки планшет для
установить, к примеру, баллистический калькулятор или агропрограмму для расчета площади поля
Стосовно управління голосом у сучасних смартів. Воно нормально поки що не працює. Тому що крім
должен иметь в контактах прописанного "Васю" с номером телефона или иметь в памяти того же Васю для облегчения набора текста.
важлива артикуляція. І українську мову смарти не розуміють зовсім, а на англійській - помиляються досить часто.