Цитата: novak от 31 Январь 2018, 18:35:46
Попит (мода) на якути - штучно сформований, завдяки інформаційній розкрутці цього типу ножа.
Абсолютно погоджуюся, але інформаційний поштовх підхопили люди і розкрутили маховик, що огого.
Саме так. Якутські ножі та клинкі було розкручено, але не Ясинецьким з Ляшком, а такими ж як Новак. Користувачами.
А от чому умовному "Петренку" заробляти на виготовленні японських клинків комільфо, а умовному "Ясинецькому" на виробництві якутських клинків не комільфо, я, вбийте, не розумію. І чому умовний "Новак" не купує, але хоче, щоб умовний "Ясинецький" робив те, що не купується, теж.
Чому ви вирішили, що якутські клинкі вам можна розкручувати, а украінські ножі повинен розкручувати хтось інший? Замовляйте, купуйте -
отримаєте. Я, особисто з величезним задоволенням робив би клинкі для ножів по типу "Сільський" від Волі, але ж іх ніхто не замовляє, а діти моі не питатимуть коли у когось зірки зійдуться і у мене куплять клинок аля-сільський з тих, що я зробив минулого місяця.
А посидіти і поморалізувати я теж можу. Тільки мораль у всіх різна і підсунути свою мораль можна під що завгодно.